Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

angel3

angel3

31-08-2009 om 15:48

Kado dochter 4 jaar. sing a long cd speler?

Ik heb bedacht dochter die 4 wordt een cd speler te geven. Ze is gek op muziek en dansen en zingen. Ik heb weleens van die draagbare roze dingen gezien maar weet niet meer waar...

Nu zag ik bij intertoys een sing a long cd speler. Is dat wat? Heeft iemand er 1? is de kwaliteit van de muziek nog een beetje te pruimen of wordt dat echt bar slecht?
Ben benieuwd?!

Andere tips voor kado's zijn ook welkom!!! wat is bij jullie 4 jarige dochter een hit?!

dank!

mar

mar

31-08-2009 om 16:32

Poppenhuis

Onze dochter was helemaal gek op haar poppenhuis. Maar ook haar "gewone" poppen waren favoriet.
Verder een houten oventje en kookplaat met wat houten etenswaren, wat pannetjes, serviesje etc.

angel3

angel3

31-08-2009 om 16:59

Dank mar....maar

dat heeft ze allemaal al :(
Poppenhuis moet ze nog wel een beetje ontdekken, is toch klein spul allemaal nog. Keuken, oven, koffie app, serviesjes, pannen, 'etenswaren' etc etc, is ze uren zoet mee inderdaad.

Fiets, step heeft ze ook.

Yta Chalne

Yta Chalne

31-08-2009 om 17:52

Batterijen

Hema heeft ze, drie tientjes meen ik, zien er leuk uit (niet roze, wel kleurtjes) Hier vielen die dingen af als leuk verjaardagskado omdat ze op batterijen werken.

Linda99

Linda99

31-08-2009 om 20:48

Gewone

Hier ooit zo'n sing-a-long ding gehad maar echt, ik raad het niemand aan. Geluid slecht, ding valt eeuwig, draadjes in de knoop......

Toen dochter 5 werd kreeg ze een gewone (wel roze) cd speler en daar heeft ze al bijna 3 jaar plezier van. Jongste van 3,5 wil er ook een als ze 4 wordt en die gaat ze dus krijgen. Ze weet nu al precies hoe de cd speler van d'r zus werkt dus dat komt goed.

Verder is Playmobil hier een groot succes, ook al jaren. Ooit voor de oudste geïnvesteerd in een poppenhuis ervan en die is z'n aanschafprijs echt waard! Bezoekende kids duiken hier altijd meteen de Playmobil-hoek in.

Gewone cd

hier heeft dochter toen ze 5 werd een gewone cd-speler (zo'n draagbaar ding) gekregen. Een succes. Ze luistert graag naar muziek, maar ook naar luister-cd's. Ook weer leuk om cadeau te vragen.
Als ze moe is gaat ze lekker op haar kamer een cd-tje luisteren. Prima.

Onze zoon

heeft toen eens op zijn verjaardag een kleine gewone cd/ radio speler gekregen. Gewoon bij de Gamma toen gekocht, zoon is er na een aantal jaar nog steeds erg gelukkig mee.

Gr Pham

amk

amk

02-09-2009 om 17:17

Hit

zeer waarschijnlijk het houten keukentje dat ze gaat krijgen. Nieuw bij Ikea, en past precies op de plek waar nu een andere kast staat.

Verder krijgt ze daar natuurlijk van alles bij.
Verder een trommeltje voor fruit en een bidon. Boeken, geen feest zonder boek hier. Misschien nog 2 dvd's als iemand zo veel geld wil neer tellen.

Ik heb zelf een hekel aan speelgoed met batterijen/electriciteitssnoeren dus die zullen niet zo snel binnen komen.

mar

mar

03-09-2009 om 12:24

Speelgoedwijzer

In de speelgoedwijzer die ik heb staat:

4-6 jaar
KAPLA bouwplankjes, zelfbouw-knikkerbaan, metselen met echte baksteentjes, houten constructiespeelgoed. Poppenhuis en toebehoren, poppen, poppenbedje, poppenwagen. Ridders en kastelen, prinsessen en sprookjes, verkleedsetjes. Eerste gezelschapsspelletjes, puzzel. Aquaplay waterbaan met sluis, uitbreidingen houten treinbaan, (houten) wilde dieren. Voor buiten bugvieuwer, kompas, magneet, vergrootglas. Knutselen: kleurboekjes, potloden/stiften, knutselpakketjes.

Zelf vind ik de echte baksteentjes iets voor oudere kinderen. MEt 4 jaar maken ze er niet echt wat van, maar als ze bv 6 zijn komen er al echte huizen.
Mijn dochter heeft ook een houten treinbaan en daar speelt ze veel mee.
Ook playmais is leuk voor 4-jarigen.

Kun je echt niets verzinnen, dan heeft ze gewoon teveel.;-) Kies dan gewoon voor een mooi boek of iets voor haar kamer.

angel3

angel3

03-09-2009 om 13:26

Komt door grote broer

Dochter heeft een broer van 6 dus houten trein, kasteel, ridders etc is al in huis, net als kapla.
Zelf heeft ze pop met bedje e.d daar krijgt ze nog wat uitbreidingen voor. Verkleden doet ze graag, heeft ze ook.
Dus de cd speler gaat het zeker worden en de rest van de familie zoekt het maar uit ha ha ha.

jow

jow

03-09-2009 om 13:54

Gewone cd speler

Ik denk dat je beter kunt kiezen voor een gewone cd speler (evt met radio/cassetterecorder) die houden het langer vol dan kinderspeelgoed-cd spelers.
Onze kinderen hebben jaren terug onze oude stereotorens gekregen, van die jaren 90 grote toen-hippe torens. Elke dag plezier van! Gewone microfoon erbij en zingen maar. Oude cd's erbij (van bon jovi tot dolly dots) en wat leuke luisterboeken erbij, kids helemaal blij.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.