Zwanger worden Zwanger worden

Zwanger worden

Hedda

Hedda

10-10-2008 om 11:07

Iui

Ik weet niet of dit draadje een lang leven zal hebben maar ik merk dat ik op dit forum dit onderwerp een beetje mis.

Ik zat zelf eerst in het ivf traject maar aangezien ik veranderd ben van kliniek en deze arts het eerst zinvol ziet om het ook eerst maar eens met iui te proberen. Ik heb 3 keer ivf geprobeerd en 1 cryo poging. Helaas mislukt. Afgelopen cyclus een iui die ook is mislukt en ik ga nu beginnen met de 2e iui poging. Ik heb er heel eerlijk gezegd een heel positief gevoel over. Het valt me lang niet zo zwaar als de ivf. Natuurlijk zijn de wachtweken een hel maar mijn lichaam heeft niet zoveel te verduren.

Morgen begin ik met spuiten van 75E Puregon. Spannende tijden bereken weer aan.

Hopelijk kan ik wat schrijven met een paar meiden die daar ook behoefte aan hebben.

Ik ben trouwens 36.

Groetjes Hedda

Vraagje

hoe kan je nadat je ivf hebt gedaan nog iui gaan doen ? Waarom is er eerder niet gestart met iui voor de ivf ?

Ik zelf heb van het AMC iui aangeboden gekregen, echter andere specialisten zeiden dan alleen ivf zin had. Ben dus benieuwd naar jouw achterliggende verhaal.

Hoi

met de 5e iui poging was ik zwanger van mijn zoon, nu bijna 1 jaar.
Ik heb 3 keer zonder hormonen en 2 x met ook puregon.

Als je nog vragen hebt>?
Ik vond iui ook goed te doen!

groetjes

Hedda

Hedda

11-10-2008 om 09:47

Mandarijn

Wij zijn 5 jaar geleden gestart. In het LUMC hebben ze alle onderzoeken gedaan, mijn uitstrijkje was niet goed en het zaad was van mindere kwaliteit. Ik heb toen een hele ellende gehad en we direct niet meer met onze kinderwens bezig mochten. Hij heeft toen wel een antibiotica gehad en toen zijn we ook gestopt. Uiteindelijk toen mijn uitstrijkje na een half jaar weer goed was hebben we besloten om naar de kinderwenskliniek te gaan in Leiderdorp, hadden we niet zón ziekenhuis gevoel. Daar hebben ze het zaad nog een keer onderzocht en daar zeiden ze geen iui want dat was gewoon niet zinvol. Na 3 ivf en 1 cryo behandeling en de gyn niks anders wou doen dan dezelfde behandelwijze, zonder enige aanpassing op mijn lijf heb ik gezegd hier niet verder, deze behandelwijze klikt niet bij mijn lichaam. Elk lichaam is uniek en heeft ook zo zijn behandelingsmethode nodig en zo zijn we bij het Barhus terecht gekomen. Hij bekijkt hoe mijn lichaam functioneert en bekijkt wat nodig is om het tot een succes te laten komen. Ivf was voor hem nog niet nodig omdat het zaad van manlief goed is. In ieder geval goed genoeg voor iui. Nu is deze poging mislukt maar hij gaat verder kijken om alles proberen te fijntunen waar mijn lichaam misschien iets te kort schiet. Vanavond gaat de 1e spuit er weer in en gaat poging 2 beginnen. Ik hoop dat het een duidelijk verhaal is. Ik heb trouwens geen negatief gevoel over de kinderwenskliniek hoor want het waren daar echte vakmensen en heel erg lief maar het werkte voor mij niet meer.

Nu ben ik ook benieuwd naar jou verhaal. Ben je gestart met iui of ivf of moet dat nog beginnen?

Gr Hedda

Hedda

Hedda

11-10-2008 om 09:59

Mass

Wat geweldig voor jullie. Het wordt al een heel ventje zeker? Alvast gefeliciteerd met zijn 1e verjaardag.

5 iui pogingen klinkt heel veel. Zag je het nog wel zitten nadat het al 4 keer was mislukt?
Nu de 2e poging begint zie ik het nog wel steeds positief maar dat komt ook omdat ik het gewoon echt een stuk minder zwaar vindt als de ivf. Het gevoel dat het offer wat je brengt minder is. Ik weet niet het voelt anders. Het is ook met ivf dat je al echt een embryo in je baarmoeder krijgt en dat is al heel speciaal het is nu zaad wat je ingespoten krijgt en dan nog iets moet worden, Dus het is een beetje hetzelfde gevoel als wanneer je met mekaar vrijt en hoopt op dat wonder... Alleen minder intiem dan.

