Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

's Nachts dwalen

Mijn dochter van 4 gaat iedere avond lekker in haar eigen bedje liggen. Tegen 23.00 uur wordt ze huilend wakker en daarna wil ze niet meer in haar eigen bedje slapen. Dit gaat iedere avond zo.
Dus kruipt ze bij ons in bed. Wij brengen haar weer terug en zo gaat het maar door. Totdat wij moe zijn en slapen en dat we s'morgens tot de ontdekking komen dat ze weer bij ons in bed ligt te slapen.
Wie heeft er tips voor ons, hoe we hier mee om moeten gaan??

Gr. Jane

liora

liora

26-02-2009 om 23:14

Even toestaan

Hoi,

Ik zou het nu even toestaan omdat het zo'n gedoe is geworden. En dan na een week aangeven dat het beter is als ze in haar eigen bed slaapt, dat iedereen dan beter slaapt.
En dan kun je bijvoorbeeld een stickervel maken met een sticker voor elke nacht dat het lukt om in haar eigen bed te blijven, en dan na zeven nachten een cadeautje of zo.

Liora

Iets nieuws?

Is er iets gebeurd wat anders is dan anders? Gaat ze bijvoorbeeld net naar school? Onze dochter van 4 heeft (soms nog steeds) ook een tijdje gehad dat ze bij ons in bed kroop. Ik laat ze dan gewoon liggen en we slapen allemaal lekker verder. Op een gegeven moment houd het wel op hoor. Ik denk niet dat je kind van 18 nog bij je in bed wil ;).
Ik snap wel dat je het vervelend vindt hoor. Maar ik ben s'nachts altijd van de minste weerstand en dan geef ik maar toe.
Groeten Lieuwkje.

jane2410

jane2410

28-02-2009 om 21:43 Topicstarter

's nachts dwalen

Ja dat klopt idd. Ze gaat nog niet zo heel lang naar school, daar had ik ook al aan zitten denken.

Maar vannacht heeft ze in haar eigen bedje geslapen, ze is wel een paar keer bij ons op de kamer geweest, maar is toch weer terug gegaan naar haar eigen bedje. Grappig!!

Bedankt al voor jullie reacties,

Gr. Jane

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.