Home » Forum » In je eentje naar de bios

In je eentje naar de bios

23 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Brink
In je eentje naar de bios

Hoi mensen ik wil vanavond eigenlijk naar een horrorfilm maar niemand durft/kan.Ik verveel me altijd een beetje op zaterdagavond. Kan ik alleen gaan of zal ik dan heel raar aangekeken worden? Ben bang voor rot opmerkingen.

Mams
Tuurlijk!

Lekker gaan. Dat je alleen bent valt niemand op, weet ik zeker! Anderen zijn vooral met zichzelf bezig, echt niet met wie jij wel of niet in de bios bent. Veel plezier!

wil40
Lekker gaan.

Ik ga niet met je mee, ik houd niet van horror. Rotopmerkingen? Het zou mij niet eens opvallen dat je alleen bent.

wil40
Mams.

We zijn het eens...lekker gaan:-)

Sally MacLennane
ik doe alles alleen

En ik heb nog nooit rare blikken of rotopmerkingen gehad.

Brink
Dankjullie voor de reacties

Dankje Mams en Wil40.De film begint pas om 22:00 uur.Ik ga het gewoon doen.

Brink
@Sally

Gelukkig maar.Ik doe ook veel alleen maar bios alleen is nieuw voor mij.Maar soms moet je gewoon lekker doen waar je zin in hebt en niet bang zijn wat anderen eventueel vinden;).

Tamar
Ja

Vaak gedaan!

Wilgenkatje
natuurlijk!

Ik ga ook weleens alleen. Waarom niet? Alleen mis ik dan wel het napraten over wat er te zien was.

Sally MacLennane
Wilgenkatje

"Alleen mis ik dan wel het napraten over wat er te zien was."

Dat is inderdaad wel een nadeel. Maar laat het nooit een reden zijn om een ervaring te missen!

rode krullenbol
Horror is een speciaal geval

Horror vereist iemand naast je om je naartoe te wenden als de film wat al te spannend wordt. Vind ik.

Ad Hombre
RK

Bovendien is er psychologisch onderzoek dat het gezamelijk doormaken van iets 'engs' een potentieel liefdespaar nader tot elkaar kan brengen.

https://en.wikipedia.org/wiki/Misattribution_of_arousal

(zie het brugexperiment)

skik
Gewoon gaan

Ben vanavond alleen naar een concert geest. Ik ken namelijk niemand die het Requiem van Mozart nét zo mooi vindt als ik dus dan ga ik liever alleen dan dat ik een obligaat praatje moet maken met een metgezel die het alleen maar 'wel aardig' vindt. Ik heb genoten, zo in mijn eentje.

skik

rode krullenbol
Aha!

Zo zie je maar waaruit wellicht het grootste probleem bestaat binnen de hedendaagse sociale verhoudingen: mensen dreigen van zichzelf vervreemd te geraken.

Ik zou daar natuurlijk een heel epistel aan kunnen wijden, maar zie daar nu maar even vanaf.

rode krullenbol
P.S.

#14 is een reactie op #12.

rode krullenbol
Tenzij ...

Tenzij het altijd al zo gegaan is. Dan heb ik niks gezegd.

Brink
Ik ben gegaan

Ik ben geweest hoor naar The Prodigy.Viel helemaal niet tegen alleen je zit tenslotte toch film te kijken.Zal het zo weer doen.En een jongen naast mij vroeg in de pauze nog wel wat ik van de film vond.Ja was wel geslaagd.

skik
Ging iedereen maar alleen

Ik erger me altijd wezenloos aan dat geklets van mensen bij concerten, balletvoorstelling of films. Echt, waarom moet je van alles met je metgezel bespreken, is het echt nodig om constant je mening te delen of om te vertellen wat er gebeurt?

skik

Kopzorg
Inderdaad skik

Zat afgelopen week nog in de zaal bij schooltoneel naast een trotse opa en oma die alle scenes van klrinkind probeerden te filmen met mobiel.
En maar praten, de kenjis om te filmen ontbrak een beetje. Steeds bevestiging vragenvaan elkaar en ook heel leuk voor de rij erachter, steeds de armen met mobiel omhoog.
Als je je kind op beeld wilde hebben on je een dvd bestellen. Zo jammer, ik heb de halve voorstelling gemist. Gelukkig stond mijn kind niet op toneel, zar naast me. Ik was mee als begeleider.

Alkes
alleen

Ik ga ook rustig alleen naar de film of naar een concert. Ik overweeg nu zelfs een dagje alleen naar een festival te gaan. Mijn concertvriendin is dan op vakantie en ik vind de line up van dat festival erg de moeite waar. Maar een hele dag alleen op festival rondhangen is misschien weer net iets te veel van het goede. Ik houd het nog in beraad.

Ginny Twijfelvuur
Ja dat is raar hè

Ik zou vorig jaar met mijn man naar een festival gaan, maar die moest weer eens onverwacht naar het buitenland.
Geen moment bedacht dat dan ik ook alleen zou kunnen gaan. Gelukkig kreeg ik een puber zover....

Maar het is wel een eye-opener. Tuurlijk is alleen gaan minder gezellig. Maar het is altijd nog beter dan thuisblijven hè.

Marijne
Alkes

Gewoon gaan. Wij waren vorig jaar op een bluesfestival en zagen iemand steeds alleen rondlopen, één drankje bestellen et cetera. Op een gegeven moment heeft mijn man haar aangesproken en toen bleek dat ze onverwacht alleen was gegaan omdat haar metgezel op het laatst niet kon. Hij heeft haar uitgenodigd bij ons te komen zitten. Dat heeft ze een paar uur gedaan, tot ze naar een podium liep waar wij niet heen gingen. Daarna kwamen we haar weer tegen en kletste met iemand anders. Dus ze kwam gewoon mensen tegen en voelde zich gelukkig niet verplicht bij ons te blijven.
We hebben al kaartjes voor volgend jaar en hebben met haar en haar metgezel afgesproken. Zo maak je nieuwe kennissen.

elledoris
@skik

Dat had ik eerder moeten weten, dat je naar het requiem van mozart ging, prachtig!! Volgende keer wil ik mee :) Met dit soort muziek mis ik dan helaas ex wel. Hij was de enige in mijn omgeving die ik meekreeg en er ook zo van kon genieten. Tja.

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.