Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

mar-ank

mar-ank

06-07-2009 om 16:57

Puistjes

Ik ontdekte vandaag dat mijn dochter (10 jaar) puistjes begint te krijgen op haar neus. Nou had ik dat vroeger ook, en mijn moeder kneep die zo af en toe allemaal uit. Ik heb daar een lelijke huid aan over gehouden op mijn neus, met veel 'gaten'. Maar eerlijk gezegd weet ik niet zo goed wat ik er wel aan zou kunnen doen.
Mijn jongste dochter (8 jaar) heeft al ruim een jaar drie mee-eters op haar neus. Ik dacht, die gaan vanzelf wel weer weg. Maar dat gebeurt dus niet.
Iemand tips?

H

H

06-07-2009 om 17:14

Mar ank

Niet weghalen kan helaas ook grove porien of gaten veroorzaken. De talg zit er dan zo lang dat het ook een gaatje veroorzaakt op den duur. Van verkeerd knijpen wordt je huid inderdaad ook niet mooier.
Kun je geen contact opnemen met een schoonheidsspecialiste? Ik ben schoonheidsspecialiste en ik zou het op zich geen probleem vinden om iemand eens te leren hoe je ze het beste weg kan halen.
Gewoon hier en daar eens navragen!!
Succes.

Noelia

Noelia

09-07-2009 om 16:19

Gerstenkorrels

heeft jouw jongste dochter geen gerstenkorrels?

mar-ank

mar-ank

09-07-2009 om 21:51

Nee

geen gerstekorrels. Ze zijn zwart nl.

donna

donna

12-07-2009 om 16:35

Mijn zoon ook :-(

Ach, het is niet zo heel erg hoor vind ik; eerder vervelend voor hem maar ze komen dus nu al tevoorschijn (hij wordt bijna 11). De verleiding om ze uit te knijpen is groot maar doe ik maar niet want hij vind het vre-se-lijk! Ik heb nu maar uitgelegd dat hij zijn huid goed schoon moet houden en heb een mild schoonmaakproduct voor hem gekocht, speciaal voor een hele jonge huid (haha). Als hij echt een heel "vies" pukkeltje heeft, maken we het wel schoon en halen we het weg met een speciaal comedonenlepeltje die je bij the Body Shop kunt kopen; is wat minde pijnlijk allemaal.

Gelukkig heeft hij verder gewoon een heel lief gezichtje; ik vind het ook wel iets schattigs hebben want mijn kleine man wordt een beetje groot :-D

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.