Home » Forum » Rapunzel met 4 jarige

Rapunzel met 4 jarige?

5 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Gerdienke Fennema
Rapunzel met 4 jarige?

Graag willen we als gezin naar de bioschoop. Oudste gaat wsl. met papa naar een film, ik met de meiden (9 jr. en 4 jr) naar een andere film. Nu willen de meiden graag naar Rapunzel maar die geeft aan geschikt voor 6 jaar en ouder. Nu is onze jongste als jongste in een gezin wel wat gewend maar ik wil ook niet dat ze de helft van de film niet kan meemaken omdat het veel te spannend is. Wel een beetje verbazingwekkend vind ik dat Mega Mindy wel voor alle leeftijden is. Is toch ook wel spannend? Wie is er geweest en wie kan goed advies geven?
Alvast bedankt,
Gerdienke

nina b.
Ja hoor

Mijn 4 jarige zat zodanig hard te lachen bij Rapunzel dat de rijen voor haar zich regelmatig omdraaiden en om haar moesten lachen. Wat spannende stukjes maar niets overmatigs. Enige lastige was dat de 3D bril te groot was voor haar neusje.
Veel plezier!

Picasso
Ja

Rapunzel was geweldig, voor zowel dochter van 4, dochter van 9 en mezelf. Bij ons is ie trouwens gewoon voor alle leeftijden.

Judith-t
Ook voor

jongens dus, of echt alleen meiden ?

Jons
Ja hoor

wij zijn gegaan met 2 meiden van 7, knul van 5 en knul van 11. Die van 11 loopt wat achter in zijn ontwikkeling, maar was er daardoor ook nog niet te oud voor. We hebben allemaal (ook papa en mama) regelmatig moeten lachen.

Wij vonden hem echt leuk! Ik heb nu ook een nieuwe held, Maximus!

Jons

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.