Zou jij het trouwens wel weer aan durven/kunnen mochten jullie willen gaan voor een 2e?

Groetjes Hedda

Hedda

dochter is zomaar gekomen 2003, daarna een vroege miskraan in 2005 en daarna niet meer zwanger geworden. Onderzoeken in ziekenhuis 1, beide eileideronderzoeken mislukken, dat betekend dat of mijn eileiders dicht zijn maar dat is nog niet 100% duidelijk, het kan ook komen door mijn zwaar gekantelde baarmoeder en haperende o.k. instrumenten. Tijdens de kijkoperatie is wel geconstateerd dat er veel littekenweefsel/verklevingen zijn, dit komt door de keizersnede.

ziekenhuis 2 concludeert dat er niets aan de hand is en wil nogen wil iui eerst proberen. Iets wat ik niet meer wil.

ziekenhuis 3. Leiderdorp adviseert met ivf te beginnen, als die eileiders toegankelijk waren geweest was ik nog wel een keer zwanger geworden 1e ivf is mislukt, ik ga dit weekend starten met poging 2.

Hedda

Hoe ging je spuit zetten ,raar he jezelf prikken??

En het is een onwijs wijs ventje :-)☺

5 iui pogingen ja klinkt veel had er nog 1 tegoed en we dachten zelfs al aan ivf. Of meer mijn man ik zag het eigenlijk niet zitten. Mijn zus heeft het 5x gedaan en gezien hie heftig dat was.

Het gekke is bij de 5e iui poging dacht ik mislukt toen ik al van de tafel afstapte. Het liep er al uit en had dat nooit gehad.. Maar ja die was dus raak. Deze kreeg tomtom mee..hihi Maar ik zag het nog wel zitten. Ik was ervan overtuigd dat het dan bij de 6e ging lukken!
waarom geen idee...mss omdat er bij beide niks mis is. Sterker nog manlief heeft 100miljoen zwemmers....je snapt die liep steeds weer naast zijn schoenen.

Dit is kindje nr 2, dus wij zijn klaar.
nr 1 kwam toch nog spontaan na 2jaar. Ik had een hsg ondergaan (au) en daarna meteen zwanger. helaas was dit niet zo met nr 2.

overigens ben ik 32☺

Ik wens je heel veel succes!
Ik vond iui niet vervelend maar achteraf toch wel blij dat het niet meer hoeft...duss ja de hormoontjes doen toch wel wat he?

Laat je trouwens pregnyl prikken of doe je het zelf?
Ik heb trouwens de 1e 3x zonder hormonen gedaan, want tja niks mis met eitjes en rijpen enzo....waar het probleem ligt......??We zullen het nooit weten

groetjes

Hedda

Hedda

14-10-2008 om 09:05

......

Dat spuiten dat gaat wel. Ik doe het zelf of mijn mannetje doet het voor me. Elke keer reageer ik wel weer anders op de hormonen. Deze keer valt dat me niet zo zwaar en ik ga ook een beetje in een roes de iui behandeling in. Voel me er wel relaxed bij. De pregnyl heeft de arts gespoten de laatste keer, dat vond ik wel fijn. Ik vind het breken van de flesjes erg lastig. Daar zouden ze nog wat anders op moeten verzinnen.

Wat heerlijk dat je zwanger bent van nr 2, tenminste ik maak er aan op dat je zwanger bent en nog niet bent bevallen toch? Geniet er lekker van.

Ik hoop op ons wonder met de 2e iui poging maar ik blijf nuchter en weet dat ik het misschien ook nog wel een aantal keren moet proberen. We zullen zien het blijft en is gewoon een lot uit de lotererij en ik hoop dat ik de prijs eens een keer mag ontvangen en dat hoop ik ook voor jou Manda Rijn. Ik wens je heel veel sterkte en kracht deze poging en ik hoop dat je de moed kan verzamelen om er weer een beetje positief tegen aan te kijken. Het is moeilijk maar je redt het wel. Je hebt er alles voor over en ik geloof als je er zo hard voor knokt dat het komt omdat je een krachtige vrouw bent want er zijn genoeg die dit niet kunnen.

