Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

Wijde jurken

Wie weet waar, hetzij in een winkel, hetzij online, je wijde, liefst donkerroze of lichtpaarse, jurken kunt kopen? Bij H&M en bij C&A waar ik veel koop, zijn de jurken nu vaak strak of net op de knie. Maar mijn dochter van 8 vindt wijde jurken zo leuk.

Iemand een suggestie? Geen duur merk hoor, om het wat nog moeilijker te maken, het budget is niet meer dan 20 euro voor een jurk. Mocht het niet lukken, is er nog altijd de naaimachine, maar gemak dient de mens!

Bedankt!

Wat schattig!

Mijn 8 jaroge wordt al jaren blij van 'ronddraai-jurken', dus idd met een cirkelropk, doe je zo helemaal uitgespreid plat op de grond kunt leggen.

Je ziet ze idd niet zo veel, dus als ik ergens een tegenkom koop ik die meteen. En het lukt me eigenlijk elke zomer wel er eentje te scoren. Vorig jaar nog een hele leuke gebloemde, groen/blauw, bij de Bentex (een mega goedkope keten hier in de regio). Maar echt vaste adresjes heb ik niet. Dus ik lees geinteresseerd mee!

Helen

Helen

24-03-2010 om 18:52

Hier ook..

...zo'n dame van bijna 9 die voor echte jurken gaat. Alle schattige wijde en/of ruche-achtige jurken lopen tot 128 daarna is het schattige er wel zo'n beetje af. Voor mijn dochter ben ik toch bij H&M geslaagd en ik zag laatst in de folder dat ze er nog veel meer hebben die de toets doorstaan..

http://shop.hm.com/nl/shoppingwindow?dept=BARN_SFL_KLA&shoptype=S

Op deze link staan jurken op een rijtje. Die van 7, 95 vallen hier dus erg in de smaak. Die 5e is er ook in andere kleuren met roze. En de tweede jurk van 9,95 is er ook in meer kleuren..

ayla

ayla

25-03-2010 om 08:24

Dochter hier ook

Bijna 6 jarige is ook dol opvan die zwierjurken, normala koop ik die altijd bij de H&M. spagettibandjes en erg luchtig alleen een ramp om te strijken

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.