Home » Forum » Gevraagd grafische rekenmachine texas instruments ti 84 plus

Gevraagd: grafische rekenmachine texas instruments ti-84 plus

4 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Savon
Gevraagd: grafische rekenmachine texas instruments ti-84 plus

Zoon heeft deze volgend jaar nodig. Ik vind het nogal onzinnig om het nieuw te kopen en via marktplaats vis ik steeds net achter het net. Prijs zo'n 55 euro.

Annet
Tip

In mail van school blijkt dit het goedkoopste adres (voor een nieuwe):
Op school gebruiken we de TI-84plus. Deze kun je in verschillende winkels aanschaffen. De adviesprijs is ongeveer 130 euro. Scheepstra Rekenmachines (link) biedt de machine aan voor EUR 96,50. Aankoop van de rekenmachine gaat volledig buiten de school om. De school heeft geen enkele relatie met Scheepstra rekenmachines, behalve dat we ook de afgelopen jaren de aanbieding van Scheepstra hebben doorgegeven aan leerlingen, omdat ze de laagste prijs aanbieden.

Savon
Annet

Ik was dit draadje eventjes vergeten ;). Ik heb eens gekeken op de site van Scheepstra en 96,50 is inderdaad heel erg goedkoop in vergelijking met andere sites. Helaas heeft niemand een tweedehands, dat is jammer.

Het is een hoop geld hoor, nu maar hopen dat puber er een beetje voorzichtig mee doet.

Annet
Wij zijn ook aan de beurt

Het scheelt dat ik mijn programmeerbare rekenmachine nog steeds heb (en hij doet het nog). Ik zie het als een investering voor de lange termijn.
Het risico is de kans op kwijtraken. Ik ga aan oudste vertellen dat zij een nieuwe moet kopen als die kwijtraakt. De score tot nu toe valt mee: 1 rekenmachine kwijt in 3 jaar VO. De vervanger heeft ze als verjaardagscadeau gevraagd aan vriendinnen. Met zo'n duur apparaat gaat dat niet meer lukken. En voor een bedrag van 100 euro moet ze heel lang sparen.....

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.