Home » Forum » Polly up date

Polly up-date

Top 3 nieuwe artikelen

  1. Rouwverwerking van je kind, lees hier hoe je kunt helpen.
  2. Thuis sporten met het gezin, check deze tips voor kinderen vanaf 8 jaar.
  3. Mijn kind is bang voor corona, wat kan ik doen? Je leest het hier.
135 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
kastanjet
Jeetje polly

Ben er even stil van. Had je ook al gemist. Heel veel sterkte allemaal...

Emmawee
Tja...

Heb ik te lang zitten schrijven, komt er weer van alles tussendoor. Dak Vic, voor je vrijpostigheid. Ik durfde er niet naar te vragen, maar vermoedde 't ook. ;-)
Jemig, wat een gedoe. Verliefdheid maakt het zo extra extra verwarrend allemaal. En vermoeiend ook. Is het ook nog leuk feestelijk wederzijds verliefd? Of stilletjes heimelijk en ingewikkeld in je eentje verliefd?
Hoe dan ook: nog meer sterkte ermee Polly!

Polly Shearman
Oh hou op schei uit

het is zo ontzettend belachelijk hevig wederzijds...
en ook zij gaat nu met haar man door dezelfde storm...schept ook wel een band...

rara situatie, ik heb het ook niet bedacht.. donderslag bij nou ja, niet echt een heldere hemel natuurlijk.
Wel een donderslag..vond het zelf lastiger dan manlief..

anyway...zeg dus nooit nooit..

Emmawee
Ja hoor, tranen waren wel nodig!

Haha die tranen waren dus omdat je zo hard was voor jezelf in je bericht "wat lief!" Lees maar es terug. Dat was gewoon niet aardig van jou tegen jou en daar kan ik gewoon niet tegen.
Zo.

Aagje Helderder
Toen ik je postings las

dacht ik al dat je dit je ontdekking is. Lees t net, nadat ik mijn vorige posting geplaatst had. Zolang jij in bedektheden praat zal ik dat ook doen.
Bedenk een ding goed: een mens bijna nooit 100% het een of het ander, vrouwen zijn er doorgaans ook makkelijker in om verschillende kanten van zichzelf te onderkennen, heb ik begrepen. Ik zeg niet dat het 'allemaal' wel meevalt, of dat t zeker niet zo is. En ik heb er ook geen oordeel over als t wel zo zou zijn. Maar ga niet alleen maar mee met de waan van de dag en de gevoelens die daar bij horen. Onderzoek, kijk serieus naar je idee over wie je bent, maar sluit in deze fase niets uit.... Trek geen overhaaste conclusies, die ook nog ns definitief moeten zijn. Daarvoor ben je niet stabiel genoeg, krijg ik de indruk.
Jouw man krijgt hulp, maar volgens mij heb jij ook professionele hulp nodig. Niet alleen om samen goede ouders voor jullie zonen te zijn, maar ook om goed zicht te krijgen op wat er nu met jou gebeurt, waarom en wat t betekent.
Aagje

Polly Shearman
Tja das vrouw eigen

ik voel me vreselijk schuldig, al zegt iedereen incl manlief dat ik dat niet moet doen... heel raar

Polly Shearman
Heb ik aagje

ik lift mee op de therapie van manlief, we zijn er mee bezig.

Thursday Next
Polly...

Ik heb alleen even jouw berichtjes uit deze rij gelezen. Sterkte, en dikke knuffel!

Aagje Helderder
Ha ha

terwijl ik aan t schrijven was, gebeurde er al n boel: t is niet meer bedekt, maar out in the open. Staan mijn bedekte omschrijvingen tamelijk belachelijk.. Nou ja, soit...doet aan de intentie van wat ik schreef niets af.
Aagje

purk
Pollywoppie!

tjonge meid, wat een rollercoaster. Maar desondanks, wat heerlijk dat je verliefd bent! Geniet van de vlinders.
Als ik het zo lees, ben je verder hard op weg om alles goed te regelen voor je drie mannen. Goed zo.