Gr Hedda

Hedda!

ehm het 2e kindje word volgende week 1 jaar :-)

Ik hoop dat je niet tot de 5e keer hoeft, maar ach als het dan raak is, wat maakt het dan uit, toch?

Lastig idd flesjes breken....maar heb daar een hele geoefende man in ☺
'
groetjes mass

Flesjes breken

ik heb daar een plastic dingetje voor gekregen, die schuif je erop en dan kan je hem zo breken.

Reepi!

Heey hallo!!!

Toch de stap gewaagd! wat super gaaf zeg!

Ik ga je wel volgen en de moed erin houden voor jullie.
Waarom is de 3e keer afgebroken wat hebben ze dan gevonden??

Heel veel succes met die lading hormonen :-(

liefs mass

Hedda

Hedda

15-10-2008 om 13:40

Reepi!

Wat vervelend voor jullie, ik hoop dat alles goed komt en je kunt hier natuurlijk altijd je hart luchten. Sterkte!

Ik ben afgelopen zaterdag begonnen met het spuiten van 75E Puregon. Aanstaande vrijdag heb ik dan mijn 1e echo, ben benieuwd wat het resultaat zal zijn. Vorige maand werd ik op dag 11 al geinsemineerd en dat was toen met 50E puregon, dat lichaam van mij is erg vlot. Vrijdag zit ik op dag 9. Ik voel me goed heb alleen last van een zware kop maar als dat alles is. Ik doe trouwens de iui in combinatie met de osteopaath, Baat het niet schaad het niet.

Fijne dag verder.

Hedda

Mag ik even inbreken?

Hallo,

Ik zit met een dringend vraagje, ik zou vorige maand ook starte met iui, door een cyste uitgesteld, moest eerst een medicijn nemen, na controle was de cyste nog niet weg, ik vroeg toch om nu een ronde met iui door te gaan en daarna de cyste aantepakken, dat was oke!
Ik heb een vrij regelmatige cycles 25/26 dagen en meestal dag 12 eisprong, ik heb iui zonder stimulatie!
De eerste FM dag 9 had ik 3 follikels van 10mm
De tweede FM dag 12, vandaag waren ze niet verder gegroeit, reden niet helemaal duidelijk, overgens 2 waren verdwenen in de cyste, gelukkig zit er ook nog een in mijn goede eierstok, moet zondag terug komen voor nieuwe FM, maar op de een of andere manier geloof ik er niet meer in, volgens mij een verloren ronde, oorzaak misschien de cyste!!!!! maar dat is niet zeker!
Heeft iemand dit eerder meegemaakt, dat een follikel zo slecht groeit en vervolgens toch nog tot rijping kwam????
Hoop zo dat dat nog gebeurt, heeft iemand iets positiefs hierover?????

Groetjes Beele.

Hedda

Hedda

17-10-2008 om 15:34

Beele

Hoi Beele,

Ik kan je daar helaas geen antwoord op geven maar hou moed want die andere eicel in de goede eierstok kan ook nog steeds gaan groeien. Even een vraag? Waarom doen ze het niet met een beetje stimulatie dan gaat de groei volgens mij misschien beter? Bij mij groeit het ook wel zonder stimulatie maar ze schrijven me toch puregon voor. Ik hoop voor je dat dit niet een mislukte ronde is want dat zou jammer zijn.

Fijn weekend.

Hedda

Hedda

Hedda

17-10-2008 om 15:41

En ik...

Vanochtend naar de arts geweest en er zaten aan 1 kant 3 follikels van 16mm, aan de andere kant zaten er een paar kleintjes die waarschijnlijk deze ronde niet mee gaan doen. 3 is meer als voldoende lijkt me zo. Ik ga dit weekend nog door met de puregon en ik moet zaterdag avond beginnen met een ovulatie test en dan op zondag ochtend en avond als er in die 3 testen een positieve test zit dan mag ik de pregnyl spuiten en heb ik maandag de flush. Afwachten dus.

De arts heeft ook besloten om voor mij een 24 uurs urine test te doen omdat mijn verleden er uit ziet dat er niks is omdat alles goed werkt en dat er dan misschien iets uit die urine test komt. Hij is er erg positief over dat als aantoont dat je een iets afwijkende schildklier hebt dat hij dat kan corrigeren met medicatie. Wat weet ik niet maar ik hou jullie daarvan op de hoogte.

Fijn weekend en hopleijk komen er wat gezellig meiden hier nog mee schrijven.

