Zo maak je in een handomdraai een onvergetelijk fotoboek: nu tijdelijk met 50% korting

Waarschijnlijk herken je het wel: die overvolle filmrol op je telefoon, boordevol kostbare
momenten van je kind(eren). Van die schattige glimlachjes tot de eerste stapjes, elk
moment is het waard om gekoesterd te worden. Hoe kun je ervoor zorgen dat deze
kostbare herinneringen niet verloren gaan in de digitale chaos? Met een eigen fotoboek leg je ze voor eeuwig vast. Klinkt dit als een enorme klus? In samenwerking met MyFUJIFILM verzamelden we inspirerende tips zodat het maken van een fotoboek super makkelijk én leuk wordt. 

TIP

Op dit moment is er een geweldige actie waarmee je maar liefst 50% korting ontvangt op een fotoboek, onderaan dit artikel vind je een unieke kortingscode.

Welke momenten kies je?

Stel jezelf de vraag: wat zijn de momenten die je nooit wilt vergeten? Van de eerste glimlach tot die fantastische familievakantie, de keuzes zijn eindeloos. Door te kiezen voor een thema maak je het jezelf gemakkelijker, zoals 'Het eerste jaar van ... ' of 'Onze familievakanties'.

Foto's verzamelen: maak het jezelf makkelijk

Waarschijnlijk staan alle foto's verspreid over jouw telefoon, die van je partner en misschien zelfs op een (oude) camera. Maak een map aan in een online cloud om het verzamelen makkelijker te maken. Voeg hier beide alle foto's aan toe. Je kunt de foto’s vervolgens ook nog onderverdelen in mappen, bijvoorbeeld per maand.

De kunst van het kiezen

Je hebt nu misschien honderden foto’s om uit te kiezen. Met 50 tot 100 foto's weet je zeker dat je een mooi gevuld fotoboek ontvangt. Hoe groot het fotoboek wordt is natuurlijk helemaal aan jou. Maar hoe maak je een keuze uit alle foto’s? Het is handig om een voorselectie te maken door sterren of labels in de online map te geven aan de foto’s die absoluut niet mogen ontbreken. Daarna kun je eventueel nog verder filteren op kwaliteit van de foto’s, zoals belichting en scherpte.

Momenten die ertoe doen

Je kunt ervoor kiezen om in het fotoboek niet alleen hoogtepunten, maar ook alledaagse momenten te verwerken. De kleine dingen, zoals het spelen in de tuin of het maken van een puzzel, zijn vaak net zo betekenisvol en leuk om later op terug te kijken.

Tijdbesparende tip voor het maken van een fotoboek

Kan je wel wat hulp gebruiken bij het maken van het fotoboek zonder in te leveren op kwaliteit? Gebruik dan een fotoboek-editor zoals de fijne, overzichtelijke editor van MyFUJIFILM waarmee je in een handomdraai jouw ideale fotoboek maakt. Ga je voor mat of glanzend papier, hardcover of softcover of voor een boek met prachtig fotopapier en vlakliggende pagina's? De fotoboeken van MyFUJIFILM garanderen je jarenlang bladerplezier door de hoogwaardige kwaliteit van het fotopapier.

Fotoboek MyFUJIFILM

Maak een unieke cover

Wil je een unieke omslag voor je fotoboek ontwerpen? Probeer dan eens de gratis app Canva. Daar vind je prachtige designs voor een cover. Dit ontwerp kun je volledig personaliseren en eenvoudig downloaden. Erna kun je de coverfoto in je fotoboek-editor importeren. Zo wordt jouw fotoboek een echte eyecatcher.

Bijna daar: de laatste check

Neem, voordat je het fotoboek bestelt, nog even de tijd om alles dubbel te checken. Een laatste preview kan verrassende foutjes voorkomen.

Fotoboek MyFUJIFILM

Profiteer nu van een geweldige korting!

Goed nieuws voor alle ouders die graag hun herinneringen willen vereeuwigen: MyFUJIFILM biedt momenteel 50% korting op alle fotoboeken! Gebruik de actiecode FUJI50 bij het afrekenen en maak gebruik van deze geweldige aanbieding. De actie is geldig tot en met 24 september.

Met deze tips maak je van jullie eerste fotoboek een project waar je met plezier mee aan de slag gaat! Geef het fotoboek een mooie plek in huis, bijvoorbeeld in een speciale boekenstandaard, zodat je er regelmatig even doorheen bladert. Veel plezier!

Lees ook: