Home » Forum » Polly up date

Polly up-date

135 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Polly Shearman
Polly up-date

beste mensen,
misschien hebben jullie het gemerkt, maar ik ben al een hele tijd niet meer hier geweest.
Mijn leven staat een beetje op zijn kop vandaar dat ik niet de energie over had om hier "gezellig" mee te doen.
Ik wil jullie vragen hier niks over te zeggen of vragen op verschillende sociale media waar wij elkaar ook kennen.
Mijn man en ik hebben een relatie crisis. We zijn beide van mening dat we elkaar niet meer gelukkig kunnen maken in de toekomst.
Mijn hele Herman theorie is volledig met de grond gelijk gemaakt...ik had meer theorieen, maar die blijken in de praktijk anders te werken als je ervoor staat.
Met de kinderen gaat alles redelijk goed, die weten ook nog van niks en dat willen we graag zo houden voorlopig.
Met mijn werk/studie gaat het heel goed! Ik krijg 14 mei mijn diploma en heb een carriere sprong gemaakt. Fijne goede baan nu. En dat is erg fijn als ik er in de toekomst alleen voor kom te staan.
Man is in therapie, ik sta op de wachtlijst...
Er speelt nog wel meer maar ik weet niet goed of ik dat hier wel zomaar kan neer zetten...
lieve OO vriendinnen, ik ben jullie niet vergeten hoor.

liefs POLLY

(wie is trouwens POLLIE????)

dc
Sterkte

Vervelend zeg, ik wens je veel sterkte toe!

rodebeuk
Sterkte

Wat fijn om toch even je stem te horen, Polly. Ik hoor de moeilijkheden maar ik hoor nog steeds de Polly-kracht. Of moet ik zeggen Polly-power? Dat klinkt wat te popi misschien. Denk aan je!

Vic
Ach polly

Ik had je inderdaad al gemist. Wat naar om te horen dat het even wat minder gaat. Sterkte met alles! (En gefeliciteerd met je diploma natuurlijk).

tonny
Polly!

Veel sterkte in deze verdrietige omstandigheden! Met de wens dat het beste wat mogelijk is bereikt kan worden, door jullie samen! Alle goeds!!

May
Wat naar

Wat een vervelend nieuws! Ik hoop echt dat jullie er samen uit komen en dat je er niet alleen voor komt te staan... Heel veel sterkte!!!!

Polly Shearman
Wat lief!

jullie reacties! en al zo snel..

tsss "zie je dat ik het wel kan"- voorbeeld...
nou we zijn een desillusie rijker.

Ik ben moe, moe gestreden, samen wonen met 4 mannen met adhd ( ja ook man heeft nu een diagnose, en de jongste is nog jong, maar ook die gaat hem krijgen) hakt erin.
Ik ben jaren moeder en vrouw geweest, en ik heb alle ballen hoog kunnen houden. Nu ben ik moe..ik krijg de ballen niet meer omhoog.
De laatste 1,5 jaar ben ik buiten de deur gaan werken, en ben ik gaan studeren. Ik werd ineens ook een gewaarderde collega, en klasgenoot. Mijn leven word groter, dat van manlief niet. We zijn elkaar ontgroeid..
Daar helpt geen lieve Herman meer aan. Vooral omdat ik moe ben en de energie niet meer heb om er voor te vechten.
Daarbij heb ik nog een kant van mezelf ontdekt die er waarschijnlijk altijd is geweest, maar waar nooit ruimte voor is geweest. Het is alsof ik in alle chaos mijzelf weer terug vind. Ik kom thuis... en helaas is dat niet bij mijn mannen.
Mijn leven in puin.... komt dat zien!
Ik dacht de wijsheid in pacht te hebben, helaas blijkt dat niet zo te zijn.
dank je wel voor jullie medeleven....al heb ik het niet verdient.
Ik ben de mol....

liefs polly

Gerdina
Polly toch,

wat vind ik het naar dit van jou te lezen. Ik was altijd een beetje jaloers op je levenslust en energie. Ik hoop dat je die weer terug mag vinden en dat je samen met je man ook weer de weg terug mag vinden!
Knuffel...

Even Onherkenbaar
O jee

ik ook Polly, ik ook. Ik ben ook moe. Moe van het opvoeden van die ene grote ADHD-er die maar blijft ontkennen dat hij het heeft, die maar blijft doen wat hij de kinderen verbied, die maar blijft doordenderen en totaal geen rekening met mij houdt. En ik weet niet wat ik er mee moet.

Polly Shearman
Zoek hulp

Voor dat het te laat is
.....

Even Onherkenbaar
Waar?

waar zoek je hulp met zoiets?