Hedda

Hedda

Hoi hedda, zo het schiet dus op voor jou!
Hopelijk heb je dan dit weekend een positieve ovu test en dan de Pregnyl, zet jij die zelf?

Je vroeg waarom ik geen stimulatie kreeg, dit omdat ik een hele hoge FSH waarde heb en reageer niet meer op stimulatie, dus moet het puur natuur doen, ik krijg wel ook die Pregnyl, mits mijn eitje zondag is gegroeit natuurlijk, dus het is effe afwachten.

Ik laat het nog wel weten,

Groetjes Beele.

Hedda

Hedda

18-10-2008 om 11:09

Beele

Hoi Beele,

Jij hebt een te hoge fsh dat begrijp ik niet helemaal. Is dat dan dat je het gevaar loopt dat je teveel follikels aanmaakt want je moet toch juist fsh hebben om de follikels te laten groeien? Of houdt hoog in dat je juist niks aanmaakt? Wat is het toch allemaal ingewikkeld he? Sorry hoor maar kun je het aan me uitleggen? Dank je wel.

Ik zet de pregnyl zelf niet dat doet manlief. De puregon vind ik niet zo erg maar de pregnyl... Ja ik hoop ook op een positieve test, dat we maandag heen kunnen voor de flush. Ik woon in Haarlemmermeer en ik ben bij een kliniek in Leeuwarden dus het is niet om de hoek.

Ik duim voor je dat deze poging voor jullie gaat lukken. Laat het me inderdaad nog maar even weten. Ik hou jou ook op de hoogte.

Groetjes Hedda

Hedda

Hoi Hedda, allereerst mijn poging tot uitleg over FSH! dit is inderdaad een van nature aanwezig stimulerend hormoon, als die hoog is, dan zegt dat wat over je eicel reserves, bij een hoge FSH, zit je er bijna doorheen, je kunt dan spreken van een vervroegede overgang, maar dat is bij mij niet het geval, ik ben dik in de 40, dus het past wel bij mijn leeftijd, maar het betekent wel voor mij kleine kansen, je lichaam moet als het ware heel hard werken om die laatste eicellen nog tot rijping te krijgen, waardoor je veel FSH gaat aanmaken, ik hoop dat je het een beetje snapt!
Voor een jonge vruchtbare vrouw is de FSH z'n 6 gemiddeld, zit je boven de 40 dan ben je in de overgang!
Ik heb een FSH waarde van 20, dus al wel hoog maar nog niet in de overgang, voor stimulatie mag je FSH waarde niet hoger zijn dan 10, daarna reageerd je niet meer op stimulatie, daar je lichaam het zelf al heel veel aanmaakt.

Maar wat spannend voor jou, ik hoop dat je vandaag een mooie positieve test te pakken krijgt!

Ik zit ook in spanning, heb voor morgen een FM staan!
Ondertussen hou ik ook mijn LH piek in de gaten, en vanmorgen had ik dus een piek te pakken, ik hoop niet dat het nu te laat wordt voor de iui, want ben nu bang dat morgen mij eisprong er is!
Ik weet niet of ze ook nog morgen middag de IUI gaan doen! maar ik ben bang van niet, zoiets moet toch in geplanned worden dacht ik, dit is ook mijn eerst keer dus weet niet wat gebruikelijk is.

Nou, ik hoop er maar het beste van, en jij veel succes met testen, ik ben benieuwd.

Groetjes Beele.

Hedda

Hoi Hedda,
Hoe gaat het?
Is je insiminatie al geweest?
Ben benieuwd!!!!!!

Ik heb heel veel pech gehad, had zaterdag ochtend een dikke positieve ovutest, zondag morgen was er niks meer te zien op de FM, wij dus ontzettend balen!!!!!! zoveel moeite gedaan voor niks.
as vrijdag moet ik bloed laten prikken, daaruit kunnen ze zien of ik ook daadwerkelijk een eisprong heb gehad!
Volgende week hoor ik de uitslag.
Ja wij hebben zelf maar ons best gedaan zaterdag avondavond!
Dus wie weet spontaan dan maar, elke kans is er een!!!!

