Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

prinses01

prinses01

09-06-2009 om 14:21

Minibotsautootjes

Zoontje, 5 jaar, is laatst voor het eerst in de Julianatoren bij Apeldoorn geweest en was helemaal weg van de minibotsautootjes.

Nu is Apeldoorn voor ons niet naast de deur en vind ik de 18 euro die je moet betalen voor dit park vrij fors. Ik vroeg me daarom af wie weet of er in een rij-afstand van maximaal een uur vanuit Delft/Zoetermeer/Den Haag een park is dat ook minibotsautootjes heeft zonder dat je er steeds voor bij moet betalen. Linnaeushof bv heeft nl motorskelters maar daar moet je 3 euro voor bij betalen.

Iemand een suggestie?

Bedankt. Ingrid

Inge M

Inge M

09-06-2009 om 19:55

Avifauna in alphen ad rijn

Die hebben een kinderspeeltuin met allerlei attracties voor die leeftijd. Er zijn ook auto's en motoren die rondjes rijden (niet botsen, tenminste dat is niet de bedoeling).
Voor de attracties moet je extra betalen (ik geloof 3 euro) maar dan mag je er ook zo vaak in als je wilt. Kind krijgt een speciaal armbandje om als bewijs dat er betaald is.
Oja, de rest van het park is ook leuk.

MargotL

MargotL

09-06-2009 om 22:45

Dippiedoe

Wij zijn onlangs met onze kinderen (4 en 8) naar Dippiedoe Best geweest en dat vonden ze helemaal geweldig. Alles is gratis, je hoeft alleen entree te betalen. En ze hebben naast botsauto's allerlei leuke dingen.
Maar Best is voor jullie ook niet echt naast de deur.

Margot

Janeway

Janeway

10-06-2009 om 13:11

Plaswijck

Plaswijckpark misschien, drievliet, duinrel. Ik ben er niet zeker van hoor maar dan moet je even op de sites kijken..

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.