Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

bertje1

bertje1

13-09-2009 om 15:59

't is weer bijna zover: kinderfeest 10 jaar jongen.

Wie heeft nog originele tips voor een traktatie en feestje. Het wordt steeds lastiger! Nou ja, traktatie lukt misschien nog wel, maar je moet al opletten dat het niet te kinderachtig wordt.
ideeen zijn welkom!

corijn

corijn

14-09-2009 om 13:45

Laboratoriumfeestje

Een laboratoriumfeestje was hier een enorm succes!
Proefjes van www.c3.nl gehaald. Een tafel met alle ingredienten erop. In tweetallen aan een eigen tafel werken. Schort voor(oud wit shirt van m'n man), plastic handschoenen aan. We hadden de proefjes die we doen wilden uitgeprint en elke tafel kreeg een boekje met deze proefjes. Door de uitleg met striptekening konden ze zelfstandig aan het werk. We deden wel elke keer met z'n allen de proefjes tegelijk omdat ze anders al bij elkaar hadden gezien wat er zou gebeuren. De lavalamp,geld wassen, de test met rode kool,peper en zout scheiden en de vulkaan waren bij ons een groot succes. (vulkaan deden we buiten in de zandbak.)
Jongens waren enorm enthousiast. Hebben echt anderhalf-twee uur zich vermaakt met natuurlijk een pauze met wat lekkers en een potje voetbal om hun energie kwijt te raken.
Het kostte wel wat voorbereiding maar was ook enorm geslaagd!

Corijn

Wilma

Wilma

14-09-2009 om 17:02

Die vliegtuigjes

liggen bij Blokker voor 0.25 cent, als je ze uit zou willen delen bedoel ik.

Groetjes,
Wilma

Guinevere

Guinevere

14-09-2009 om 21:42

Oooh, bij zeeman!

Bedoel je die keigoeie vliegtuigen met echte wielen, Beemer, voor 49 cent? En niet die slappe hapdingen? Vorig jaar hebben we voor in de schoen zo'n Zeeman-straaljager gekocht, dat was het beste Sinterklaaskadootje. Staat nog steeds te pronken en er wordt regelmatig mee gespeeld. Ik ga gauw inslaan voor dit jaar! Vorig jaar waren ze al snel weg uit de schappen.

Guinevere

Guinevere

14-09-2009 om 21:43

Beemer/wilma

Dan lijken die vliegtuigen van Wilma me van die piepschuim gevallen, en die van Beemer van dik karton, dit nog even als aanvulling.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.