Werk, Recht en Geld Werk, Recht en Geld

Werk, Recht en Geld

Diana

Diana

30-12-2011 om 22:18

Extreme couponing (of zoiets) op tlc

Vanavond met verbazing een programma op TLC bekeken, waar Amerikaanse vrouwen extreem veel bonnen sparen, boodschappen doen voor laten we zeggen, 700 dollar, en dat dan gratis, of voor zeer weinig, of zelfs met geld toe mee kunnen nemen!!
Is zoiets alleen daar mogelijk of kan zoiets ook hier, in kleinere mate misschien?

Jennifer

Jennifer

30-12-2011 om 22:54

Volgens mij

kan dat hier niet. Ik zou tenminste niet weten hoe...
Hier is het toch altijd zo dat je maximaal ... stuks per klant mee mag nemen, en geen actie's mag combineren.
En ik heb hier nog nooit een actie meegemaakt waarbij je bijv. wasmiddel gratis kan krijgen. Wel korting, maar gratis, nee.

Nou toch wel?

Je kan hier bij de plus als het voorjaar is sparen voor plantjes. Elke 5 euro aan boodschappen een zegel gratis. Zoveel zegels is kratje met plantjes.
Mijn bloembakken doen het er al járen mee.
(met gratis bloemen dus)
En ik merk ook altijd, die plantjes kan ik gebruiken dus ga ik vaker/sneller naar de plus dan ik anders zou doen. (Ga meestal naar AH)
Ook hebben ze acties waarbij je gratis naar het circus kan b.v.
Maar helemaal gratis is het natuurlijk nooit.
groeten albana

Diana

Diana

31-12-2011 om 13:09

soms heb je wel bepaalde spaaracties, maar zo extreem als ik gister zag, dat heb ik hier nog niet gezien, toch?

Diana

Diana

31-12-2011 om 16:56

1 mevrouw gister

doneerde het aan het Ronald Mc donald huis, vanwege haar kind dat ook ziek geweest was, dat is ook supermooi.
Andere vrouw besteedde haar besparing aan het zetten van weer een tattoo. Dat snap ik dan weer niet.
En nog 1 had een kelder vol spullen, en inderdaad, wat moet je met 300 pakken plee-papier ;-)

mix

mix

31-12-2011 om 18:20

Jennifer

bij de hoogvliet kun je de kassabonnen sparen. Het artikel dat is afgedrukt op de achterkant is die week gratis als je een bepaalde hoeveelheid bonnen hebt. Dat gaat van deo, sap, vaatwastabletten, afwasmiddel tot kleinere flessen wasmiddel, kattenvoer enz.
Zo gek als op tv ken ik idd ook niet hoor, al denk ik dat er veel meer te halen valt als je je er in verdiept. Moet je wel de tijd hebben om dat te doen, want ik denk dat je er een dagtaak aan hebt :-)

Guinevere

Guinevere

01-01-2012 om 14:52

Mix

Mix, als je die bonnen bij Hoogvliet spaart: ga dan langs de doe-het-zelf-kassa, want daar zijn de bonnen een stuk langer! Of reken de artikelen in meerdere tranches af, dan heb je meer kassabonnen en dus meer van die zegels. Zelf doe ik dat niet, het is maar zelden een artikel dat ik wil hebben. Veel Unileverspul.

mix

mix

01-01-2012 om 17:31

Guinevere

ik zal de tip doorgeven. Doe-het-zelf-kassa hebben ze hier niet, te kleine hoogvliet en zelf kom ik er alleen als ik iets ben vergeten (dichtstbijzijnde supermarkt). Maar ik ken mensen die het niet breed hebben en die bonnen goed kunnen gebruiken en die kunnen best achter elkaar iets afrekenen. (lijkt me gaaf als ze 100 boodschappen hebben en na elke 2 de winkel weer opnieuw ingaan hahahaha)

jippa

jippa

01-01-2012 om 18:30

Hoogvliet

Ik moest ook aan de hoogvliet denken, ik zie hier wel mensen die de bonnen uit de prullenbalken vissen en erom vragen. Maar ook dat komt nog niet in de buurt van wat je bij TLC ziet. En ook al geven ze het aan goede doelen, ik vind het toch een trieste levensinvulling hoor.

Diana

Diana

01-01-2012 om 18:47

Nou

dat was het enige dat me tegenstond hahahaha, 1 vrouw was er 40 uur per week mee bezig, had ook geen baan verder, maar dan nog!

Muriel

Muriel

16-01-2012 om 21:35

Zelfscannen bij hoogvliet

Laatst typte ik per ongeluk een verkeerde pincode, want ik had het bankpasje van mijn man erin gestopt. Ik de betaling afgebroken en toen met mijn eigen pasje alsnog gepind. Werd die hele wijziging op de kassabon weergegeven. Goed voor zomaar 3 zegels extra! Mocht iemand wel meer zegels willen, maar wel in 1 keer af willen rekenen... :-D

Muriel

Muriel

16-01-2012 om 21:38

Coupons in vs

Het coupon systeem zoals ze dat in de VS kennen, hebben we hier inderdaad nergens. Op een verdwaalde actie (met bijvoorbeeld plantjes) na dan. Inderdaad valt daar met coupons wel degelijk enorm veel te besparen. Als ik lees dat iemand er veel tijd in steekt en vervolgens de gratis spullen naar de voedselbank brengt, word ik daar wel vrolijk van! Go, go, go! Hier doen we dat alleen met statiegeldbonnen, maar eigenlijk is dat dus gewoon een verkapte manier van collecteren...

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.