Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen

Ga met Juf Roos mee op vakantie! Win nu kaarten voor de bioscoopfilm

Ga je mee op vakantie met Juf Roos? In haar tweede bioscoopfilm gaat de populaire juf - bekend uit de gelijknamige RTL4 serie - samen met haar buurjongen Gijs op zoek naar de kleuren van de regenboog. Uiteraard zit de film opnieuw vol vrolijke, bekende kinderliedjes. Wil je ook genieten van Juf Roos en Gijs met jouw dreumes, peuter of kleuter? De film is vanaf 19 juli te zien in de bioscoop. Het wordt een avontuur waar jullie nog lang over zullen napraten. 

Juf Roos op reis naar de Regenboog

Juf Roos en Gijs gaan op vakantie en daar hebben ze superveel zin in. De lunchpakketjes zijn gemaakt, de koffers gepakt … de reis kan beginnen! Maar dan gaat er iets mis. Gijs slaat per ongeluk de rode roos van de jurk van de juf waardoor die haar magie verliest. Een groot probleem want met de bijzondere jurk konden ze overal naartoe reizen en nu gaat dat niet meer. In de kist van Oma Rosalinde vinden Juf Roos en Gijs gelukkig een oplossing. Als ze alle kleuren van de regenboog verzamelen, kunnen ze de jurk weer maken. Het blijkt nog een behoorlijke zoektocht om de juiste kleuren te vinden, maar wel een hele leuke!

De Film Juf Roos op reis naar de Regenboog draait vanaf 19 juli in de bioscoop.

Een onvergetelijk avontuur

Ga op een magisch avontuur in de bioscoop met Juf Roos en haar buurjongen Gijs! Een bioscoopbezoek is niet alleen superleuk en gezellig, het is ook een geweldige manier om tijd door te brengen met je kleintje. Ze zullen helemaal betoverd zijn door het grote scherm, de coole geluidseffecten en de donkere zaal. Wist je dat een bioscoopbezoek helpt bij het leren van nieuwe woorden? Door het luisteren naar de dialogen vergroten kinderen hun woordenschat. Na de film kunnen ze enthousiast met jou praten over wat ze hebben gezien. Dus pak de hand van je kleintje en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur op het grote scherm met Juf Roos en Gijs!

3 Tips voor een onvergetelijk bioscoopbezoek met peuter of kleuter

  1. De juiste voorbereiding: Leg aan je dreumes, peuter of kleuter uit wat ze kunnen verwachten tijdens het bioscoopbezoek. Vertel ze over het grote scherm, het geluid en het donker in de zaal. En vertel waarover de film gaat, maar kijk ook de trailer. Zo vergroot je de voorpret! Praat over hoe het belangrijk is om stil te zijn en te blijven zitten tijdens de film, zodat je de film extra goed kunt zien en horen. Dit helpt om eventuele angst of verrassingen te verminderen en maakt kinderen enthousiast voor de ervaring.
  2. Kies een geschikt tijdstip: Probeer een voorstelling te kiezen die past bij het ritme van je kind. Als ze normaal gesproken 's middags dutjes doen, is het misschien beter om een ochtendvoorstelling te plannen zodat je kleintje niet te moe is. Het is belangrijk dat je kind uitgerust is, want een bioscoopfilm is al indrukwekkend genoeg!
  3. Maak het comfortabel: Zorg ervoor dat je kind comfortabel zit tijdens de film. Neem een kussen of deken mee, zodat ze lekker kunnen zitten of liggen. Vergeet ook niet wat snacks en drinken mee te nemen, zoals popcorn of fruit. Dit maakt het extra gezellig en zorgt ervoor dat ze zich prettig voelen tijdens de film.

Met deze tips wordt jullie bioscoopervaring bij Juf Roos en Gijs vast en zeker geweldig!

Doe mee met de winactie

De winactie is gesloten.

Lees ook: