Vraag en Aanbod Vraag en Aanbod

Vraag en Aanbod

Boeb

Boeb

12-02-2010 om 17:02

Oproep van dochter! [oude mobieltjes voor De Opkikker]

K ben F, de dochter van Boeb en ik ben ambassadeur van de stichting DE OPKIKKER! http://www.opkikker.nl/pages/1/Homepage.html Ik ga een groot doel steunen en zoveel mogelijk mobieltjes ophalen die de opkikker dan krijgt en zij daar weer geld voor krijgen om andere kinderen een net zo'n onvergetelijke dag te geven als dat ik heb gehad vorig jaar! IK ga dozen plaatsen bij ons gezondheidscentrum, bij de gemeente, bij het recyclingperron en de plaatselijke AH (als ze dat goed vinden). Ik wil natuurlijk zoveel mogelijk mobieltjes ophalen dus als iemand van jullie een oud niet werkend mobieltje hebben mail dan naar mijn moeder zodat zij met jullie kan afspreken hoe ze het mobieltje bij mij kan krijgen. We gaan voor de 50.000 dit jaar ....met zn allen HELP JIJ OOK MEE!!?? Dankjuwel

(Moeders zelf...mijn mailadres is altijd hetzelfde: [email protected])

Bastet

Bastet

12-02-2010 om 17:52

Lieve f

Ik mail je mama even!
bastet

Boeb

Boeb

12-02-2010 om 18:21

Bastet

Ik vind jou heel lief alvast dankuwel! maar het is niet voor mij maar voor stichting de opkikker en al die kinderen die nog geen opkikkerdag hebben gehad hoor!

www.opkikker.nl zie je meer wat ze doen, het is echt heel leuk, ik mocht helicopter vliegen en we zijn naar het dolfinarium geweest wat toen nog niet open was en we hebben in oude auto's gereden en mijn nageld werden gelakt en we mochten heel veel lekker eten en nog veel meer. Ik was heel moe daarna maar het was echt een superdag.

F.

Sancy

Sancy

12-02-2010 om 18:32

Lieve f

Sancyman en ik hebben in ieder geval 2 oude mobieltjes voor jouw goede doel. Ik vind je een kanjer dat je deze actie opzet!!!
Ik ga het regelen met je moeder!

Boeb

Boeb

12-02-2010 om 20:04

Sancy

Ken jij mijn moeder ook dan? Ik vind het helemaal fijn en ik dans door de kamer, ik kan niet geloven dat er al twee mensen meedoen en mama zegt dat er al meer mensen iets hadden gemaild. Misschien word ik wel de mobieltjeskampioen voor deopkikker. Dankuwel.

F.

Puck

Puck

12-02-2010 om 21:35

Wie kent je moeder hier niet op het forum kan je beter vragen. Ik beloof niets maar ik zal ook eens kijken of wij nog oude mobieltjes voor je hebben en dan mail ik ook wel. Ik vind je initiatief geweldig, je lijkt vast op je moeder.

Hoi f

Ik heb hier ook nog een mobieltje...
ik zla je moeder even mailen...
Ik vind het zo goed deze actie dat je hem mag hebben..
gr Inkie

Boeb

Boeb

13-02-2010 om 14:03

Inkie1979

Hoi Inkie1979,

Mama zei al dat jij ook al hebt gemaild en ze heeft jou terug gemaild, ik ben echt heel blij en kan niet geloven dat ik straks al 6 mobieltjes bij elkaar heb! Dat had ik nooit durven denken. Ik ga voor zo veel mogelijk maar in een dag al 6, dat had ik nooit gedacht hoor danjuwel!

F.

