Home » Forum » Selekt vracht hoe verdient het

Selekt vracht - hoe verdient het?

2 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Vraagteken
Selekt vracht - hoe verdient het?

Is er hier misschien iemand die voor Selekt Vracht werkt of gewerkt heeft? In mijn regio vragen ze geregeld mensen voor het bezorgen van pakketten. Heb contact met ze gehad, maar over de verdiensten doen ze heel erg vaag. Ze verschuilen zich erachter dat ze 'slechts een depothouder' zijn en dat ze niet weten hoe het met het salaris zit.
Een kennis van mij werkt er sinds 3 weken, maar ook zij heeft geen idee.. Je krijgt een vergoeding per pakje die is opgebouwd uit salaris + onkostenvergoeding (je bezorgt met je eigen auto). Omdat ze vaak mensen vragen, krijg ik de indruk dat de inkomsten nou niet bepaald denderend zijn.. ervaringsdeskundigen hier?

Vraagteken
Pelle dank je wel.

Vanmorgen had ik de meneer van S.V. weer aan de lijn, of ik alsjeblieft wilde komen werken bij ze. Gezegd dat ik eerst wilde weten hoe het verdiende, dat hij toch zeker iets kon zeggen. Het was echt beschamend weinig, de eerste weken moet je er haast geld achteraan brengen! Tja.. 'als u eenmaal goed ingewerkt bent, wordt het aantrekkelijker want dan doet u meer pakjes op een dag'. Dan nog vind ik de auto-kosten niet volledig terug betaald. Bedankt voor je tips, ik ga daar eens kijken!

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.