Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Zorgenkinderen Zorgenkinderen

Zorgenkinderen

Lees ook op

Leo Kannerhuis

Hoi hoi.... zijn er mensen die zelf ervaring hebben met een klinische opname voor hun kind bij het Leo Kannerhuis en er iets over kunnen vertellen van aanmelden...intake...adviesgesprek en daarna.....of misschien ouders met kids die juist geweest zijn voor een intakegesprek maar niet geplaatst zijn? In dat geval hoe ging het daarna?

Wij zijn pasgeleden geweest voor een intakegesprek en moeten nu wachten op een antwoord óf ze hem gaan plaatsen.....pfff wat is het pittig! Als ze nee zeggen hebben we geen plan B!!! ... en willen we die ook niet....dit is (helaas) exact wat hij en wij als gezin nodig hebben. Verschrikkelijk en niet iets dat iedereen zou aanbevelen maar voor ons de enige en beste optie....maar dan moeten ze wel ja zeggen! Zenuwachtig is erg zachtjes uitgedrukt!!!

Advies

Mochten ze nee zeggen dan zou ik daar de reden van willen weten, dat is iets om rekening mee te houden, het kan aan de instelling liggen maar ook aan andere zaken. Wat je in elk geval kunt doen is een advies vragen hoe dan verder met je kind, zij zijn de beste kans op een goede route.
En als er wachttijden zijn dan zou ik dat gewoon accepteren en vragen wat je tijdelijk zou kunnen doen. Soms vallen wachttijden onverwacht mee, en bovendien wil je echt zo goed mogelijke autismezorg. Je doet het niet voor minder.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.