Home » Forum » Naambordje voordeur

Naambordje voordeur

67 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Tirza G.
Ja!

Is het weer creatief en kunstzinnig jaaaaaaaaaaa nou, dan kan ik er dus niks mee. Goeie kans dat ik die namen er niet uithaal :-))) Maarrrrrrrrr. Ik heb wel zeker een kwartier leukigheid in mijn hoofd gehad met het bedenken van plaatjes bij namen. De Visser, Bakker, de Hond - enzovoort :-)

Tirza

Vic
Genista

Ik volg hem nog steeds niet ;-) Ze heten dus geen Visser met de afbeelding van een visser? Ik vroeg me al af hoe je zoiets moet doen met een achternaam als Van Beumen of Teunissen. Mijn eigen achternaam kan ook niet als plaatje, hooguit als rebus.

Genista
Sorry vic

In het kader van privacy kan ik niet meer informatie vermelden. Maar ze hebben al hun achternamen tot één afbeelding weten te versmelten - en die is bovendien heel mooi uitgevoerd. Daar de voornamen op vermeld en klaar. In die uitvoering vind ik hem heel creatief. Overigens hebben wij weer onze achternaam in onze trouwringen verwerkt zitten. 't Was meer een leuk grapje in ons geval, maar ik vind het toch nog altijd leuk. En nee, wij heten niet Zilverberg of Van Goud ofzoiets :-)

kaatje43
Nooit gehad

Al 19 jaar niet. In het begin wel naar gezocht. Nooit één gevonden die aan onze wensen kon voldoen. Daarna maar niet meer gezocht Nooit problemen van ondervonden ook, trouwens.
Die associatie met de achterbuurt zie ik trouwens niet hoor.

sus-anne
Ja

hier stonden alle namen op het bordje inclusief die van de hond( 7 stuks in totaal).
toen er twee kinderen het huis uit gingen hebben we (een jaar later ofzo)een nieuw bordje laten maken.
de hond staat er nu ook niet meer op,alleen die van mij/man en de kinderen.

Tigress
Bewust

Gekozen voor blanco. Van de woningbouwcoörperatie (mooi scrabble-woord 3x woordwaarde) moest ik een naambordje, maar blanco mocht ook. Ik heb een zeldzame achternaam en heb hiervoor gekozen wegens privacy redenen. Achterbuurt asociaties heb ik hier niet bij.

Pagina's

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.