Vakantie winnen voor het hele gezin? Doe nu mee met onze leuke actie!

9 oktober 2018

Vosje

Als een jong vosje per ongeluk in een kuil valt, begint er een droom zoals hij nog nooit heeft gehad. Hij beleeft zijn hele vossenleven opnieuw!

Vosje

TITEL
Vosje
AUTEUR
Edward van de Vendel &
Marije Tolman
LEEFTIJDSCATEGORIE
4+

Bestel dit prachtige boek nu hier!

Jong vosje

Als een jong vosje per ongeluk in een kuil valt, begint er een droom zoals hij nog nooit heeft gehad. Hij beleeft zijn hele vossenleven opnieuw. Vanaf het moment dat hij heel klein was, zo klein als een appeltje. Opnieuw gaat hij voor het eerst naar buiten, het hol uit, midden in de nacht. Hij speelt weer met zijn vossenbroer en -zusjes in het bos en de duinen. Hij ontmoet weer het ree en ook de mensenjongen. Dan is daar de KLAP en belandt vosje in een diepe kuil… Maar gelukkig is de redding nabij!

Kijk- en leesboek

  • • wonderschoon kijk- en (voor)leesboek over een dapper vosje
    • verzorgde uitgave met veel ruimte voor de bijzondere illustraties
    • voor iedereen die van bossen, duinen en het strand houdt

Ontroerend verhaal

Edward van de Vendel schreef een ontroerend en warm verhaal waarbij de lezer meteen een waarheidsgetrouw beeld krijgt van de eerste levensmaanden van een jonge vos.
Marije Tolman ontwikkelde voor dit boek een nieuwe gemengde techniek, waarbij ze fotografie, risoprint en pentekening combineert. Ze ontving hiervoor een werkbeurs van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie.