Home » Forum » De griezelbus 0

De griezelbus 0?

10 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Biancka
De griezelbus 0?

Heb ik weer. Ik heb net voor mijn zoon De Griezelbus 0 besteld omdat ik dacht dat dat het eerste boek in de reeks zou zijn. Niet dus. Nu is mijn vraag voor de kenners van De Griezelbus.....kan mijn zoon toch gewoon beginnen met De Griezelbus 0 of moet hij toch echt de eerste 4 boeken in de reeks lezen en daarna pas '0'. Ik heb namelijk geen idee of het verhaallijn in de boeken doorloopt.

Groetjes,

Biancka

koentje
Nee,

er zit wel een beetje lijn in maar je kunt het heel goed volgen, het zijn losse verhalen.

ayla
En dolfje weerwolfje?

Hoe zit dat met dolfje weerwolfje, dochter heeft gisteren van nichtje drie exemplaren van dolfje weerwolfje geleend maar daar zit ook deel 1 niet bij. Kun je die ook onafhankelijk van elkaar lezen?

Sancy
Ja ayla

Dat kan prima. Je kunt die boeken in willekeurige volgorde lezen, al kan het dan zijn dat je een personage tegenkomt in boek 4 die nog niet in boek 2 voorkwam oid.

Lou
Dolfje zeker

De Dolfje-boeken kun je absoluut los van elkaar lezen. In elk boek wordt weer uitgelegd dat hij eigenlijk een weerwolfje is :-)

ayla
Dank

Dank je, ik had ze al opzij gelegd om eerst het eerste deel bij de bieb te halen maar ik zat ook al te kijken naar de niveau verschillen, die van AVI 4/5 zijn nu al leuk maar die dikkere zijn nog wat heftig om zelf te lezen. Hoef ik in ieder geval niet op de volgorde te letten

Biancka
Pelle

Ik had de site gisteren al bij mijn favorieten gezet. Door die site kwam ik er ook achter dat De Griezelbus 0 dus pas later in de serie komt.

Bedankt voor je reactie :)

Biancka
Koentje

Hartstikke bedankt voor je reactie. Nu hoef ik tenminste niet de eerste 4 boeken te bestellen voordat hij wat heeft aan het boek wat ik gisteren gekocht heb. Hij krijgt de hele serie misschien in December.....als hij het tenminste leuke boeken vind.

koentje
Biancka...

belangstelleing voor deel 3 en 4 tweede hands?

Biancka
Koentje

Altijd! Als je me even mailt op biancka at gmail dot com dan hoor ik wel hoeveel je ervoor wilt hebben.

Groetjes,

Biancka

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.