Home » Forum » Werkeloos

Werkeloos

Ben jij al begonnen met seksuele opvoeding?

Of wil je weten hoe je dit kunt aanpakken? Deel jouw ervaringen hier!

41 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Shonagh
Werkeloos

Het gaat nu dan echt gebeuren, op 8 juli sta ik op straat. Na 10 jaar trouwe dienst wordt mijn baan ( en die van 16 collega's) overgeheveld naar een kantoor in Bulgarije.

Bah, wat baaaal ik ervan, ik had er zoveel plezier, veel waardering van klanten voor mijn kennis en dat gaat nu allemaal de prullebak in. Maar ja, het draait allemaal alleen nog maar om geld...............

Kaaskopje
He bah

Wat akelig voor je. Hoe is het daar gesteld met vergelijkbare banen? En een ww-uitkering.

Vertigo
Sterkte

Dat lijkt me echt naar. Hoop dat je iets anders vindt.

Fiorucci
Wat naar zeg

Dat is rot zeg, sterkte!!

kamille
He bah

Shonagh, wat rot! Ik hoop dat je werkeloosheid niet lang zal duren en dat je snel weer iets anders hebt gevonden!

Shonagh
Reactie

Bedankt voor jullie medeleven.

@ Kaaskopje: Ik heb al op 4 banen gesolliciteerd, 2 in de reiswereld en 2 waarbij ik mijn Nederlands zou moeten gebruiken. Ik maak me zorgen om mijn leeftijd (56) al zeggen HR en de 2 agencies waarbij ik ingeschreven sta, dat ik me daar helemaal niet druk om moet maken. Maar nog niets gehoord en misschien komt er wel helemaal geen reactie :o(
WW kennen we hier niet. Door m'n 10 dienstjaren krijg ik nog zo'n 7 maandsalarissen mee, dus dat is fijn. Schrijnend voor collega's met minder dan 2 dienstjaren: niets en daarna 1 weeksalaris voor ieder gewerkt jaar.
En verder krijg ik nog 2 extra opzegmaanden uitbetaald.

@ Knurf : ja dat zei ik tegen tegen mijn man :"Ik ben voor jou naar Schotland verhuist, ga jij nu maar met mij mee naar Bulgarije " haha

tonny
He, wat waardeloos zeg!

Nog een maand en dan zit het erop. Hoe komt het dat ze je werk (en dat van 16 collega's) net zo makkelijk (en kennelijk goedkoper) in Bulgarije kunnen doen?

Bijzonder om te lezen hoe de arbeidsomstandigheden bij jullie zijn - zo dichtbij en toch echt anders dan in Nederland. Zeven maandsalarissen in jouw geval en daarna niks meer. Ik denk dat mopperaars dat niet altijd voldoende beseffen.

Veel succes met zoeken naar iets anders!

Shonagh
Tonny

Het is in Bulgarije inderdaad goedkoper, maar zeker niet gemakkelijker. Mijn collega's en ik spreken naast het Engels nog 1 andere taal. Onze nieuwe Bulgaarse collega's spreken moeten naast het Bulgaars dus nog 2 vreemde talen spreken. De kantoren opereren al een tijdje naast elkaar en er zijn veel klachten/fouten door communicatieproblemen, maar ja dat weegt niet op tegen de "pennies" vindt de baas (Hilton). Het heeft alleen mijn ontslag een paar maanden vertraagd. De Duitse en Franse collega's mogen nog even blijven, maar ook die krijgen uiteindelijk ook ontslag.

Ja dat gemopper hier, ik meng me maar niet in die draadjes :o)

dc
Sneu zeg

Echt jammer. Ik hoop dat je iets leuks vindt!

Mea Proefrok
Wat naar!

Shonagh, wat lastig. Maar met jouw positieve houding vind je wel iets nieuws, daar ben ik van overtuigd. Veel succes!

Sahara
Vervelend

Ik hoop ook dat je snel iets vindt.

