Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

ellen

ellen

16-04-2009 om 18:18

Fietshelmpje wel of niet, iemand ervaring met die van de hema?

ons zoontje kan sinds 2 weken zonder zijwieltjes fietsen,maar ik zelf ben een voorstander van een fietshelmpje(maarja wil je kind die wel op!)
nu zijn ze in de aanbieding bij de hema(goedgekeurd),maar ik vind 6 euro wel erg goedkoop,dus vraag me dan af is het wel iets,maarja hij is geodgekeurd en ik geloof dat als ik een helmpje koop vn 30 euro van Agu ofzo,zet hij die wel op?
Heeft iemand ervaring met de Hema fietshelmpjes,ik las al dat ze jaren geleden niet goed waren gekeurd door dat bij testen de sluitingen doormidden gingen,maar nu zijn er inmiddels wel goed geteste?
Wie heeft er tips/ervaringen?

Annet

Annet

16-04-2009 om 21:30

Rotding

Wij hebben er ook een van de Hema gehad. Die bleef nooit goed zitten, wat we er ook aan verstelden. Zoon heeft toch echt een normaal hoofd.
Daarna één gekocht bij Decathlon, ook niet duur, die bevalt prima.

Hier

laatst 2 gekocht. Ze wilden er allebei, dochter van 4 en zoon van 3, graag 1 hebben. En voor dat geld liet ik ze niet liggen. Het is nog altijd beter dan dat ze helemaal niets op hun hoofd hebben.
Hier blijven ze tot nu toe goed zitten.

groetjes van Charlotte

Test

Ik kan me van ooit een test herinneren van de fietsersbond waar hema-helmpjes prima uitkwamen. Het belangrijkste is dat ze goed passen. Ik heb veel gedoe gehad voor ik voor mijn dochtertje een goed passend helmpje had, had bij de fietsenmaker eerste een te grote aangesmeerd gekregen en toen een te kleine. Uiteindelijk goed advies bij de buitensportzaak.
Jonne

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.