Home » Forum » Woningbouw

Woningbouw

Heeft je baby moeite met doorslapen?

Met deze tips heb je gauw weer een fijne dromer in huis!

5 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Pelikaan7
Woningbouw

Sinds een paar weken zijn er nieuwe kozijnen geplaatst. Erg mooi, alleen zijn sommige bewoners op extra kosten gejaagd. De kozijnen zijn even breed, maar het glas is breder. (het was eerst 2.00 cm nu 2.06 cm breed).
Ok we gaan besparen (dubbel glas) op stook kosten, maar mijn buren en ik zijn verplicht om andere raambekleding te kopen. Wat wij hadden hangen is te smal geworden en hebben nu een stuk onbedekt stuk raam.

Ik vraag mij af of de woningbouw verplicht gesteld kan worden om bij te dragen in de kosten voor het aanschaffen van nieuwe raambekleding?

Of is het een 'gevalletje' helaas!

cqcq
Ik vrees helaas..

Ik denk niet dat de woning bouw dat voor jullie hoeft op te lossen. Als het gaat om traditionele gordijnen dan kun je die vaak wel breder (laten) maken. (je haalt de plooien eruit, en naait die er opnieuw iets minder diep in, hebben wij na onze laatste verhuizing ook gedaan, je wint dan met gemak 6 cm).

Voor rolgordijnen, luxaflex o.i.d. zie ik geen gemakkelijke oplossingen.

Belle Époque
Misschien wel

Ik weet dat bij een verbouwing (sociale huur) in mijn toekomstige woonplaats de mensen een bedrag konden claimen indien de gordijnen niet meer voor het raam pasten.

Pelikaan7
Cqcq

Het gaat helaas niet om gordijnen. Maar om lamellen, de rails is nu 6 cm te kort en om vouwgordijnen die ook 6 cm te kort zijn geworden.

+ Brunette +
Zijn die lamellen nog te krijgen?

Dan kun je een grotere rail kopen en een of twee lamellen erbij. Dat is goedkoper dan alles nieuw.

Onderwerp gesloten

Begrijpend lezen: zo wordt het weer leuk

Lees hier tips voor thuis om je kind erbij te helpen.