Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

liedewij

liedewij

01-12-2008 om 14:26

Nog een keer...surprise gevraagd!

Te lang gewacht omdat ik geen inspiratie had. Nu moet ik nog een surprise maken voor een 8- jarige jongen die van voetbal houdt. Bal van papier mache kreeg hij vorig jaar al. En ik kan werkelijk niets anders bedenken. Tips?

Liedewij

Puck2

Puck2

01-12-2008 om 14:33

Dit misschien

oudste kreeg vorig jaar op school een heel voetbalveld. Gewoon een doos nemen en de cadeautjes daarin doen. Bovenkant met groen papier een veld in het midden maken, compleet met lijnen en al. Scorebord aan de kant maken met favoriete club tegen vlub waar kindlief zelf speelt, tribunes, lichtmasten, etc. Zijkant van de doos beplakken met gekleurd papier en daarop allemaal voetbalafbeeldingen plakken. Was erg leuk. Dit jaar hebben we een equivalent van een badmintonveld gemaakt, ziet er ook erg geslaagd uit.

rosa

rosa

01-12-2008 om 17:16

Shirt

Maak van een wit laken en viltstift een voetbalshirt van zijn favoriete club. En dan met een briefje erin genaaid waar het cadeau in de klas ligt.

MaximeM

MaximeM

01-12-2008 om 18:59

Dat shirt

Hoi,

Je kan dat shirt van Rosa ook van een oud wit t-shirt maken (of inderdaad een echt shirt van een laken) en dan daar opvulling in en het kadootje. Mouwen,boord en onderkant dichtnaaien dus.

Maxime

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.