Nieuw: Ontdek nu alle events en workshops bij jou in de buurt op het Ouders Eventplatform

26 mei 2016

Speelgoed | Met Duplo de wereld rond (Mail & Win!)

LEGO DUPLO heeft een compleet nieuwe speelgoedset, bestaande uit 5 nieuwe producten in diverse prijscategorieën. Deze nieuwste toevoeging aan de LEGO DUPLO familie heeft als thema 'Rond De Wereld' en laat je kind de wereld rond reizen in zijn eigen woonkamer. Van schattige baby-dieren en stoere walvissen tot heuse jungle-safari's in Afrika. Natuur en cultuur van over de hele wereld komen samen wanneer de diverse DUPLO producten worden gecombineerd.

Al met al heel geschikt als cadeautje, om eindeloos mee te spelen. Geschikt voor peuters en kleuters van 2 tot 5 jaar.

Jonge Dieren
Met deze schattige dierenfiguren kunnen kleine dierenvrienden via rollenspel hun vaardigheden ontwikkelen. Al spelend leren ze hoe de verschillende dierenbaby's heten en waar ze in het wild leven.
Adviesprijs: € 9,99

Savanne
Kleine dierenvrienden beleven uren speelplezier met het bedenken van avonturen op de Savanne. Er is van alles te ontdekken over de fascinerende dieren die hier leven. De boom, die je zelf moet bouwen, stimuleert de basis bouwvaardigheden en er kunnen allerlei verhalen mee worden bedacht.
Adviesprijs: € 19,99

Poolgebied
Kleine dierenvrienden zijn gek op deze makkelijk te bouwen Poolgebied-set. Met de hondenslee, de kajak en de iglo kunnen allerlei verhalen en avonturen worden bedacht en gespeeld. Er is zoveel te leren over deze hele bijzondere habitat en de mensen en dieren die erin wonen.
Adviesprijs: € 34,99

Jungle
Deze set biedt jonge avonturiers talloze mogelijkheden om te spelen en te leren: schatten jagen in een ruïne, dierenverhalen verzinnen, op safari gaan met de camera, een rondje maken in het vliegtuig (met propeller die kan draaien) of gewoon traditioneel bouwplezier beleven.
Adviesprijs: € 54,99

Rond de wereld
Met deze speciale Rond de wereld-set haal je een heleboel fascinerende diersoorten in huis. Kleine ontdekkingsreizigers kunnen met de boot en het vliegtuigje allerlei diersoorten in hun natuurlijke omgeving bestuderen.
Adviesprijs: € 109,99

Mail en win! - Helaas, het Poolgebied en de Savanne zijn inmiddels vergeven.