Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

judiths mama

judiths mama

26-08-2009 om 14:31

Prietpraat

Ik vroeg aan jongste (4): leg je de appels even in de schaal?

Vraagt ze: in de telschaal?

?

Welke telschaal? (ik dacht dat ze op school iets leuks hadden ofzo)

Die bedoel ik, en ze wijst naar de weegschaal!

Ik vond hem erg leuk bedacht!

Saskia

mama75

mama75

26-08-2009 om 15:54

Scherpen

op het strand gaan we kijken wat er allemaal te vinden is. De zee wordt al juist benoemd door de jongste (bijna 4) kom we gaan golven vangen! Vorig jaar ging ze nog wolven vangen ;-)

Maar als ze naar beneden kijkt komt ze tot de volgende conclusie: "mama, ik wil scherpen zoeken voor Marga. Maar die kapotte doen wel pijn als ik erin trap!"

Vic

Vic

26-08-2009 om 22:29

Niet echt prietpraat

Meer een in de categorie genante opmerkingen ;-) Op ons vakantie-adres ging het gesprek, met een aardig groot gezelschap, over korte broeken (het was mooi weer terwijl het geen zonzekere streek is). Doet mijn dochter (4,5) ook een duit in het zakje met de opmerking: 'Nou, mijn mama heeft een korte broek, maar die heeft ze niet mee, want haar billen komen eruit aan de onderkant'. Ja leuk...

Rieke

Rieke

27-08-2009 om 16:51

Kale koppen

Op de camping stapt mijn zoon een sterk naar aftershave ruikende douche binnen waar net een man zonder haar uit komt. Lekker gedouched? vraagt mijn 6 jarige belangstellend om vervolgens keihard te roepen; pap, het stinkt hier naar kale koppen!

Koprol

Dochter van 4 speelt met een jongetje in de speeltuin. Hij heeft een voetbal bij zich en zegt tegen mijn dochter: ik zit op voetbal. Mijn dochter weet niet wat dat is 'zitten op' en zegt: ik zit op koprol.. Dat kan ze namelijk al heel goed!

Lila

Mijn zoon van 3 en mijn dochter van 4 benoemen de kleuren van een mooie plaat. Bij een kleur die het midden houdt tussen roze en paars zegt mijn dochter: dat is lulli. (lila).

Racen

Ik trok bij het groene licht van een verkeerslicht extra hard op omdat zoon (5,5) dat zo leuk vindt. Roept hij ineens: GASSEN VISSTICK!

(bleek achteraf uit de film 'surf's up' te komen)

En een vriendin herinnerde me eraan dat dezelfde zoon toen hij een jaar of 3 was tegen de vriend van deze vriendin had gezegd: Hé jij hebt een buikbaard! (vriend heeft een behoorlijk behaarde buik+borstkas)

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.