Home » Forum » Rode loper voor valkyre

Rode loper voor valkyre

White noise helpt je baby slapen!

Lees in dit artikel hoe het werkt én hoe je ermee aan de slag kunt.

 

78 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
rodebeuk
Rode loper voor valkyre

Gefeliciteerd!

En ik dacht, ik maak alvast een beginnetje ;-)

Reza2008
...

Gefeliciteerd met de zwangerschap!!!
Hopelijk niet al te veel kwaaltjes ;-)

Groetjes Reza

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Valkyre
Oh wat lief, beuk!

Jeetje. Ja, ehm... Nieuws, nieuws... Dat laat nog even op zich wachten. Afgezien van gespannen borsten, vermoeidheid, en zo af en toe wat buikpijn heb ik nog geen klachten. Het gebrek aan misselijkheid baart me eerlijk gezegd wel zorgen - bij Spruitje was ik van vijf tot 16 weken beroerd. Nou ja, afwachten maar. Op 1 juni krijg ik mijn eerste echo, dan ben ik, als alles goed gaat, 7 weken. Ik vind het erg spannend en ook een beetje onwerkelijk allemaal. Ik zag enorm op tegen die behandelingen, en het viel me erg mee - het prikken viel mee, en meteen bij de eerste poging IUI zwanger, dat is natuurlijk geweldig. Ik ben (heel voorzichtig) dolblij. Duimt u maar!

Petal
Valkyre

Ik blijf meeduimen hoor. Wat is het speciaal he, als je eindelijk zwanger bent als je zo lang hebt moeten wachten. Wanneer ga je het je zoon vertellen?

Anneque
Valkyre

"Het gebrek aan misselijkheid baart me eerlijk gezegd wel zorgen - "
Kan het helemaal navoelen, maar het zegt echt niets hoor meid. Bij latere zwangerschappen had ik bepaalde verschijnselen helemáál niet, terwijl ik daar de eerste keer erg veel last van had. Bijv. gespannen borsten, 1e keer kon je er niet eens naar wijzen, in latere zwangerschappen voelde ik niets meer.
Evengoed blijft het hartstikke spannend natuurlijk. Ik duim voor een mooie echo 1 juni!

skik
Gefeliciteerd!

Wat fijn voor jullie!

skik

Ely
Gefeliciteerd!

Wat heerlijk! Heel veel geluk!

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Valkyre
Zoon vertellen..

Daar denken we voorlopig nog niet aan. Eerst maar eens een paar goeie echo's. Ik ben aan het begin van de zomervakantie (hopelijk) 12 weken, dus we willen het ook voor de ouders op school nog even verborgen houden. Weet niet of dat lukt, qua buikgroei, maar het zou leuk zijn als Spruitje het zelf zou kunnen vertellen op school. Nou ja, afwachten maar. Ik denk dat we in ieder geval tot 12 weken wachten. Langer kan denk ik niet - dan gaat hij vragen stellen. Hij vroeg vanochtend al "wat IS er toch met je?" omdat ik moe was en het koud had.

Petal
Valkyre

Wij hebben ook tot na de 1e echo gewacht met vertellen. Maar wat was dat speciaal zeg. Samen op het grote bed met de echo foto en zoon die aan het kijken was wat dat nou was. Toen ik hem de beentjes, het hoofdje etc liet zien zei hij 'krijgen we een baby???' met zo'n trotse kop. En de volgende dag bij het ophalen van het kdv kreeg ik allemaal nieuwsgierige leidsters want zoon had zitten vertellen over de baby en ze wisten niet of het nou waar was of niet.

Succes weer voor de komende zenuwslopende weken.

Sascha2
*rolt de loper een stukkie verder*

Wat een heerlijk nieuws. Ik duim met je mee en hoop op een pracht van een echo op 1-6.

Valkyre
Vandaag

Zes weken en twee dagen. Ben iets misselijk, in vlagen, maar het is goed te doen.

Had vandaag een feestje waar ik veel kennissen zag die ik al jaren niet meer gesproken heb. Ze zijn allemaal een paar jaar jonger dan ik en zitten volop in de kleine kinderen en baby's. En toen kwam natuurlijk ook weer die vraag: hoe oud is je zoontje nu? Vijf al? Wil je geen tweede? Pffft.

Nu antwoord ik gelaten "nou, ik wil wel, maar het is afwachten of het nog lukt" en denk onderwijl "hoera hoera ik ben zwanger!" Maar nog maar zes weken geleden sneed zo'n vraag door mijn ziel. Als mensen wisten wat het teweeg bracht, zouden ze die vraag niet stellen natuurlijk. Daarom heb ik 'm ook altijd naar waarheid beantwoord: in eerste instantie met "nee, ik heb nog teveel bekkenpijn" en later met "ik wil wel, maar het lukt niet." Om mensen maar even te laten weten dat het leven niet geheel maakbaar is.

