31 oktober 2018

Cadeautips voor een baby, dreumes of peuter

Een origineel cadeau vinden voor een baby, dreumes of peuter, blijft een lange zoektocht. Met zoveel aanbod online, is het lastig om nog echt iets unieks te vinden. Daarom geven wij je graag enkele tips voor een origineel en uniek cadeau!

Een originele knuffel

Voor een newborn baby is het ontzettend leuk om een gepersonaliseerd cadeau te geven. Dit is uniek, en ook nog eens een leuke herinnering voor later. Onze tip is de grote favoriet der knuffels onder de kleintjes; Happy Horse. Deze super zachte en fijne knuffels komen in allerlei soorten uitvoeringen en kleuren. En het leuke is; je kunt ze nu ook personaliseren! Bijkomend voordeel als jouw kleintje er zelf ook één heeft; mocht je peuter later op een kinderfeestje persé zijn knuffel mee willen nemen, ontstaat er nooit verwarring welke weer met jullie mee naar huis moet ;-) 

Gepersonaliseerd boek

gepersonaliseerd boekZoek je een gepersonaliseerd cadeau voor een dreumes of peuter? Dan is een gepersonaliseerd boek een echte aanrader. Kleine kindjes zijn gek op voorlezen en plaatjes kijken. In een gepersonaliseerd boek spelen zij zelf de hoofdrol in het verhaal. Zo wordt hun fantasiewereld alleen maar groter! En daarnaast is het natuurlijk een leuke en speelse manier om lezen bij kindjes te stimuleren. Win-win!

Originele hoezen voor babymeubels

originele hoezen babymeubelsVeel ouders hebben de bekende TrippTrapp stoel, een ideale meegroeistoel, waarin een kleine baby al aan tafel erbij kan zitten. Je kunt nu een super leuke newborn kussenset kopen voor deze stoelen in te gekke kleuren en prints. Kies voor een print die past bij het interieur, en de stoel wordt een echte eyecatcher. Dat is pas een origineel cadeau! Ben je op zoek naar een cadeautip voor een dreumes of peuter? Ze verkopen ook de grotere kussensets!

Daarnaast kun je ook originele hoezen voor de BabyBjorn babywipper bestellen. Deze wippers zijn nieuw in de winkel niet goedkoop, maar ze staan veel tweedehands op Marktplaats. Onze tip is dan ook; struin Marktplaats af naar een mooi tweedehandsje, en pimp hem met een originele hoes!

Houten speelgoed

En last but not least, geven we je graag cadeautips over houten speelgoed. Het is algemeen bekend dat houten speelgoed duurzaam is, en dat is best handig met die wilde en onhandige peuters! Naast dat het duurzaam is, staat het ook nog eens heel mooi in je huis. Op de website van Kidzstore vind je alleen maar milieubewuste en eerlijke producten voor kinderen. Ze hebben mooi houten speelgoed dat de ontwikkeling stimuleert, maar hebben nog veel meer origineel (en betaalbaar!) speelgoed met een verhaal.

gepersonaliseerde loopfiets

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Originele loopfiets

Een dreumes of peuter rent het liefst de hele kamer door, wil de wereld ontdekken en leert elke dag weer nieuwe dingen. Vanaf deze leeftijd vinden ze het ook te gek om op een loopfiets rond te racen. Hoe leuk is het dat je nu zelf een houten loopfiets kan personaliseren!

Zijn ze nog iets kleiner en zetten ze net de eerste stapjes, is een houten loopwagen ook echt een origineel cadeau. Ook deze kan je bestellen met naam en plaatje naar keuze.

Mocht je zelf nog een leuke toevoeging hebben, laat het ons dan hieronder in de reacties weten!

Hopelijk heb je iets aan deze tips. Veel succes met het vinden van een origineel cadeau voor jouw baby, dreumes of peuter!