Vraag en Aanbod Vraag en Aanbod

Vraag en Aanbod

MM.

MM.

11-12-2008 om 22:30

4 vrijkaartjes ned. blazersensemble

Op zondag 21 december vindt de landelijke finale plaats van de compositiewedstrijd 'Op weg naar het Nieuwjaarsconcert 2009' door het Nederlands Blazersensemble en twaalf jonge componisten. Als je het jaarlijkse concert van het NBE op Nieuwjaarsdag op tv kent weet je waar ik het over heb.

Ik heb vier vrijkaarten en daarom kan ik de kaartjes gratis aanbieden. Het concert is in Vredenburg Leidsche Rijn, zondagmiddag 21 december, 14.30 uur. Zet even je mailadres neer en de kaarten zijn voor jou.

MM

MM.

MM.

12-12-2008 om 15:05

Ja, het organistje met de rode trui! (ot)

Aha, oude bekenden van Gezellug :)

Nee, hij is niet naar de finale en ik ben zo afgeknapt op de gang van zaken dat ik totaal geen zin meer heb om met kindlief als toeschouwer naar de finale te gaan. Gelukkig maakt hij zich er niet druk om, voor hem is het over en uit en over tot de orde van de dag, maar ik heb zelf de nacht na het optreden vrijwel geen oog dicht gedaan omdat ik gewoon in m'n bed lag te stuiteren van frustratie.

Maarre ... het concert was erg leuk, dat zijn ze altijd, dus als ik iemand een plezier kan doen met vier kaartjes voor de finale?

MM

MM.

MM.

14-12-2008 om 22:42

Ze zijn er nog!

Echt een superleuk concert, alleen niet voor ons :)
MM

MM.

MM.

15-12-2008 om 18:12

Nu niet meer

Ze zijn naar een finalist gegaan. Komen ze toch goed terecht.
MM

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.