Vraag en Aanbod Vraag en Aanbod

Vraag en Aanbod

Lili Kuiper

Lili Kuiper

27-05-2010 om 22:48

Te koop: opblaasbaar bevallingsbad "made in water"

Mama & Baby Bad - Koop je eigen Bevallingsbad!
Wij hebben hem niet gebruikt tijdens de bevalling maar om te ontspannen tijdens de zwangerschap (2x).

Zie hieronder de informatie van de leverancier:

Innovatief & Vooruitstrevend
Een van onze doelstellingen is om meer (hoog) zwangere en bevallende vrouwen de mogelijkheid te geven om te kunnen profiteren van de natuurlijke kracht van water. Dankzij Mama & Baby Bad komt deze doelstelling nog meer tot bloei, we melden dan ook met trots dat we de exclusieve distributeur van het Mama & Baby Bad in Nederland zijn! Het bad is uniek in haar soort en er is alle zorg gestoken in de ontwikkeling van dit bijzondere bad. Het design van het Mama & Baby Bad is gepatenteerd.

Algemeen
Het bad wordt gemaakt van extra dik materiaal, waardoor deze sterk en duurzaam is. Er wordt gebruik gemaakt van staande kamer constructies in plaats van bijvoorbeeld ring kamers. Hierdoor is ons bad makkelijk schoon te maken, er zijn geen verborgen plekjes waar je niet bij kunt komen. De wanden zijn zeer sterk en ondersteunend, ze kunnen met gemak de draagkracht van een (hoog) zwangere vrouw aan! Het bad is ideaal om te ontspannen tijdens je zwangerschap, je verlichting te geven bij je bevalling, te genieten met je baby en je peuter/kleuter uren te laten spetteren!

Diepte & Isolatie
Je kunt het bad niet vergelijken met een gewoon opblaasbaar bad. Door de vele staande brede luchtkamers en de opblaasbare bodem geeft het bad een uitstekende isolatie. Urenlang zorgt ons bad voor een aangename temperatuur zonder bij te vullen! Ons bad is veel dieper (65 cm) dan een gewoon opblaasbaar bad. Je kunt er zeker van zijn dat je volledig onder water ligt met je (hoog) zwangere buik!

Comfort
Zowel vloer als de wanden kunnen volledig worden opgeblazen, dit zorgt voor geweldig comfort bij het aannemen van elke positie. Bijvoorbeeld het leunen tegen de wand of het knielen op de vloer. De ingebouwde handvaten zorgen ervoor dat je makkelijk in en uit kunt stappen, geven je de mogelijkheid om de vulslang eenvoudig te bevestigen en je kunt er tijdens je bevalling kracht op uit oefenen.

Ter ondersteuning van je bevalling
Maak gebruik van de natuurlijke pijnstilling van water tijdens je bevalling. Je hoeft hiervoor niet meer uren ongemakkelijk in de douche te staan of op een krukje te zitten. Maak gebruik van de mogelijkheden die het Mama & Baby Bad je biedt! Het Mama & Baby Bad heeft een mooie ruimte om alleen in te bevallen. Het is niet mogelijk om samen met je partner in water te bevallen, hiervoor biedt het bad te weinig ruimte.

Gebruik bij waterbevalling
Ook als je op zoek bent naar een goedkoop en comfortabel alternatief om in water te bevallen, dan is het Mama & Baby Bad jouw bevallingsbad! Je hebt nu de mogelijkheid om je eigen bad te kopen, zonder rekening te houden met huurperiodes. Daarnaast is ons bad zeer comfortabel en heeft het een perfectie diepte voor je (hoog) zwangere buik!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.