Boeb

Boeb

13-02-2010 om 17:41

Van f

Ik moet er van mijn moeder nog bijzetten dat er geen opladers enzo bij hoeven te zitten, een oud mobieltje of eentje die niet meer werkt is genoeg. Voordat mensen opzoek gaan naar opladers enzo dat hoeft niet, ik hoef alleen mobieltjes op te halen voor de opkikker.nl. Dankjuwel

F.

graag gedaan hoor!
het is voor een heel goed doel!
leuk dat je er al 6 hebt in 1 dag, ik hoop dat er nog veel mobieltjes bij komen!

Boeb

Boeb

14-02-2010 om 12:54

Nana

Hoi Nana,

Ik vind het heel leif dat jij bij jouw vrienden gaat vragen of ze mee willen doen, jij kent ook zo veel mensen he. Als het lukt kom je dan langs?

Dikke kus van F

Boeb

Boeb

14-02-2010 om 19:22

Pandia

Ohhh! Ik vind het zo gek dat iedereen mij wil helpen voor de opkikker.nl en dat mama zegt dat ze die mensen wel kent maar soms niet in het echt en dat jullie dan mij helpen maar zo ga ik wel heel veel ophalen voor andere kinderen die een opkikkerdag mogen krijgen. Mama zegt dat het echt zo is dat jullie allemaal willen helpen dus danuwel!

F.

Boeb

Boeb

15-02-2010 om 16:29

Izar

Wauwieeeeeeeeeeeeee, weer eentje! Dankuwel! Het is wel gek hoor want ik ken jullie allemaal niet maar mama zegt dat het goed is en ik vind dat alle kinderen die ziek zijn ook zo een dag moeten krijgen als ik heb gehad. Dankuwel!!!!

F.

Puck

Puck

15-02-2010 om 19:36

Zou je willen vertellen wat voor leuke dingen jij allemaal op je opkikkerdag hebt gehad? Als je dat liever niet wilt vertellen dan hoeft het helemaal niet, maar ik ben wel benieuwd naar jouw superdag.

Boeb

Boeb

16-02-2010 om 12:10

Puck

Ik zal haar vragen om het te beschrijven als ze thuis is ok?

Wil ze vast wel, ze is er nog steeds heel erg vol van :)

Boeb

Boeb

Boeb

16-02-2010 om 17:16

Puck

Hoi Puck

het was een heleboel hoor dus je moet wel even lezen als je dat wilt. We moesten al heel vroeg om kwart voor 9 in het weeekdn ergens zijn, dat was 3 kwartier van ons huis af. daar werden we opgewacht door een heel stel vreemde mensen, ik moest zo lachen, ze wwaren allemaal verkleed en dan werd en heel hard omgeroepen dat we er waren en dan ging iedereen heel hard klappen; mijn broertjes zei toen dat ze gek waren. We kregen toen ook een VIP pasje.
Toen liepen er twee mevrouwen achter ons aan en we snapten niet zo goed waarom ze dat deden maar die mevrouwen die zouden ons de hele dag helpen en verzorgen, 2 mevrouwen!!!

Daarna gingen we ontbijten met taart en limonade en snoep, dat was heel lekker. Toen ik vroeg wat we gingen doen wilden ze dat niet zeggen maar we moesten mee naar buiten en daar stonden we 50 oude kevers opgesteld waarin alle kinderen die daarvoor waren uitgekozen in mochten stappen. We gingen ergens naartoe maar we wisten nog steeds niet waar naartoe. Aan de voorkant van die hele rij reden er 3 politieagenten op hun motor met hun zwaailichten aan en hun geluidsloeiers. Dat was gaaf, achteraan de rij van de 50 auto's was er ook politie enb we moschten overal doorrijden omdat de politie overal de weg had afgezet speciaal voor ons!

