Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

Lees ook op

Kinderfeestje groep 8

Ik ben op zoek naar een activiteit voor het laatste kinderfeestje van mijn zoon die 12 wordt. Wat hebben jullie gedaan?


Volgens mij heeft de een gebowld en de ander gezwommen. Vriendjes pakten het soms wat grootser aan, met een nachtje kamperen in de buurt of een tuindisco.

1 kind vierde zijn laatste  kinderfeestje in een klimbos en eentje ging paintballen..

3 jongens hier. In groep 8: eentje paintballen en twee trampolinepark.

De tante van mijn oudste heeft hier thuis een creatieve workshop gegeven.  Daarna pizza eten dan nog even kletsen met thee en om 22.00 uur was iedereen thuis. 

Met de oudste hebben we een escaperoom gedaan. Met de jongste weet ik het niet meer. Met jongste een Techlab, waar ze allemaal leuke proefjes konden doen. Bij allebei was het ook een slaapfeestje.
Verder hadden we vooral thuisfeestjes gehad, dus voor de laatste keer wat grootser aangepakt.

Hier mochten ze bij het laatste kinderfeestje de hele klas uitnodigen. De eerste had een disco, de tweede op een groot terrein een bbq en een spel (Hollandse Leeuwen) en nog wat andere dingen en de derde een vergelijkbaar iets.

Uurtje springen bij JumpXL en daarna eten bij Happy Italy.

Zijn fuiven bij jullie niet meer in? Buurmeisje gaf een fuif met vriendinnen voor de hele klas. 

Bonusdochter daarentegen ging shoppen met 3 vriendinnen en kregen allemaal 40 euro om stuk te slaan geloof ik.

Hier mochten ze een slaapfeestje. Bowlen, thuis pizza eten, films kijken, Just Dance doen de hele avond en dan slapen in de woonkamer met z’n zevenen of achten. Heel leuk vonden ze dat! 

bowlen en steengrillen na afloop.

Een Wie is de Mol feest thuis. En het andere kind had geen kinderfeestje in groep 8, want dat viel compleet in het water door corona destijds. Die heeft nog een feestje gehad in de brugklas en op een of andere manier gaan de kinderfeestjes nu door bij hem en zijn vrienden: er wordt dan gebowld, trampolinespringen, bios, slaapfeestje en dat soort dingen. Laatste keer (kind werd 15) hebben wij als ouders niets meer hoeven regelen (we mochten er niet eens bij zijn gingen ze hier bordspelletjes doen en pizza bestellen.

slaapfeest of skiën was dat jaar heel populair.

Caroline80

Caroline80

29-02-2024 om 06:38 Topicstarter

Due-scimmie schreef op 28-02-2024 om 21:49:

Zijn fuiven bij jullie niet meer in? Buurmeisje gaf een fuif met vriendinnen voor de hele klas.

Bonusdochter daarentegen ging shoppen met 3 vriendinnen en kregen allemaal 40 euro om stuk te slaan geloof ik.

Mijn dochter heeft wel de hele klas uitgenodigd voor een feestje bij ons in de garage. Ze was aan het eind van groep acht jarig, dus was ook een soort afscheidfeestje. 

Zoon is eind maart jarig. En het is niets voor hem om de hele klas uit te nodigen. Plan is  om er maar 3 uit te nodigen en dan iets groters te gaan doen (in ieder geval geen slaapfeestje).  

 

Hier was het standaard in groep 8 een fuif geven. Maar dat is blijkbaar iets ( zuidoost) Brabants want ik hoor het zelden ergens anders.  Mijn kinderen hebben beide dat jaar zeker elke maand een fuif gehad.  

Kimdekim schreef op 29-02-2024 om 07:10:

Hier was het standaard in groep 8 een fuif geven. Maar dat is blijkbaar iets ( zuidoost) Brabants want ik hoor het zelden ergens anders. Mijn kinderen hebben beide dat jaar zeker elke maand een fuif gehad.

Hoe ziet zo'n fuif eruit? Beetje als het discofeestje van vroeger? Hier hoor je dat inderdaad niet.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.