Nieuw: Ontdek nu alle events en workshops bij jou in de buurt op het Ouders Eventplatform

19 april 2019

Winactie Geheim Agent Marnie

Er komt weer een nieuwe familiefilm in de bioscoop - Geheim Agent Marnie. En Ouders Online mag 2x4 kaarten weggeven!

Geheim Agent Marnie is een film met een avontuurlijk, hartverwarmend en vooral grappig verhaal! Dit maakt het een uitstekende familiefilm, omdat de humor zelfs voor volwasenen vermakelijk is. 

Een groot avontuur

geheim agent marnieMollige oranje huiskat Marnie slaapt, eet en kijkt de hele dag tv, een droomleven, zelfs voor een kat. Haar lieve baasje Rosalinde behandelt haar als haar kind en Marnie wordt tot op het bot verwend! Marnie heeft één grote droom: een geheim agent te worden! Als Rosalinde’s broer Paul in huis komt en zegt een belangrijke onderzoekszaak voor haar te hebben is Marnie dan ook gelijk enthousiast. Maar Paul blijkt heeft andere snode plannen en Marnie wordt ontvoerd naar een plek ver van huis! Zij weet niet waar ze is en is ten einde raad…Maar gelukkig ontmoet Marnie de neurotische haan Egbert, laffe hond Elvis en de dromerige ezel Anthony. En pas dán gaat het grootste avontuur van haar leven echt beginnen….

 

geheim agent marnie

Winnen!

De film is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, en vanaf 25 april te zien in de bioscoop. En goed nieuws; wij mogen 2x4 kaarten weggeven!


Hoe doe je mee?

Meld je hier aan om mee te doen met de winactie. De actie loopt tot woensdag 24 april. De winnaars worden per mail geÏnformeerd. 

geheim agent marnie