17 februari 2015

Kinderkunst | The Kidspiration Club - Mail & Win!

In de Amsterdamse Pijp, tegenwoordig nog hipper dan De Jordaan, bevindt zich The Kidspiration Club. Waar kunst-workshops en kunstzinnige feestjes georganiseerd worden. Geïnspireerd op het werk van invloedrijke kunstenaars als Picasso, Pollock en Van Gogh. In elke les komt er een andere inspirerende kunstenaar aan bod. Mail & Win!

Kinderen (van 4 tot 12 jaar) kunnen elke zaterdagmiddag (van 13 tot 15 uur) een kunst-workshop volgen. Buitenspelen is zooooo 2013...

Ook als jongere of als volwassene kun je je creatieve geest voeden, door je vrienden te verzamelen voor een friends class op een zelfgekozen dag en tijdstip.

Deelname is op basis van een strippenkaart, de zogenaamde Club Card, waarbij je kunt kiezen of je 3x (voor € 75,-), of 5x (voor € 115,-) of 10x (voor € 225,-) een kunstles wilt volgen. Je kunt ook een ticket voor een losse les kopen (voor € 27,-) of eerst een proefles volgen voor een tientje. Let op: de Club Card staat niet op naam, en mag gedeeld worden met vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes, en is het hele jaar 2015 geldig.

The Kidspiration Club
locatie: Daniel Stalpertstraat 76, Amsterdam
meer informatie: www.thekidspirationclub.nl
aanmelden: [email protected]

Mail en win! - Helaas. De gratis Club Cards zijn inmiddels vergeven.