Toen we op de plek van bestemming kwamen waren we opeens in het dolfinarium wat nog niet open was maar speciaal voor deopkikkerdag wel openging. We kregen een show te zien en werden nat en we mochten over het hele terrein lopen en kregen uitleg welke beesten er nog meer waren, ik heb een hele tijd bij een dolfijn gestaan die maar tegen me aan bleef duwen! Hij was heel leif als ik een rondje draaide draaide de dolfijn ook een rondje.
Toen we weer teruggingen mochten we gaan eten en we mochten echt uit alles kiezen wat we lekker vonden en dat was heel veel wat ik lust alles. Toen we daarmee klaar waren moesten we een heel eind lopen en toen hoorden we het al; een helicopter! We mochten helicopter vliegen! Dat was echt heel gaaf omdat ik nog nooit in een vliegtuig had gezeten en ook nog nooit in een helicopter. Ik vond het best een beetje eng maar mama was erbij en eigenlijk was het heel leuk! Daarna moesten papa en mijn broertje naar de koninklijke landmacht; ze gingen daar abseilen en in een rupsvoertuig rijden en in een echte simulator. Ik ging met mama een beautybehandeling doen. Ik was alleen heel erg allergisch voor het spul wat ze op mijn gezicht smeerde want ik werd heel erg rood en dik maar gelukkig had mama medicijnen bij zich. daarna werden mijn nagels gelakt. Rood met glitters! Eigenlijk was er daarna een optreden van iemand maar omdat ik niet etgen harde muziek kan mochte wij gaan bowlen! dat hebben wij toen gedaan. En daarna gingen we avond eten en je kunt het zo gek niet verzinnen of ze hadden het, en ook toetjes en ijs. daarna was het tijd om afschid te nemen want het was al 7 uur in de avond maar dat ging ook op een heel gekke manier want alle mensen die daar vrijwilliger waren stonden in een lange rij en dat waren er echt heel erg veel, en met toeters en een lied en zo zongen ze iedereen tot ziens en ook de ppolitie en de brandweer lieten hun sirenes loeien, het was een herrie. We kregen nog een paraplu en wate andere leuke dingen. Ik was daarna heel erg moe maar ik vond het wel een superdag.

Een half jaar daarna werd ik opgebeld of ik ambassedeur wilde zijn om mee te helpen dat er nog meer kinderen een opkkierdag konden krijgen en dat wilde ik wel. Nu zamel ik mobieltjes in want voor ieder mobieltje krijgt de opkikker geld en daar kunnen ze dit soort dagen van betalen.

Van F

Boeb

Boeb

16-02-2010 om 17:17

Nana

Ook al 1, en je gaat nog meer zoeken, echt heel erg fijn!!!! Ik ga een superdoos maken dat weet ik zeker en ik ga hem zelf afleveren!

F.

Puck

Puck

16-02-2010 om 21:55

Lieve f

Dank je wel voor je verhaal. Ik vind het heel leuk om te lezen en met zo'n enthousiast verhaal ben je een echte ambassadeur. Ik kan me voorstellen dat je andere kinderen ook zo'n gave dag gunt. Ik ga je verzoekje denk ik op mijn hyves zetten en ik moet nog steeds hier de kasten eens omspitten om te kijken of ik nog wat kan vinden.

Boeb

Boeb

17-02-2010 om 13:05

Voor puck

Ik ben heel blij dat je dat wil doen want hoe meer mensen van de opkikker weten hoe beter! Dankuwel!

F.

Boeb

Boeb

20-02-2010 om 15:50

1 mobiel is binnen

Mara van wie...ik heb de flop nog niet opengemaakt omdat dochterlief even logeren is, dat mag ze natuurlijk zelf doen! Maar dank dank voor diegene die het was, dochter zal zelf ook nog reageren als ze hemn opengemaakt heeft!

Boeb

Boeb

ik denk die van mij!!
ik bedenk me ineesn dat ik helemaal vergeten ben er een briefje in te doen ....
het is een grote dubbelgevouwen enevelop die met plakband is dichtgeplakt en er staat een piostcode, huisnummer en woonplaats op de rand van de envelop ergens ....
er zit een een beetj egroenig mobieltje in....
die is dus van mij ;)

Boeb

Boeb

20-02-2010 om 22:54

Inkie!

Ik heb de binnenkant nog niet bekeken die eer laat ik aan dochterlief! maar zoals je hem beschrijft klopt het precies :) Dank dank dank!

Boeb

Boeb

Boeb

22-02-2010 om 14:47

En weer even omhoog!

Heeft iemand nog goede ideeën om grote slagen te slaan, kom maar op, we gaan ervoor, we willen de krant halen met het aantal opgehaalde mobieltjes en dan zullen alle sites etc waarvan mensen waren die eraan meegholpen hebben natuurlijk genoemd worden :)

Boeb

Boeb

Boeb

22-02-2010 om 15:49

Izar

Mail me even op [email protected] :)

Dank!!!!!!!!!

Boeb

Boeb

Boeb

22-02-2010 om 15:57

Izar laat maar

Ik heb je al gevonden (al die namen ook....;)

Boeb

andrea2

andrea2

22-02-2010 om 17:49

Boeb en f.

Wat goed, F. ,dat je via Ouders Online mobieltjes spaart, echt een slim idee! Mijn zoon T. is ook ambassadeur van de Opkikker, hij heeft een superleuke opkikkerdag gehad in 2006. Echt zo mooi wat die stichting doet!

Mijn zoon is net als jij druk bezig om mobieltjes in te zamelen. Wij helpen hem daarbij door op ons werk een doos neer te zetten en een poster op te hangen. Wist je dat je die gratis kan bestellen op de website van de Opkikker?

Als alle ambassadeurs zo goed bezig zijn als jij, dat lukt het zeker om voor juli 50.000 mobieltjes in te zamelen. Dat is 200.000 euro....genoeg voor een heleboel mooie opkikkerdagen voor gezinnen die dat hard nodig hebben.

Zet 'm op!!

groetjes,

Andrea2

Boeb

Boeb

22-02-2010 om 19:31

Andrea en zoon

Alles in huis en door Nederland verspreid, er zou wel eens een heel erg mooi resultaat uit kunnen gaan rollen, zelfs de burgemeester is hier gemaild ;). Er lopen namens F door het hele land nu mensen met dozen te leuren en ik kan je zeggen het resultaat is verbluffend!

Ik hoop zo dat er genoeg geld binnenkomt dat er straks weer 2000 kinderen een opkikkerdag kunnen krijgen daar is waar F het voor doet!

Boeb

·´¯`·­» Evy-Leigh «­·´¯*

·´¯`·­» Evy-Leigh «­·´¯*

22-02-2010 om 21:41

Kerken?

heb je de kerken in de buurt al gevraagd of je er en doos mag plaatsen met een briefje erop waar de opbrengst voor bedoeld is???

bij ons in de kerk heeft ook wel eens een doos gestaan met mobiele telefoons inzameling!

andrea2

andrea2

23-02-2010 om 09:51

Organisatietalent

heeft ze van haar moeder ;o) en iets met dozen, haha. Hartstikke goed hoor!
Heel veel succes met inzamelen en misschien komen we elkaar tegen bij de volgende ambassadeurdag. Waren jullie daar ook vorig jaar?

groet,

Andrea2

Boeb

Boeb

23-02-2010 om 16:15

Evy-leigh en andrea2

Evy-Leigh; dat durf ik absoluut niet, we zijn compleet kerk-loos, niet gelovig etc, ik zou het hypocriet vinden als ik dat zou doen maar als je je geroepen voelt :)

Andrea2; nee nog niet; dit jaar voor het eerst misschien.

Boeb

·´¯`·­» Evy-Leigh «­·´¯*

·´¯`·­» Evy-Leigh «­·´¯*

25-02-2010 om 10:13

Vin dat niet zo hypocriet hoor

je steekt het tenslotte niet in eigen zak,maar wil het goede doel ermee steunen!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.