Maar goed, it doesn't matter now! Ik hoop op een goeie echo vrijdag. Duimduimduim!

Petal
Spannend!

Ik hoop zo dat jullie vrijdag een mooi mini rijstkorreltje met kloppend hartje zien. Daarvoor is het toch niet te vroeg dan?

Ik wist trouwens ook nooit wat ik kon zeggen op vragen over een tweede: 'ik wil wel maar man niet' vond ik niet zo aardig tegenover mijn man.

Valkyre
Petal

Ja, lastig, die vragen. Wat kunnen mensen toch onnadenkend zijn (mijzelf incluis hoor. Voordat het bij ons zo moeizaam ging, stond ik er ook niet bij stil hoe onbedoeld hard mijn onschuldige vragen aan konden komen.)

Vrijdag ben ik zeven weken en één dag, als het goed is, is er dus wel al iets te zien. Weet niet zo goed meer wat dan precies (al meer dan een knipperend rondje, dacht ik...). Heel spannend, inderdaad. Pffft dat wachten!

Bellefleur
Valkyre,

Hoe is het?

Valkyre
Het gaat!

Ik ben niet heel misselijk, kan redelijk eten (overdag vooral crackers, haha), ben wel moe, maar valt ook mee, voel zo af en toe een steekje in mijn buik. Eigenlijk gaat het dus heel goed (toen ik zwanger was van Spruitje, voelde ik me continu hondsberoerd).

Nu kijk ik met spanning uit naar de echo vrijdag. Ik ga me ineens gekke dingen in mijn hoofd halen - dat de zwangerschap buitenbaarmoederlijk blijkt te zijn, bijvoorbeeld. Gelukkig heb ik aardig veel te doen deze week, dus niet zoveel tijd om te piekeren...

En verder ben ik ook gewoon heel erg ontzettend blij (al durf ik dat nog niet voluit te zijn...)! Ik ben stiekem al naar positiekleding aan het kijken...

Bellefleur
Nog één nachtje slapen...

Dat piekeren hoort bij zwanger zijn. Toch?

Fransien
Misselijk

Het schijnt een heel goed teken te zijn. Wees lekker blij, en als je een kloppend hartje hebt gezien kun je dubbel blij zijn.

Petal
Vandaag!

Ik denk aan je Valkyre. Hoop snel te horen dat alles goed was!

Anneque
Valkyre

Had ook in mijn hoofd dat je vandaag een echo had.......ben benieuwd hoe het ging!

Bellefleur
Valkyre,

en?

Valkyre
Goed!

De echo was goed! Knipperend hartje gezien, ontwiikeling van het vruchtje is normaal voor de zwangerschapsduur. We zijn blij en opgelucht, maar ook nog wel wat gespannen. Nog vijf weken tot de magische 12-wekengrens.

Vertigo
Wat fijn

Om te lezen! En succes de komende weken.

Anneque
Fijn!

Eerste horde is genomen.....en nu weet je ook dat wel/niet/minder misselijk niets hoeft te zeggen.

Bellefleur
Mooi!

Hè, wat een leuk nieuws op de zaterdagochtend. Elke dag tot aan de 12 weken grens is er eentje!
Overigens hield ik altijd 13 weken aan. Omdat ik en een mensen uit mijn omgeving in de 13e week een miskraam kreeg.

tonny
Ha, super

dat is toch wel een mijlpaal, ook al blijf je je zeer bewust van de kwetsbaarheid van het leven. Alle goeds en veel geduld gewenst!

krin
Check

Stap 1 van de missie geslaagd. En nu maar broeden... Gefeliciteerd!

Mama_Lynn
Oh wat fijn!

Super zeg. Ik hoop echt dat de komende weken mee zullen vallen en dat je (eigenlijk vanaf nu ook al) heerlijk zult gaan genieten. Echt super dat je de echo goed was, het is allemaal niet zo vanzelfsprekend, maar tis je heel erg gegund!

Liefs, Lynn

Petal
Heerlijk

Sterkte met de komende weken

Rafelkap
Wauw!

minimensje in je buik! Gefeliciteerd!

Valkyre
Misselijk!

Nou, ik ben flink misselijk intussen, dus ik interpreteer dat maar als een goed teken... Iemand nog tips?

Vertigo
Rust!

Ha, nu het echt Echt is geworden, slaan de hormonen toe!

Terugkojkend weet ii waarom ik tijdens de 2e zwangerschap steeds misselijk was (tot het eind): veel te weinig slaap genomen als het kon. Dus laat zo veel mogelijk uit je handen vallen en ga liggen zodra het even kan. Dat zou ik nu zeker doen :)
Niet dat het dan weg zal zijn maar wellicht toch minder. Succes! Is het niet raar dat je het allemaal vergeten ben vd eerste keer?! (dat had ik wel).

Pagina's

Onderwerp gesloten

Begrijpend lezen: zo wordt het weer leuk

Lees hier tips voor thuis om je kind erbij te helpen.