Knuffel van Purk

Aagje Helderder
Wat bedoel je met

meeliften op de therapie van jouw man, wat houdt dat voor jou in?
Aagje

Polly Shearman
Ze vonden het

daar heftig genoeg, zodat ik mee mocht doen..

Geerke
Gewoon even

...een vette knuffel want die kun je best even gebruiken!

Aagje Helderder
Ok

Lijkt me een goed begin, ook goed om nog samen met iets bezig te zijn. Maar t lijkt me dat t ook goed is om onafhankelijk van elkaar de boel onder de loep te nemen en te kijken naar je leven, je verwarring, gevoelens, naar hoe en wanneer je beslissingen neemt enz.
Aagje

Kaaskopje
Heftig polly

Ik kan weinig nieuws toevoegen, dus een simpel: sterkte!

FayW
Zo zeg

Dat lijkt mij heel verwarrend. Zoveel verschillende gevoelens, en het idee dat het geluk van anderen van jou afhangt...Pittig hoor!
Ik vind je een leuk, grappig en positief persoon, wees lief voor jezelf! Sterkte de komende periode.

Tink
Polly

Sterkte en een dikke knuf!

Jet Burg
Lieve polly

Ben er stil van....arme jullie! Heel veel sterkte en ook een hele dikke knuffel!

Ely
Sterkte polly

In deze roerige tijden! Hoop dat jullie allemaal je draai weer gaan vinden, hoe dan ook. Maar ik begrijp dat er nog wat water door de rivier moet stromen eerst, pfoe wat heftig.

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Bietje
Ach

Wat moeilijk allemaal Polly!

Ik weet niet zo goed of ik het moet schrijven want je zal al wel 101 adviezen hebben gekregen, dus sla het gerust over.

Maar ik ben ook bi en heb veel vrienden in alle 'categorieen'. Natuurlijk komt het voor dat vrouwen pas op latere leeftijd erachter komen dat ze 100% lesbisch zijn, maar vaak gebeurt dat niet. En als het al gebeurt is dit meestal bij vrouwen die in ieder geval al die tijd ook een zeer onbevrdigend sexleven hadden, wat overigens ook weer niet zegt dat ze niet van hun man hielden. Maar ze dachten dat ze niet van sex hielden, dat het niet hun ding was, tot ze met een vrouw vrijden.

Veel meer vrouwen komen er op latere leeftijd achter dat ze ook op vrouwen kunnen vallen, maar net zo goed op mannen, en dus bi zijn.

Ik denk dat dit wel een belangrijk verschil is. Als je echt lesbisch bent dan houdt het sowieso op (denk ik, vind ik). Maar als je bi bent is dit dus een 'gewone' verliefdheid, net als je verliefd was geworden op een andere man. Dat wil niet zeggen dat je dan verplicht bij je man moet blijven, maar het is een ander uitgangspunt. Dan is het een keuze die je maakt tussen je man en je nieuwe liefde.

Tegen een nieuwe liefde is het moeilijk vechten, het zijn zulke heftige emoties die bijna alles overtreffen.

Misschien is het wel mogelijk om voor tijdelijk een te koop staand huis erbij te huren, zodat jullie allebei tot rust kunnen komen, zonder dat het gelijk definitief is?

In ieder geval heel erg veel sterkte met alles, en een dikke knuffel!

Genista
Polly!

Daar was je dus. Aan al die wijze woorden hierboven kan ik niet zo heel veel toevoegen. Maar wees niet te hard voor jezelf. Je bent moe en geen wonder! Net als Emmawee moest ook even een traantje uit mijn oog knijpen omdat je zo hard voor jezelf was. Veel sterkte ook van hieruit.

Sancy
Meiske toch

Het komt goed, heus. En als het niet goed komt, dan is het nog niet het einde. Sterkte!
(En ik denk dat Bietje gelijk heeft.)

ChrisH
Aanvulling op bietje

Polly, als we je hier nu niet zouden kennen zou het OOL-koor waarschijnlijk allang een ander lied ten gehore hebben gebracht: "Verliefd op een ander? Kom op, kijk naar wat je hebt en vecht voor je huwelijk".

