Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

Yes, van de speen af!

Even een blij berichtje tussendoor....
Zoon is van zijn speen af!!! Hij is nu 5, sliep 's nachts nog met speen en was er eigenlijk niet af te krijgen. Totdat... hij bij de logopedist kwam omdat hij slist. Deze heeft hem verteld dat zijn tong lui is en dat dit komt door de speen. Nou zegt meneertje, dan slaap ik vannacht toch zonder speen. Ik was totaal verbaasd maar vond dat natuurlijk een HEEL GOED IDEE! Dat was donderdag, het is nu maandag en hij heeft geen speen meer in zijn mond gehad.
Ben er zo blij mee!! En ik ben zo ENORM trots op mijn manneke!

Duim

wat super Sanneke!
Hier precies hetzelfde vorige week. Zoon is 4 1/2 en hij had eigenlijk altijd de hele dag en nacht door zijn duim in zijn mond. Vorige week moest hij naar de tandarts en ik vertelde dat de tandarts het helemaal niet leuk zal vinden als hij duimt omdat zijn tanden dan scheef gaan staan.
Nou dan doe ik het toch niet meer was zijn reactie.
Van het ene moment op het andere van een enorme verslaafde helemaal afgekickt, echt superknap!

groetjes Lionne

buzz

buzz

16-02-2010 om 09:53

Knap hoor

wat een ander voorelkaar krijgt he, wat je zelf niet lukt.
Hoe dat dat nu ziet, waarom ze het dan wel aannemen, ik vraag het me soms af. (zeker niet als commetaar bedoelt.)
Hier zij de tandarts het tegen onze dochter van 2 en een half, met weinig effect, of dat dat de leeftijd is waarom het nog niet geholpen heeft?
Maar goed de hond van mijn moeder heeft haar er vanaf geholpen. Ja echt waar, mijn dochter had een model speen die niet meer te koop was, we waren aan de laatste, en een andere hoefde ze niet.
Met een bezoekje aan oma heeft de hond de fiep tepakken gekregen, en die was dus kapot, sonds dien niet meer omgevraagd, oh ja de eerste 2 nachten waren moeilijk.

Sanneke*

Sanneke*

16-02-2010 om 21:40 Topicstarter

Ja raar hoor

Ineens kunnen de dingen dan zo anders lopen dat je had gedacht. Ik had ook echt niet verwacht dat hij zo onder de indruk zou zijn van de logopedist, maar schijnbaar toch. Hij wil ook graag van het slissen af, merkt ook wel dat hij daardoor anders praat dan zijn klasgenootjes.
Fijn dat jullie ook van de speen af zijn!

100%mama

100%mama

17-02-2010 om 08:10

Wauw

Nou, daar kan je zeker trots op zijn hoor (en hij op zichzelf!)!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.