Polly Shearman
Nou

ga naar je huisarts, die kan je verwijzen.
Of ga naar de instantie waar je met je kinderen bent geweest.
als je geen hulp zoekt zit je over een tijdje in mijn situatie en dat is niet fijn. Ondanks dat ik een man heb die wel nu inziet dat er ook een deel bij hem ligt. Maar zelfs met een diagnose en met medicatie, is het probleem niet verdwenen..

ChrisH
Ach polly

Ik wil je vanaf hier heel veel sterkte wensen. Wat een naar bericht dit. Noem jezelf geen verrader, soms gaan die dingen nu eenmaal zo. En wie weet kunnen je man en jij elkaar toch weer vinden. Maar ontken jezelf niet. Nogmaals veel sterkte en wijsheid gewenst.

Chris

Roosje Katoen
Ach polly

Ik moest vanmorgen nog aan je denken toen ik iets over Herman las. Wat jammer dat je relatie er nu zo voor staat. Ik vind wel dat je bericht krachtig klinkt, hopelijk kom je hier beter uit dan hoe het was.
Veel sterkte! En schaam je er vooral niet voor nu het bij jou ook niet zo geweldig gaat. Dat overkomt de besten ;-)

Aagje Helderder
Pas op!

Allereerst, wat akelig dat dit nu speelt bij jullie! Dus allereerst wens ik jou/jullie veel sterkte en wijsheid!
Maar pas op met alles wat je denkt, voelt en misschien wel zeker denkt te weten over jezelf en jouw/jullie situatie. Je zit nu in een dubbele crisis: je bent aan het einde van je krachten doordat er jarenlang een te groot beroep op je is gedaan. Daarnaast (deels daardoor??) heb je een relatieprobleem en daardoor ben je ook vatbaar voor van alles en nog wat. Dat alles maakt dat de kans groot is dat je overhaaste en foute beslissingen neemt omdat je geen helder zicht hebt op jouw situatie. Wacht alsjeblieft met het doen grote uitspraken, met t nemen van grote beslissingen.
Wat je nu ook voelt ten aanzien van jezelf, je man, je gezin, je hele situatie, bedenk dat je ooit daar je vaste grond had, dat je mannen je alles waren. Ik zeg niet dat je ten koste van alles je relatie moet redden, maar geef jezelf (en je man) de tijd om alles goed onder ogen te zien, te kijken of er nog iets over is van wat jullie ooit bond en of er nog mogelijkheden zijn om bij elkaar thuis te komen, zelfs met nieuwe aspecten in je leven.
Neem pas beslissingen als de chaos over is, als je tijd hebt gehad om rustig na te denken. Alleen en samen! En zorg dat je bij dit alles zelf ook hulp hebt!
Sterkte, Aagje

Polly Shearman
Tja

De therapie gaat hem en ons wel helpen, om samen goede ouders te zijn voor onze zoons, die ons keihard nodig hebben.
Maar het feit dat ik veranderd ben, of eigenlijk nu pas mezelf ken, is de oorzaak dat we waarschijnlijk niet meer samen zullen zijn in de toekomst.
Maar zeg nooit nooit, want dat heb ik inmiddels ook wel af geleerd.

Polly Shearman
Aagje

Ik weet dat je gelijk hebt, en daar heb ik natuurlijk al een heleboel gesprekken over gevoerd, met verschillende mensen.
maar de chaos gaat pas over als we eerst een beslissing maken, daarna keert de rust weer terug hopen we, en zien we wel weer verder.
De beslissing is nu, extra woonruimte zoeken, om zo een plek te hebben waar we beide af en toe heen kunnen als we lucht nodig hebben. Zo blijven de kinderen gewoon hier in ons huis, alles is dan duidelijk.
Dat gaan we natuurlijk pas met de kinderen bespreken als we daadwerkelijk iets hebben gevonden. En god weet hoe lang dat dat nog kan duren... dus voorlopig zijn we nog gewoon hier samen in huis. Geen ruzie, geen wrok, goede vrienden, veel praten.....

krin
Polly

Jemig. Ik heb met jullie te doen. Dat jij door je opleiding en je werk nu je net jezelf hervindt en dat dan dit de conclusie moet zijn. Ik zat wel heftig te knikken bij Aagje hoor, ik heb ook het idee dat het stof eerst moet neerdalen. Er is zoveel gebeurd de laatste jaren. Heb je het gevoel dat jij groter gegroeid bent en je man nooit zal kunnen meegroeien? Weet je dat zeker?
Nou ja. Succes en sterkte en van alles wat je nodig hebt gewenst. Laat die ballen af en toen maar lekker kletteren, voor zolang als het nodig is.

Sascha2
Ach lieve polly

Wat een dapper besluit, ook al is het onwijs verdrietig. Ik wil je heel, heel veel sterkte wensen. Wat moet dit moeilijk voor je zijn. Ik hoop dat jullie beiden er op een goede manier doorheen weten te komen, wat de toekomst ook mag zijn.

