Home » Forum » Teamdag

Teamdag

3 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Pham
Teamdag

Binnekort heb ik met mijn team een teamdag. Ik mag smane met een collega en teamleidster deze dag organiseren (werk in de zorg.)

Tot nu toe hadden we dagen dat je dan elkaars goede punten ging benoemen etc, dit wil ik eigenlijk absoluut niet meer, dat weten we nu wel.

Wat doen jullie meestal op teamdagen?

gr Pham

Vic
Zakelijke insteek?

Moet er iets teambuildingachtigs in zitten met een zakelijke insteek? Wij hebben twee soorten teamdagen. Eentje voor de leuk (dan gaan we meestal iets outdoorachtigs doen als boerengolfen of solexrijden), en een zgn teambuildingsdag waar ook een 'serieus' tintje aan moet zitten. De laatste keer hebben we daarvoor stellingen verzonnen en die vooraf aan het team rondgestuurd. Vervolgens de reacties (waar/neutraal/niet waar) in een overzicht gezet en daarover gediscussieerd. Doel was om minimaal een actie te krijgen ter bevordering van het 'teamgevoel'. We hebben die dag afgesloten met geocachen (is ook teamwork), en een etentje.

egberdien
De leukste

teamdagen die ik gehad heb:
- samen koken en daarna opeten. We kregen de recepten en moesten per groep een onderdeel van het menu maken.
- samen een groot schilderwerk maken, elke groep een stukje. We kregen een schilderspaneel en een deel van een lijnentekening die we over moesten nemen op het paneel en inkleuren. We moesten de aanliggende tekeningen vinden om samen afspraken omtrent kleur en zo te maken, en te zorgen dat de lijnen aaneensloten.
Minder geslaagde teamdagen:
- naar Burgers dierenpark. Erg leuk, maar verder geen inhoud qua teambuiling, we gingen daar gewoon heen, kijken, eten en drinken.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.