Home » Forum » Kinderkamer kerstversieren

Kinderkamer kerstversieren?

11 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Guinevere
Kinderkamer kerstversieren?

In het kader van Lekker Belangrijke Zaken:
Zijn bij jullie de kinderkamers in kerstsfeer gebracht? Het zou bij mij niet eens in mijn hoofd opkomen, maar na het optuigen van de kerstboom en de woonkamer wilde zoon (8) zijn eigen kamer ook onder handen nemen. Dus nu hangen daar lampjes en kerstklokken en slingers. En nu wil hij er ook nog een kerstboompje bij. :-)
Dus ik vroeg me gewoon even af of dit nou een trend is, of dat hij de enige is met van die kerstneigingen?

cecile
Ja, hier wel...

Ze (10 en 8 jaar) wilden het al jaren, steeds nee gezegd, maar dit keer ben ik omgegaan: dus ieder een klein kerstboompje op de kamer... Ach, we kunnen het lijden en ze zijn er zo blij mee. Ook wel gezellig. Beneden natuurlijk ook goed meegeholpen met versieren.

amk
Ja

al de 3e kerst staat bij mijn dochter een kerstboompje met lampjes ipv het normale oranje nachtlampje. (ze is 5)

egberdien
Een beetje...

Vorig jaar hebben ze allebei een slinger van de gratis kerstballen van c1000 op hun kamer gehad. Al ze er om vragen, en we hebben wat versiering over dan mag het wel. Ik denk trouwens dat ze zelf wel wat gaan knutselen.

Guinevere
Ah

Ah, zo zie je maar, het is een trend! Al jaren... :-)

Nasha 1st
Ja hoor

alle drie een klein boompje, heel decoratief versierd met alle ballen op 1 plek hahahahah....ach het is hun boom....

Fiorucci
Geen trend

Dat hebben mijn kinderen jaaaaaarenlang erg leuk gevonden, nu zijn ze 10,13 en 18 en het hoeft niet meer.

Caroro
Ja

Hier 3 jaar geleden voor het eerst een klein boompje gekocht voor op de kamer van de kinderen (slapen samen). En vanaf toen was het een traditie ('we hadden vorig jaar toch ook een boompje?') - zeg dan maar eens nee. En inderdaad, zo'n klein boompje kost niet heel veel, versieren doen ze zelf - kleine moeite, groot plezier.

Brianna F
Ja hoor

Al van kleins af aan, een traditie die ik van thuis heb meegenomen, want als kind zijnde had ik ook al een boompje met verlichting op de kamer staan.

Guinevere
Leuk

Leuk in elk geval die (toch wel) traditie van kerstkinderkamers. Ik ga niet nog ergens een kerstboompje vandaan toveren voor zoons kamer in elk geval. Als hij nog verder in kerstsfeer wil raken mag hij van zijn lego een kerststal bouwen. :-)

Olijvje
Hier ook

Maar dat heeft eigenlijk ook te maken met onze verhuizing van vorig jaar rond deze tijd. Toen de jongens `s avonds kerstdiner op school hadden, en ik ze na afloop op ging halen zijn we te voet naar ons nieuwe huis gelopen. Ach dat was zo grappig, ik zei dat de auto een eindje verderop stond. Maar al lopende kwamen we steeds dichter bij ons nieuwe huis. Manlief en ik hadden alles op alles gezet om er die avond voor het eerst te kunnen slapen. Als verrassing had ik twee van die hele lullige kleine kerstboompjes met knipper en kleurverlichting gekocht en voor hun raam op hun slaapkamers gezet. Dat zagen ze toen ook direct teon we aan kwamen lopen en ze waren er zo blij mee. Dit jaar kwamen ze al heel snel weer op het idee, dat ze hun kerstboompjes weer neer konden zetten. Grappig hoor, zo`n lol als ze er van hebben. Ik moet er trouwens nog eentje aanschaffen, voor de jongste. Ik dacht dat ie de lol ervan nog niet begreep.... Maar ja, hij wil dus ook.

Groet,
Olijvje

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.