Hedda

Hedda

21-10-2008 om 16:36

Beele

Hoi Beele,

Wat ontzettend jammer voor jullie en al helemaal omdat het zaterdag zo positief leek. Ja je hebt gelijk dat jullie even aan de slag zijn gegaan want geluk zit in een klein hoekje en wie weet was de folikel al gesprongen en is hij onderweg wat tegen gekomen... Ben ook benieuwd naar de uitslag want als die positief is kan het zijn dat je misschien op het juiste tijdstip nog een goeie daad hebt verricht. ;)

Ik ben gisteren naar de kliniek geweest en er zaten 3 grote follikels, baarmoederslijm was goed en zo was het het goeie moment om de flush te doen. Vanochtend moesten we er weer naar toe en was er 1 follikel gesprongen en zaten er nog 2. Toen hebben ze de iui gedaan en daarna nog een shot met pregnyl zodat de andere 2 ook nog gaan springen. De taak mee gekregen om het vanavond nog maar weer eens gezellig te maken. ;) Nu is het weer afwachten geblazen. 31 oktober mag ik mijn bloed laten testen en dan heb ik 2 dagen erop de uitslag. Meestal weet je dan al wel waar je aan toe bent maar ze kunnen aan het bloed wel zien wat er gebeurt in je lichaam zo had ik de 1e iui te weinig aanmaak van progesteron. Vanaf morgenavond moet ik dus nu utrogestan gaan gebruiken en dan elke dag 2 bolletjes voor het slapen gaan.

Vrijdag heeft de dokter me gevraagd of ik een 24 uurs urine test wilde gaan doen omdat hij graag wil weten of er misschien iets is met mijn schildklier en dat het misschien daarom bij ons maar niet wil lukken. Ik heb dit weekend een dag mijn urine opgevangen en hier krijg ik over 3 weken de uitslag van. Hij is erg positief over deze test omdat er vrouwen zijn die een afwijking hebben aan de schildklier er met een beetje bijsturing daarna snel zwanger worden. Ik ben daarom wel erg benieuwd als er wat uit gaat komen. Laat er dan maar wat zijn dan weet je misschien waarom het maar niet lukt. De uitslag van het zaad vandaag was echt super de arts noemde het zelfs goed donor zaad. Daar ligt het dus niet aan.

Bedankt voor je FSH uitleg, het is me nu geheel duidelijk.

Fijne avond alvast.

Liefs Hedda

Hedda

Hoi Hedda, hoe gaat het?
Voel je al iets byzonders?
Ik zelf niet, dus ik verwacht er niet zoveel van!
Maar ben wel benieuwd naar jou!

Veel liefs beele.

Hedda

Hedda

28-10-2008 om 09:34

Beele

Hoi Beele,

Waar baseer je op dat het niks wordt? Ik voel mijn lichaam altijd wel feiloos aan ga daar altijd op af en ik zit dan wel aardig goed. Ik weet het alleen niet in de 1e wachtweek en in de 2e wachtweek begin ik toch al wel symptomen te voelen dat het niks wordt. Ik probeer nu zo weinig er op te letten maar ik merk toch dat je onbewust het je toch bezig blijft houden. Uitschakelen die hersenpan!! Denk ik dan maar goed dat werkt niet. Ik hou er rekening mee dat deze poging mislukt en bereid me al weer voor op de 3e poging. Ik blijf hoop houden en ben me wel bewust dat het nooit gaat lukken maar dat is dan dat, heel verdrietig maar ik heb ook zo'n leuk leven en dat moet ik ook niet uit het oog verliezen.

Ik hoop ook dat het voor jullie gauw mag lukken en dat we het samen kunnen vieren via het mooie medium internet.

Fijne dag.

Liefs Hedda

Hedda

Hedda

31-10-2008 om 09:06

Bloed prikken vandaag

Vandaag weer bloed prikken. De vorige keer wist ik op die dag (dag 23) at het voorbij was. Nu zit ik nog in onzekerheid. Wel een ongi gevoel maar weet ook dat het iets anders kan zijn. Ik heb een aantal keren flinke steken gehad en ja hoor ik ben er weer veel te veel aan op het letten..... Ik zit ook aan de progesteron bolletjes en die kunnen je ongi denk ik ook vertragen. Normaal heb ik op dag 21 al wel afscheiding maar heb nog niks gezien..

Hier een Hedda die onzeker is en steeds meer hekel krijgt aan de wachtweken.

Maandag de uitslas van het bloed. Ik hou je op de hoogte.

Liefs Hedda

Spannend!

