Home » Forum » Waar vind ik leuke positiekleding

Waar vind ik leuke positiekleding?

Kind mee naar een uitvaart, wel of niet?

En wat doe je als je kind gaat lachen of keten? Lees deze tips van een rouwcoach.

 

11 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Asa Torell
Waar vind ik leuke positiekleding?

Iemand nog tips? Webwinkel mag ook. Ik heb een paar fijne topstukken van Carla C, maar die doen niet meer aan zwangerschapskleding helaas... dus iets vergelijkbaars zou me wel aanspreken. Overigens ben ik aardig voorzien, maar een paar leuke nieuwe dingen erbij lijkt me wel wat.

Vertigo
Mamalicious

Is een leuk merk vind ik. Bij prenatal soms, bij belly b in Arnhem oa.. En vast ook via internet!
Succes

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Maanve
Waar?

Hoi Asa, in welke hoe van het land zoek je? Ik heb veel gekocht bij de winkel van Trade Studio in Haarlem: http://www.de5hoek.nl/wp/index.php/deelnemers/mamalicious-by-trade-studio/. Ook heb ik wat stretch jurkjes van King Louie gekocht, die ik nu niet meer zwanger ook nog prima aan kan.
Succes!
Maanve

Valkyre
Wehkamp

Wehkamp heeft ook Mamalicious. Kun je gewoon terugsturen als 't niks is. En ook een eigen merk, plus C&A (minder hip). Ook Noppies kun je via internet bestellen, maar ik weet niet meer bij welke webwinkel. Even googlen :-)

Asa Torell
Dank

even flink googlen heeft al aardig wat opgeleverd! Wehkamp heeft overigens wel een wat kleurloze selectie van die mamalicious kleding, naar mijn smaak. Of misschien is dat gewoon de mode dit jaar...
Noppies heeft trouwens een eigen webwinkel, en ik heb het als een vreselijk duur merk in mijn hoofd, maar dat is misschien meer de kinderkleding. Dus dat gaat goedkomen ;-).

Valkyre
Al iets leuks gevonden?

Nou ben ik toch benieuwd of je al iets leuks hebt gevonden, Asa!

Manda Rijn
2e hands

op marktplaats heb ik wel het een en ander gekocht van dat merk wat hier boven ook genoemd werd, mamalicious geloof ik, ook van king louie dat spul rekt onzettend leuk mee. Ik liep mijn halve zwangerschap in leggings rond met wijde tuniekjes en lange shirts, dikke riem eronder. maar goed het is behelpen.

Asa Torell
Ja!

Ik heb al een paar mooie noppies stukken gevonden, er was ook net een fijne kortingsactie gaande. Nog een merk ontdekt: goodmoodmom, hoort bij goodmoodkids. Maar een paar stukken, maar wel leuk. Nu gauw weer zien te stoppen want ik ging minder uitgeven dit jaar ;-).
Ik koop trouwens online geen tweedehands kleding meer (marktplaats), behalve voor de kinderen dan. Bij mij zit de maat er zo vaak naast en dan wil ik het wel zonder gedoe kunnen terugsturen.

Massi Nissa
O lekker

Goodmoodkids vind ik een erg leuk merk en de kleding blijft ook lang goed in de was. Ik heb zelf op dit moment nog maar twee broeken die min of meer passen, haha. Fijn dat jij zo goed geslaagd bent!
Groetjes
Massi

elinde
Ik heb

vandaag ook eea gekocht bij miss etam dump. ik vind kleding zo gigantisch duur. ben nu 11 weken, maar moet nu wel zwangerschapskleding aan.
ben nu geslaagd, maar die goodmoodmom heeft ook leuke kleding!!

mss moet ik hier bij ool maar oproepje plaatsen voor leuke kleding! haha

Asa Torell
Nog een website ontdekt

Ja, zelf mag ik even niks meer kopen ;-), ik heb eigenlijk meer dan genoeg. Maar dit zag er wel bijzonder uit: www.innana.nl , allerlei mij onbekende merken.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.