Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

Vic

Vic

23-02-2009 om 22:15

Afzwemmen!

Ik ben helemaal blij! A.s. woensdag mag mijn dochter afzwemmen. Ze heeft in het verleden 2 jaar les gehad zonder resultaat (ze kon nog geen slag zwemmen). Afgelopen september zijn we opnieuw, bij 0, begonnen bij een andere zwemschool. Was in het begin wederom een drama maar na een paar weken begon ze er lol in te krijgen. Vorige week mocht ze een groepje overslaan en naar het groepje dat gepland stond voor afzwemmen in april. Dat ging zo goed dat ze toegevoegd kon worden aan de groep van woensdag. In de uitnodiging stond dat alle leerlingen al hebben laten zien dat ze de leerdoelen voor A beheersen en dat woensdag vooral ontspannen zwemmen en feestelijk is, maar het blijft spannend.

Lynna

Lynna

24-02-2009 om 05:51

Geweldig!

Mijn neefje precies zo. Mag ook a.s. woensdag afzwemmen na al ruim 2 jaar les te hebben gehad. Zijn moeder was ondertussen ook wanhopig. Maar nu gaat het lukken.

Veel plezier woensdag!!!! En gaat ze ook nog door naar de B?

Vic

Vic

24-02-2009 om 16:31

Daar gaan we niet meer aan beginnen. Ik ben echt heel blij dat we er bijna mee klaar zijn. Misschien als jongste t.z.t. gaat beginnen met lessen dat ik dan oudste aan B laat beginnen, maar voorlopig niet. Ik overweeg trouwens ook nog om jongste wat later te laten starten met zwemles want het is nu bij haar zus (9 jaar) zo snel gegaan. Ze heeft zoveel meer uithoudingsvermogen en kracht dan die kindjes van 6 bij haar in het groepje.

Aatje

Aatje

25-02-2009 om 20:38

Jaaa,

gefeliciteerd. Wat een geweldige mijlpaal. Hier heeft onlangs kind na twee jaar en tien maanden diploma a gehaald. Ook wij waren de wanhoop nabij, maar nu is het dan toch gelukt. We hebben een groot feest gegeven voor kind, want ter motivatie hadden we dat al een tijd geleden beloofd. Het was helemaal leuk en kind heeft twee dagen van oor tot oor geglommen. Kind moet van ons nog wel door voor b. Hopelijk binnen nu en een maand. Dan precies drie jaar bezig. We zullen blij zijn als we er af zijn...

Ook eindelijk a!

Ik ben supertrots op mijn doorzetter. Na veel geploeter eindelijk op 10 jarige leeftijd een zwemdiploma!!!
Hij gaat door voor B. De meeste spanning is er nu af en hij wil er toch voor gaan.
Gefeliciteerd allemaal met jullie gediplomeerde zwemmers!

Vic

Vic

26-02-2009 om 20:08

Gehaald

Dochter heeft gisteren haar A gehaald. Ze was van tevoren vreselijk nerveus maar heeft supergoed gezwommen. En nu wil ze voor haar verjaardag een zwemfeestje ;-)

Gefeliciteerd!

gula

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.