Hoi Hedda, wat spannend meid,
ik had vanmorgen de uitslag van mijn bloedonderzoek of ik ook daadwerkelijk een eisprong heb gehad, gelukkig was dit zo, hoop dat ons eigen geklus wat oplevert.
Vandaag is mijn NOD en nog niks te bekennen.
Ik wacht nog wel met testen want ik ben al zo vaak teleurgestelg, dus wacht ik nog even.
Wel is het de bedoeling dat mijn volgende FMs dichter op elkaar zullen zijn om niet weer mijn eisprong te missen, hoop dat het allemaal niet nodig meer nodig is!

Hedda, fijn weekend, en of je nou wil of niet, bezig zijn we er toch mee!

Groetjes Beele.

Nog steeds geen....

bloed te bekennen!
Wacht met testen nog tot na het weekend!

Hedda, hou je het nog een beetje?

Fijn weekend!

Hedda

Hedda

01-11-2008 om 09:54

Beele

OOh spannend Beele,

Ik hoop het zo voor je. Wat zou het geweldig zijn joh!!! Ben je normaal altijd regelmatig met je cycli? Heb je altijd voortekenen van dat je regels er aan komen?

Ik zit in hetzelfde schuitje, alleen nog 2 dagen voor mijn regels. Maandag zit ik op de 26e dag. De vorige iui wist ik het al een dag of 5 ervoor dat het niks was geworden maar nu 1 en al onzekerheid.

De progesteronbolletjes kunnen die de regels tegenhouden? Ik heb meestal 5 dagen van te voren spotting maar nu nog helemaal niks.

Zoals je merkt krijg ik de zenuwen en voel helemaal met je mee.

Heel veel geluk toegewenst van mijn kant en ik blijf voor ons duimen.

Fijn weekend en hou me op de hoogte!!!:)

Liefs Hedda

Hedda

Hedda

01-11-2008 om 09:58

Ik treed in herhaling

Als ik mijn berichten terug lees zie ik dat ik in herhaling treed. Grappig om te merken dat je alleen maar naar antwoorden loopt te gissen zonder dat ik er teveel mee bezig wil zijn.
Hou ik mezelf voor de gek! ;)

Ik begrijp het!

Hedda, dit snap ik heel goed, ook al willen we dit niet, toch is het onvermijdelijk om er mee bezig te zijn!
Is toch ook heel logisch meid!

Ik duim ook voor ons!

Test negatief

Ik had vrijdag mijn NOD!
Ik weet precies wanneer ik mijn eisprong gehad heb door de ovutest en de FM erna!
Gisterenmiddag heb ik een testje gewaagd, en dus negatief, maar nog steeds niks van een naderende menstruatie, ik zit nu op de 16de dag na eisprong!
Dit is niet leuk, want stiekum ga je toch hopen!
Hedda, hoe gaat het met jou?????????

Hedda

Hedda

02-11-2008 om 13:09

Test ook negatief

Ik heb gisteren ook de gok gewaagd om een test te doen, dag 12 na de iui. Beetje vroeg misschien. Vandaag durfde ik niet meer, bang voor wat ik al wel een beetje vewacht dat deze poging ook weer is mislukt. Wil nog een dagje hoop hebben.....
Morgen bel ik voor de uitslag van het bloed.

Je bent dus nu 2 dagen overtijd. Dat geeft inderdaad hoop vooral als je je lichaam goed aan voelt. Toch? Gebruik je ook bolletjes? Ik heb al wel gelezen dat je ongi daar door kan worden tegen gehouden. Wat bij mij het geval zal zijn.

Ik hoop nog voor ons lieve Beele en we gaan niet opgeven als dit negatief is! We blijven elkaar steunen tot de test een keer een vette plus geeft.

Liefs Hedda

xx

xx

02-11-2008 om 13:39

Iui/ers

IUI-ers,

Spannende tijden, vorig jaar juli ben ik bij de 4e poging IUI zwanger geworden, de 1e 3 waren met clomid de 4e met GONAL-f, dat laatste is superspul want bij ons gelijk raak. Na ruim 3 jaar wachten hebben wij nu een zoontje van alweer 16 maanden.
OOk ik heb getest op dag 14 na de IUI, maar dat was voor mij ook te vroeg, pas op dag 16 was het een licht positieve test. Test niet te vroeg en vaak voel je je lichaam heel goed aan en weet je stiekum wel of je ongesteld gaat worden.

Ik duim voor jullie allemaal, voor de dames die aan eht broekloeren zijn en de spuiters, voor iedereen.
Hopelijk mag jullie wens gauw uitkomen.

Liefs,
Sannie

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.