Home » Forum » Zweetluchtje bij 6 jarige normaal

Zweetluchtje bij 6-jarige: normaal?

8 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Julie
Zweetluchtje bij 6-jarige: normaal?

Hoi allen, tot mijn stomme verbazing ruik ik de laatste tijd bij mijn net zesjarige dochtertje een zweetluchtje onder haar oksels en in haar tshirt. Ik vind het zo apart, ik dacht dat kinderen niet zweetten en al helemaal niet dat het ook echt zo'n oud zweetluchtje is?
Herkent iemand dit?

Yura
10

Bij mijn zoon rook ik precies op zijn tiende verjaardag opeens een niet zo'n frisse okselgeur, bij dochter van inmiddels 11 heb ik het eigenlijk nog nooit geroken. Vroeg me nav jouw vraag af wat nou normaal was en kwam de vraag tegen met een antwoord nota bene op ons eigen ouders online: http://www.ouders.nl/kindarts/ka1194.htm

Julie
Ha yura

He, da's ook toevallig. Dank je wel voor het zoeken! Er staat eigenlijk wel precies dat in wat me geruststelt (voor zover ik me zorgen maakte hoor, dat valt wel mee)

groet Julie

Rembrand
Was ze zich zelfstandig?

Hoi Julie,
Mijn middelste zoon had dit ook op een gegeven moment. Hij ging al een poosje zelfstandig onder de douche. Toen ik een keer in de badkamer was terwijl hij zichzelf aan het wassen was, zag ik waarom hij naar oud zweet rook. Hij "vergat" zijn oksels bij het inzepen.
Na een lesje over persoonlijke hygiëne en inzepen was het probleem van de baan.
Groetjes M.

Rembrand
Foutje

Moet natuurlijk zijn "wasT ze zich,,,,,,,,
M.

Julie
Rembrand

dank voor je reactie, toen ik het archief indook met deze vraag zag ik jouw reactie al vaker, dus ik zal er inderdaad eens naast gaan staan, ze doucht zich inderdaad alleen. Maar toch vind ik het gek dat het bij een zesjarige al zo kan ruiken, maar het antwoord van de vraagbaak stelt me wel gerust.

Katie69
Nee

nog nooit van gehoord dat dit mogelijk is

superpeet
Jawel hoor,

ik kocht voor mijn dochter al een kinderdeo (toen bij de etos). Ook de dochter van mijn vriendin had dit al...

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.