Home » Forum » Welk weekplannings bord kan ik kopenmaken

Welk weekplannings bord kan ik kopen/maken?

7 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
hc
Welk weekplannings bord kan ik kopen/maken?

Onze zoon heeft ivm zijn licht autistische kenmerken het advies gekregen dat we een weekplannings bord moesten aanschaffen. Het bord wat zijn adviseerde (psych) vond ik niet goed werkbaar.
Wie weet uit ervaring wat goed werkt,op welke site ik bruikbare tips kan vinden. Om niet nog een keer het wiel uit te vinden vraag ik jullie om advies.
mvg hc

Niny
Hema

Een site weet ik niet voor je, maar bij een kind dat ik ken hebben ze het planbord van de Hema. Met pictogrammen, plek voor meerdere gezinsleden. Bijzonder overzichtelijk en het werkt daar erg goed.

Succes met je zoektocht!
Niny

Brianna F
Precies

Wij hebben op de keukendeur een groot whiteboard geschroefd. Ik heb zelf de indeling gemaakt met lineaal en watervaste stift. Links alle dagen van de week en bovenaan elk gezinslid een eigen vak. Ze houden daar zelf bij wat ze hebben, welke dag en tijdstip.
Inmiddels heeft vriend van oudste ook zijn vak(je):-)

an mien
Zelfmaaktips

wij hebben er ook een zelfgemaakt gewoon een whiteboard van ikea. lijnen gemaakt van buitenlijn glasverf en van lint dat je kan plakken te koop bij oa het kruitvat.
plaatjes uitgeprint met printshop op gewoon printpapier, lamineren met zo'n lamineerapparaat uitknippen en dan een stukje magneetplakband achterop.
zo maak je precies de plaatjes die jij nodig hebt.

veel knutselplezier.

An mien

martine
Magneetpapier

Zaken als inkclub enzo verkopen ook magneetpapier, oftewel beprintbare magneetfolie. Ik heb dus foto´s en plaatjes uitgeprint voor allerlei situaties (school, toetsen, muziekles, sport, tandarts, dokter etc) op dat magneetpapier, en hang die op het whiteboard. Daarop met van die auto-lining strepen gemaakt die de dagen aangeven.

Wij gebruikten het eerst alleen voor de oudste, maar nu hebben we allemaal een rijtje ;-)

Martine

Marieke 72
Bizzyboard

Wij hebben een geweldig plannings bord.

Kijk maar eens op www.bizzyboard.com

Inclusief 220 magneetjes met allerlei plaatjes

Wij hebben 3 kinderen tussen de 4 en 9 en iedereen weet altijd precies wat er op een dag gaat gebeuren.

Groetjes, Marieke

Madelief1
7-dagen-bord

Ik heb zelf het 7-dagenbord, te krijgen bij gezinnig.nl Dat werkt echt heel goed, is niet al te groot en ook echt helemaal voor het kind alleen.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.