Home » Forum » Wat te dragen onder blote jurk

Wat te dragen onder blote jurk?

Heeft je baby moeite met doorslapen?

Met deze tips heb je gauw weer een fijne dromer in huis!

116 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Kaaskopje
Berber

Er is vast héél lang over nagedacht :-), maar een tregging is een kruising tussen een legging en 'trousers'. Het draagt als een broek, met smalle pijpen. Voor mijn maat zijn zulke smalle pijpen amper te vinden voor een broek, terwijl ik het best kan hebben. Ik vind het ideaal.

amk
Hold-ups

nou nee, die zijn in principe heel sexy, maar dan moeten ze wel op je dijbeen zitten en niet zoals bij mij altijd het geval is ergens vlak boven mijn knie.
Hoger optrekken gaat niet, dan scheuren ze, maat groter ook niet, dan heb ik te weinig dij.

ishtar
En met zo'n hold-up

moet je ook niet rennen naar de bus...;-)

Sancy
Amk

Lange benen of dikke dijen? Dat laatste kan ik me bij jou niet voorstellen eerlijk gezegd. Bij mij zitten de hold-ups bijna in mijn kruis ;)

IngridT
Hold-up's zijn ideaal!

Zelden ladders (want je hoeft niks op te hijsen als je geplast hebt), geen bocvenkant die tot aan je oksels komt, en nooit een afzakkend kruis. Ik ben fan. Truc tegen afzakken is je benen royaal met body lotion insmeren voor je de panties aandoet (of desnoods alleen je bovenbenen, waar het moet blijven plakken. Op een droog wintervelltje werkt het idd niet echt super, maar een lik bodylotion op de benen doet echt wonderen!

Overigens heb ik vandaag een legging gekocht. Mijn 2e. Ik heb 1 spierwitte, die ik in de zomer onder 1 specifiek zwart 'ding' draag, en dit is mijn eerste winterlegging. Eigenlijk vind ik het namelijk helemaal niks. Maar ik heb nu een jurkje gescoord dat te kort is voor panties & pumps, en waaronder een zeg maar effen zwart been met strakke laars het mooist staat. Dus maar een legging. En dat is OK.

Maar eerlijk gezegd...ik vind meer dan de helft van de leggings die ik zie lopen afschuwelijk lelijk. Vanddar ook mijn lichtelijke legging-allergie. Lelijk gecombineerd. Slecht passend. Flutkwaliteit. Niet passend bij het figuur van degene die ze draagt. Onelegant stoppend op het dikste punt van een stevige hollandse kuit en dan een stuk bloot been eronder. Noem maar op.

Jullie dragen het vast allemaal veel mooier, stijlvoller, dat geloof ik heus. Maar wat ik op straat om me heen zie vind ik niet vreselijk inspirerend over het algemeen.

Ingrid

Polly Shearman
Oh heet dat zo

wij noemen dat gewoon plakkousen!

en ik draag ook een legging, ben zelfs van plan die naar de meeting te dragen. Een zwarte, met daarop een rokje en laarzen eronder.

ik draag trouwens een onderbroek OVER mijn legging want anders zakt die ook af.

Pluk53
Polly

"ik draag trouwens een onderbroek OVER mijn legging want anders zakt die ook af" Hier heb ik me als man natuurlijk niet tegenaan te bemoeien, maar puur nieuwsgierig: en een onder je legging? En houd die buitenslip de legging op zijn plek?

Shonagh
Maillot

Doet me denken aan vroeger toen ik in de winter voor de warmte (!!) nog een extra onderbroek over mijn maillot aan moest...........

Pluk53
Nooit

te oud om wat te leren.
Ik had het al eerder gemeld: Wolford, niet goedkoop, maar geen extra hulpmiddelen nodig om ontbrekende pasvorm te corrigeren.

Kaaskopje
Vanavond nog gedragen

Ik heb een 'wetlook' legging en die heeft toch wat last van de zwaartekracht (waarschijnlijk ook door de gladde stof) dus daar draag ik er een corrigerende onderbroek overheen die de boel behalve op zijn plaats houdt, ook netjes plat drukt. Onder de legging heb ik ook een onderbroek. 3 Lagen dus en met deze kou is dat helemaal geen overbodige luxe:-)

Guinevere
Pluk

Pluk, ik word steeds nieuwsgieriger naar jou, zeker gezien je ervaringen met Wolford etc. Weet je zeker dat je op 5-2 niet naar de meeting komt? Kunnen we uitgebreid praten over leggings enzo. :-)

Fiorucci
Lief kaaskopje

Ik moet het gewoon vragen: denk je dan niet, stel ik loop onder een tram, en er komt een ambulance met van die leuke broeders, en daar lig ik dan, met mijn correctieslip over mijn rockchick-legging? :))

Genista
Principieel

Ik geloof dat ik nu principieel bezien wel een tregging aan moet naar de meeting :-) Ik zal mijn best doen. Maar "echte" leggings bezit ik nog immer niet...

sus-anne
Haha fiorucci

jouw vraag doet me denken aan mijn moeders opvoeding,*zorg áltijd dat je schoon en heel ondergoed aan hebt ,want stel dat je in het ziekenhuis terecht komt ;-).

Fiorucci
Sus-anne

Precies! Ik ga nog verder, ik draag dus ook nimmer drie jaar oude badstoffen hemaslips..:)

sus-anne
Haha

badstoffen Hemaslips? Bestaan die dan nog??;-)

Fiorucci
Sus-anne

Jaaaaaa, in pasteltintjes..bbrr.....

dirksmama
Leggingshow?

Ik heb geloof ik iets gemist. Is er volgende week een leggingshow van OOL? Waar?
Mag ik ook komen, ben dan nog net in het land...

Fiorucci
Meeting

Er is een meeting, dirksmama.

Guinevere
Dirksmama

Jazeker, zie het draadje in off topic. Doen! Hoewel de leggings nu al uit schijnen te gaan op 5-2.

tonny
Ik heb helemaal geen legging

maar ik kom toch ;)

margje van dijk
Geen probleem tonny

Je mag de legging ook uitlaten.
;-)
Margje

Puck
Tonny... mits

... je je benen NIET scheert natuurlijk ;-)

Terpi
Is zonder legging...

dan juist *met* of juist *zonder* onderbroek gedragen?

Genista
Zonder, maar met...

Terpi, zonder legging mag, maar dan ook zónder onderbroek mét kilt :-)

Pagina's

Onderwerp gesloten

Begrijpend lezen: zo wordt het weer leuk

Lees hier tips voor thuis om je kind erbij te helpen.