Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

Lees ook op

Trampoline springen: hoe warme voeten?

Zoon leeft zich erg graag uit op de trampoline. Alleen wordt het erg fris en is die trampoline vaak vochtig in de herfst/winter. Iemand een idee wat zoon aan z’n voeten kan dragen zodat ie daar geen last van heeft?


Huissokken, dus van die dikke sokken met antislipzolen. Of pantoffels met een fatsoenlijke zool eronder. 

Bloemenzee

Bloemenzee

16-10-2023 om 15:33 Topicstarter

Huissokken lijken me niet helpen als het vochtig is. Waterschoenen beschadigen de trampoline ook, lijkt mij. Sloffen is wel iets om naar te kijken!

heeft hij zelf ook last van koude voeten of is het meer jouw idee? Want kinderen gaan doorgaans wel weer naar binnen als
het koud is

Van springen krijg je het toch binnen 5 minuten warm? De kinderen hier trappen hun schoenen uit en trekken ze weer aan als ze klaar zijn. Nog nooit klachten gehoord over koude of natte voeten 

Bloemenzee

Bloemenzee

16-10-2023 om 16:45 Topicstarter

Hij klaagt zelf, dus ik wil er zeker serieus naar kijken. Die cosyshoes zien er ook goed uit!

plastic zakje om te voeten en daarna sokken 

Engeltje schreef op 16-10-2023 om 16:35:

Van springen krijg je het toch binnen 5 minuten warm? De kinderen hier trappen hun schoenen uit en trekken ze weer aan als ze klaar zijn. Nog nooit klachten gehoord over koude of natte voeten

Hier hetzelfde. Dochter ging in de vrieskou nog op blote voeten op dat ding. Nooit last van gehad

Trampoline springen is ook niet echt een activiteit voor de herfst/winter. Een vochtige trampoline veert niet lekker. Maar als hij graag wil springen dan moet ie niet zeuren is dat het beste met normale sokken of blote voeten. Die dikke sokken worden ook nat en dat is alleen maar onhandiger.

De trampoline van onze buurjongen staat er het hele jaar door, hij en onze zoon springen er dus ook het hele jaar door op. Hebben ze een uurtje gesprongen in de regen dan gaan ze naar binnen en kleding zich om zodat ze weer droge kleding aan hebben en op kunnen warmen. 

van die zachte gymschoenen die ze op school dragen?

Mijn kind gaat gewoon met schoenen op de trampoline dan. Huis uit rennen, 10x springen en dan door op het rek ofzo. En daarna graven in de tuin. Trampolinespringen is hier niet 1 activiteit die je begint en eindigt. Net als veel andere dingen trouwens. 

Je kan toch prima met schoenen op de trampoline? Doen we hier al jaren en dat ding beschadigd echt niet. Ik dacht altijd dat mensen wilden dat kinderen de schoenen uit deden omdat er anders teveel modder op komt.

Ik zou idd gewoon op zoek gaat naar sloffen/gympen met een dunne/flexibele zool. 

Wel grappige reacties hier: 
* Mijn kind heeft daar geen last van (dus...?)
* Mijn kind springt altijd maar 10 keer op de trampoline en gaat daarna wat anders doen (dus...?)
* Trampoline is geen herfst/winteractiviteit
 
Als je geen oplossing of tip hebt hóef je niet te reageren hè (knipoogsmiley, lukt me niet om te plaatsen)


Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.