Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

Guinevere

Guinevere

14-09-2010 om 09:16

Welke cars-racebaan? carrera of kinderding?

Mijn zoontje wil dolgraag een Cars-racebaan hebben voor 5 december.
Nu zijn er verschillende. Er is ook een "echte" Cars-racebaan van Carrera. Waar doe ik verstandig aan, wie heeft er hier eentje?

Yaron

Yaron

14-09-2010 om 14:22

Kinderding

Zelf hebben we er niet één van beide, maar bij een vriendje van zoon hebben ze zo'n kinderding, de auto's worden afgeschoten en racen de baan door. Ik moet er niet aan denken om zo'n ding in mijn huis te hebben zoveel lawaai maakt hij en als de auto's eenmaal afgeschoten zijn kun je alleen maar wachten tot ze er mee stoppen om ze weer af te schieten. De Carrera lijkt mij leuker, daar moeten ze zelf de auto's met de afstandsbediening laten rijden.

Guinevere

Guinevere

14-09-2010 om 16:55

Carrera dus

Bedankt Yaron, ik neigde al licht naar dat Carrerading, maar nu ik dit lees zéker. BOvendien kun je daar nog andere onderdelen bij kopen en andere auto's etc.

Carrera

Ons zoontje heeft voor zijn 5de verjaardag een Cars-Carrera baan gekregen. Hij is er heel erg blij mee, 't is wel een ding om in elkaar te zetten en dan een tijdje te laten liggen. Hij is niet snel opgezet. Je kunt er inderdaad nog losse onderdelen (looping of andere auto's) bij kopen. Leukste vindt hij inderdaad het racen tegen elkaar. De baan maakt niet veel herrie. Zo'n afschietbaan wel.

Guinevere

Guinevere

28-09-2010 om 10:55

Dat wordt 'm, en carreravraag

Dat gaat 'm dan dus zeker worden, die Carrera. Ik moet wel zeggen dat onze zoon nog niet eens 4 is, maar ja, ik kijk liever vooruit met dergelijke aankopen. Ook heb ik nog wel een kamertje waar het ding uitgestald kan worden. Zijn die Carrera-banen een beetje degelijk eigenlijk? Onze huidige racebaan, een goedkoop geval, is behoorlijk gammel en de autootjes maken niet echt goed contact met de baan, vliegen alleen maar uit de bocht etc.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.