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

krin
Jakkes

Altijd rot om je aan de kant geschoven te voelen. Hopelijk kun je snel weer een ander blij maken met je werklust en je kwaliteiten!

Shonagh
Bedankt

En fijn om te lezen dat er gedacht wordt dat ik wel weer een andere baan zal vinden, dat doet me goed !

Shonagh
Zo, de eerste afwijzing is binnen

Toch netjes dat ik een email kreeg, weet je in ieder geval waar je aan toe bent ;o). Nog 4 in de strijd en morgen weer een afspraak bij een recruitment agency, het lag hier allemaal even stil ivm de Queen. Mijn CV online gezet en daar al 2 reacties op, 2 x voor dezelfde parttime baan (wil ik wel graag) maar incl IEDERE zaterdag ( voor 6 uur) ...........mmmmm, nog maar even verder kijken.

krin
Sprak zij opgewekt

De duimen draaien hier voor je!

Shonagh
Haha krin

Ja nu nog wel en dank voor de draaiende duimen :-)

Shonagh
Goed nieuws

Ha, mijn draadje is er nog.
Gisteren heb ik bij een agency een vertaaltest moeten doen en daar ben ik voor geslaagd, het vervolg is een telefonisch interview in het Nederlands met het bedrijf dat een Dutchie zoekt, "fingers crossed ".
Oja vrijdagmorgen, op mijn verjaardag :o)

Ely
Fingers crossed

Duim voor je!

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

krin
Dat

wordt een leuk verjaarscadeautje dan. We duimen verder!

Shonagh
Dank jullie wel

Ik vind het wel spannend, maar hoef me in ieder geval niet druk te maken over mijn kleding haha. Het gaat om een part time baan, erg zeldzaam hier, dat is positief, maar minder leuk is dat het ie-de-re zaterdag is......... Maar eerst maar eens zien een voet binnen de deur te krijgen.
"Will keep you posted"

Kaaskopje
Xxx

Fingers crossed:-) Succes!

Fiorucci
Succes!

Ik duim, succes!!

tonny
Ha, wat leuk!

Iedere zaterdag is minder leuk, dat dan weer wel. Maar het is een mooie kans!

Gerdina
Succes!

ik zal aan je denken morgen.

Gerdina
En?

Hoe ging het? En gefeliciteerd met je verjaardag!

Shonagh
Update

Nou, voor de mondelinge test ben ik ook geslaagd: een praatje met een Belgische dame nu dus voor het echte interview, maandag of dinsdag.
Volgende dilemma: ga ik heel Schots in stemmig zwart ( mijn koorkleding) of blijf ik mezelf.............

Ginny Twijfelvuur
Ik zeg

Ga voor stemmig zwart. Beter over- dan underdressed.

Jezelf leren ze wel kennen als je er eenmaal werkt...

krin
Kijk aan

Alweer een horde genomen. Hoe groot is het contrast tussen stemmig Schots en jezelf? Zo helemaal zwart lijkt me erg formeel. Maar goed, ik ben al jaren niet op sollicitatiegesprek geweest, dus ga niet op mij af.
En gefeliciteerd met je verjaardag natuurlijk.

tonny
Ha, wat leuk!

Ik zou zwart met een kleurig accent doen. Joh, wat mooi dat je deze hobbels achter de rug hebt, veel succes komende week!

Shonagh
Kleren

Ik ga Tonny's ( en Ginny's ) advies opvolgen. Koorkleding met kleurige sieraden.
Krin: ik houd helemaal niet van zwart, draag graag kleurige/ fleurigekleren , vaak in Nl gekocht. Ook wel een beetje een reactie op alle "begraveniskleren"/ uniformen in dit land ;o) Brengt me nog een vraag volgende week: of er ook een uniform is............

ChrisH
Succes!

Shonagh, zwart met kleurige sieraden lijkt me prima ('s lands eer, 's lands wijs enzo). Is het een representatieve functie? Als je wel in een uniform moet werken, dan hoef je in ieder geval niet elke ochtend te bedenken wat je moet aantrekken ;-).

Succes.

Chris

Pagina's

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.