Je schrijft dat er ook nog andere dingen meespelen, maar het is wel door die verliefdheid dat je die nu extra voelt. Veel sterkte ook voor je man. Het lijkt me erg moeilijk voor hem, want hoe moet hij concurreren met een vrouw? Wat een lastige situatie. Ik hoop voor jullie dat je jezelf de tijd geeft om de juiste beslissing te nemen.

Chris

Polly Shearman
Meer dingen die meespelen

Mijn man heeft adhd, mijn zoons ook... ik ben al 20 jaar de persoonlijk begleider van mijn man. Onze relatie is niet gelijkwaardig. Ik begeleid hem, zodat hij niks vergeet, zodat hij zijn werk kan doen.. zodat hij meedraait in de maatschappij..En een ongelijkwaardige relatie is niet gezond, dat zien wij beide nu wel in.
Ik heb jaren gedacht, ach het is nou eenmaal zo en ik doe het er maar mee.
Hij was al langer de troostprijs, en hij wil dat niet meer... en terecht!!
Dus dat is het grootste obstakel in mijn relatie met mijn man, de ongelijkwaardigheid.. niet die andere vrouw...

Anneque
Ach polly

Wat een storm.....ik hoop dat je voor jezelf net zoveel geduld en liefde op kunt brengen als je dat al jaren voor je mannen doet.
Sterkte meid!

Genista
Aanvulling op sancy

Dat gevoel had ik al, dat die ongelijkwaardigheid het grootste obstakel was. Die andere liefde komt er "alleen maar" bij. Maar meis, ik sluit me aan bij Sancy, het komt goed. Alleen weet je nog niet hoe dat goed eruit ziet, maar goed komt het.

MariaR
Eens met chrsh

Ook ik dacht he Polly? Zij was een van de weinigen van wie ik dacht 'zie je wel het kan dus wel" een fijne, gelijkwaardige relatie met een man. Ik vind het dus super jammer als dat niet meer zou gaan.
Daarnaast sluit ik me aan bij mensen zoals Chris: een verliefdheid is een verliefdheid (of het nu op een man of op een vrouw is, ik ben zelf ook op beiden verliefd geweest , ik weet waarover ik praat).
Ga je een huwelijk van twintig jaar bezien in vanuit een verse verliefdheid is niet altijd zo eerlijk. het huwelijk verliest altijd, te vermoeiend, te saai, taken for granted-gevoel. Hoe zou het zijn als je niet verliefd was geweest? Zou je dan de relatie met je man verbreken of in dit vaarwater terecht komen? Ja zeggen mensen dan, het sluimerde al deze onvrede, de verliefdheid brengt alleen maar naar boven waar ik al langer van baalde. En dat is misschien wel zo. En je bent nu eenmaal verliefd dus je beziet de relatie vanuit die bril, dat is nu eenmaal niet anders.
Ik vind dat naast alle sympathiebetuigingen (en vanzelfsprekend heb ik die sympathie ook voor je) toch gezegd moet worden dat een oude jarenlange relatie bezien vanuit de stormen van een nieuwe liefde niet het meest nuchtere, evenwichtige uitgangspunt is.

MariaR

Mea Proefrok
Polly (ot)

Denk even terug aan de laatste meeting in de keistad. Daar was toen iemand met een heeeele dikke buik. Dat was ik.
En ik begrijp het helemaal, het wordt teveel om continu overal verantwoordelijk voor te moeten zijn. Sterkte met wat er komen gaat en probeer ook te genieten van je vlinders!

Vera*
Polly

Ik was je inderdaad al even 'kwijt'. Je bent druk met andere zaken en ik kan je daarmee alleen maar veel sterkte wensen!!!

amk
Stil

Lieve Polly,
Je bent gewoon een kei van een vrouw, dat gaat echt niet veranderen. Het komt goed, maar het heeft tijd nodig en rust. En rust is ver te zoeken in zo'n rolercoster.

Dikke knuf van af hier voor jullie allemaal.
En ik ben er verder nog stil van.

Pagina's