Home » Forum » Madagaskar geschikt

Madagaskar geschikt?

8 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
anne
Madagaskar geschikt?

Ik vraag me af of de film Madagaskar niet te spannend is voor mijn zoontje van net 5. Hij is nog nooit naar de bioscoop geweest en ook niet veel gewend op televisie aan films. Wie heeft hem gezien?
Alvast bedankt!

LindadR
Vanaf 6 jaar

Hier een zoon van 4 jaar die de eerste film heel graag kijkt. Helaas heeft Madagascar 2 een leeftijdsgrens van 6 jaar. Houdt het eigenlijk al op....

Ik wilde ook graag met hem naar deze film, maar gezien de leeftijdsgrens mag dat dus niet. Daarnaast denk ik ook dat hij geen anderhalf uur (minimaal) kan stilzitten. Het grote, donkere van een bioscoop en het harde geluid kan hem waarschijnlijk ook niet bekoren. Ik wacht wel tot de film uit is op DVD, kan kunnen we hem thuis samen bekijken. Mocht het te spannend worden, dan kan ik hem altijd uitzetten. In de bios kan dat niet.

Linda

ayla
Geweest

Bij de voorpremiere, hele zaal zat vol met kinderen in de leeftijd van 3 tot 8. Mijn dochter is 4,5. Ze vond het geweldig. Hij is niet eng, juist komisch. Ik zou het zeker doen

ayla
Leeftijdsgrens

De leeftijdsgrens is een advies hoor, geen verplichting. Bij ons in de bioscoop echt zat kinderen onder de 6, de meerderheid zelfs. En ik heb echt geen enkel kind zien of horen huilen. De leeftijdsgrens van 6 bij deze film snap ik niet

judiths mama
I like to move it, move it

Ik hoor het de hele dag, dus wij zijn van plan om in de kerstvakantie te gaan. Onze meiden zijn bijna 6 en bijna 4 en vinden deel 1 helemaal geweldig. Overigens zijn ze beiden nog nooit in een bioscoop geweest, dus ik ben benieuwd of ze het volhouden!

LindadR
Leeftijdsgrens

Ik snap dat niet ieder kind hetzelfde is en dat het ene kind een bepaalde film niet eng vindt en een ander kind wel. Persoonlijk begrijp ik het advies van 6 jaar bij deze film ook niet echt. Ik hou me er toch maar aan.

Ik heb in een bioscoop in Antwerpen eens ouders huilende kinderen van een jaar of acht een filmzaal (terug) in zien insleuren, bij The Matrix. 12 jaar en ouder. "stel je niet zo aan" was het commentaar..... Ahum.

Linda

Ayla
Linda

Mijn dochter is gaan huilen bij K3 en de kattenprins ;-) doodeng vond ze het. Die enge koningin die iedereen in katten veranderde. Daarom dat ik je ook rustig durf te zeggen dat deze film prima kan. Mijn ( blijkbaar) fijngevoelig kleutertje vond het echt niet eng

anne
Geweest

Bedankt voor het meedenken! Hij is gisteren geweest en heeft ontzettend genoten. Hij liep van 't weekend thuis weg bij Het paard van sinterklaas omdat hij de mopperende sinterklaas te eng vond, maar dit was blijkbaar prima.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.