Mea Proefrok
Ach polletje

Wat fijn dat je even iets laat horen, en wat naar dat je het zo moeilijk hebt nu. Ik hoop ook zo dat je er over een poosje op terug kunt kijken als het juiste besluit waar je sterker en blijer uit bent gekomen. Knuffel voor jou (en ook eentje voor tuuttuut, de groeten aan...).

IngridT
Jemig, polly!

Wat een shockerend bericht! Jij, onze OOL-relatie-rots-in-de-branding.

Ik wil je heel veel sterkte toewensen, en de rest van je gezin ook.....

Ingrid

Polly Shearman
Nick wissel?

wie ben je mea proefrok?? hilarische naam trouwens..

Vic
Polly

Wat is het dat je bij jezelf ontdekt hebt? (sorry voor mijn nieuwsgierigheid, maar je hebt het al een paar keer genoemd en dan ga ik lopen dubben ;-)

Polly Shearman
Jaaaa

ik zal het maar gewoon vertellen, want anders blijft het zo vaag..

ik maak er een potje van, en nou blijk ik er nog zelf een te zijn ook!!!

tja.. het kan raar lopen in het leven.

Aagje Helderder
Lieve polly

"Maar het feit dat ik veranderd ben, of eigenlijk nu pas mezelf ken, is de oorzaak dat we waarschijnlijk niet meer samen zullen zijn in de toekomst"
Dat is nu net wat ik bedoel. Hoe weet je, in alles wat er nu over je heen komt, dat wat je nu over jezelf geleerd hebt, hoe je jezelf hebt leren kennen, dat dat waar is? Hoe weet je dat je oordeel van nu waardevoller/beter is dan de tijd dat je jezelf anders kende?
Lieve Polly, geef jezelf rust om het stof te laten neerdalen, zoals Krin zegt. Uiteindelijk moet je kunnen zijn wie je bent, dat staat buiten kijf, maar trek geen overhaaste conclusies. Soms laten dingen zich anders aanzien dan ze zijn, soms lijken ze groter, heftiger en omvattender dan ze zijn. Soms ook niet, maar zoals jij nu schrijft over jouw situatie, denk ik dat je meer tijd nodig hebt om alles op z'n werkelijke waarde te schatten. Woonruimte om apart te kunnen zijn kan helpen om op adem te komen en van n afstand beter zicht te krijgen op jouw gevoelens, gedachten, identiteit en wat al niet meer. Maar dat kan alleen maar als je t ook daarvoor gebruikt en niet wanneer je de tijd daar alvast gebruikt om te investeren in n nieuw leven.
Sterkte, Aagje

Vic
Zou het kunnen...

Ik vermoedde al zoiets ;-) Polly, zou het niet kunnen dat je 'gewoon' verliefd bent geworden op een vrouw? Dus los van of je ineens van geaardheid bent veranderd. Als je verliefd bent zie je de zaken niet helder (been there) en kun je vreemde beslissingen nemen.

Emmawee
Goh polly

Ik zit gewoon in tranen. Wat ontzettend rot voor je. Ik vond het al verontrustend toen je een tijdje terug op zoek was naar je eigen Herman. Maar waar ik nu echt door geraakt word is dat je blijkbaar vindt dat je hoogmoedig ten val bent gekomen. Alsof het hebben van goede ideeën je verplicht tot het leiden van een volmaakt leven.
Pol, je bent geen mol. Je bent een mens en het leven is geen makkie soms. Jullie vinden vast een manier om hier samen uit te komen, waar en hoe jullie dan uiteindelijk ook zullen wonen. Maar eerst maar even tot rust komen. Dat gun ik je heel erg.
Sterkte!
Maw.

Polly Shearman
Idd aagje

daarom zoeken we ook aparte woonruimte... en trek ik natuurlijk niet bij haar in..
Ik kies voor mezelf. niet voor haar....

Ik kan gelukkig verstand en gevoel nog altijd scheiden...anders was er natuurlijk geen houden meer aan...

Mien*
Ach pol

wat moet ik zeggen...ik hou het erbij dat ik aan je denk en aan de chaos die het moet zijn, naast al het verdriet..

Heel veel sterkte, pas ook goed op jezelf!

Polly Shearman
Ach emmawee

in tranen?? das niet nodig hoor, ik voel me wel immer ellendig, maar manlief ziet het allemaal wat optimistischer in.. das op zich al raar want hij is de eeuwige pessimist, dat is hij al 20 jaar.
Maar alle puzzelstukjes vallen voor hem op zijn plek, hij zag het al langer.. hij wist het al voor ik het hem vertelde..

May
En waarom

heb jij ons medeleven niet verdiend? Natuurlijk heb je dat wel. En ik hoop echt voor je dat de toekomst je heel veel moois gaat brengen!!!!

Pagina's

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.