Algemeen Ouderschap Algemeen Ouderschap

Algemeen Ouderschap

Lees ook op

Heb het gevoel dat bonuspapa...

Hoi iedereen !
help!!!
Ik zit ergens mee al een hele tijd en kan met niemand erover praten. Wellicht dat jullie me kunnen helpen.
Ik heb twee kinderen van mijn ex en heb sinds een jaar een andere vriend. Deze vriend ken ik al heel erg lang dus voelt vertrouwd en is een goede bonuspapa voor mijn kindjes. Kindjes wonen bij mij en gaan om t weekend naar hun papa. Mijn kindjes zijn gek(ker) op hun bonuspapa en zijn ook erg knuffelig met elkaar (mijn kindjes zijn 2 en 6). Mijn vriend en ik wonen niet samen, hij komt paar x in de week langs en heeft zelf geen kids. Zoals ik al zei zijn ze erg knuffelig met elkaar waar ik het soms moeilijk mee heb. Is het normaal dat ze knuffelen of niet? Ze knuffelen immers ook met mij, waarom vind ik het andersom dan ongepaste? Het is vaak zo dat mijn vriend op de bank ligt tv kijken en 1 van me kindjes bij hem komt liggen. Soms op hem, gewoon knuffelen. Het is me al een aantal keren opgevallen dat mijn vriend een erectie heeft nadat mijn kind van z'n schoot afgaat. Dan komt hij gauw tegen mij aan liggen zo van m.a.w. hij krijgt een stijve van mij. Nu is het wel zo dat mijn vriend heel snel een erectie krijgt, mij hoor je niet klagen in de slaapkamer. Een tijdje geleden lagen we in het weekend sochtends (in pyama) met elkaar in bed... mijn dochter lag tegen hem aan en ik dacht dat ik zijn ademhaling sneller hoorde gaan. Ik ging toen bij hem liggen en stuurde mijn dochter naar beneden. Ik ontdekte toen ook een erectie. Zo nog een paar van dat soort situaties... ik weet van mezelf dat ik zwz niemand vertrouw en heel erg achterdochtig ben. Altijd al angst dat m'n kids iets overkomt. Ik let overal op en vaak als je ergens heel erg oplet dan lijkt het ook echt zo te zijn. Daarom heb ik een objectieve mening van iemand nodig voordat ik met hem hierover ga praten. Ik kan me voorstellen dat het een enorme beschuldiging kan zijn als ik hem hiermee confronteer en het blijkt niet zo te zijn. Daarom heb ik ook meer informatie nodig over mannelijke erecties. Kan het zo zijn dat je zonder pedo gevoelens, een stijve kan krijgen dmv knuffelen met je (bonus) kind? Word hij misschien stijf omdat ze per ongeluk langs zijn broek/kruis gaan met hun benen/voeten? Kan dat?? Ik kan hier niet veel info over vinden op internet behalve dat het wel eens voorkomt idd, het is mogelijk. Maar is het normaal? Is het überhaupt waar dat hij een erectie krijgt na het knuffelen met m'n kids? Moet ik dat in vervolg verbieden? Of moet ik hem zelfs de deur wijzen omdat hij een 'pedo' is? Ik weet dat hij een schurft hekel aan pedos heeft maar dat zegt ook niet altijd wat. Please help me out?? Meerdere ervaring hiermee?
 


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Er zijn vandaag veel discussies geopend door nieuwe forummers. En beledigingen geuit naar de moderators. Wij verwijderen niet alle nieuwe berichten maar wel veel. Je hoeft niet te reageren als je denkt dat het nep is maar verwijt ons niet dat we niet alles (snel genoeg) verwijderen. 

Als je denkt dat het nep is dan rapporteer je het bericht, we zullen dan extra opletten en geloof ons, we verwijderen genoeg. 

2.10 Speculeren over eerdere nicknames is niet toegestaan, evenals trolhinten. Heb je hier vermoedens van? Meld dit dan aan de moderators door het bericht te rapporteren.

Ik vind het ook heel raar hoe jij over je kinderen schrijft; je zegt dat je sowieso niemand vertrouwt en bang bent dat hen iets overkomt, maar vervolgens schrijf je dat je niets te klagen hebt in de slaapkamer ( het zou mij een rotzorg zijn hoe hij in bed was , ik zou eerst willen weten of m’n kinderen veilig zijn bij hem!) en je laat het toe dat hij zo met hen knuffelt.
En bonuspapa en kindjes vind ik kotswoorden.

ToetieToover schreef op 29-03-2022 om 22:11:

Ik snap je overwegingen niet, TO. Je krijgt nooit zekerheid, tot het te laat is, dán weet je het zeker, achteraf pas. Dat betekent dat je een besluit moet nemen zonder alle feiten te kennen. Mijn keuze zou zijn: de veiligheid van mijn kinderen. Je kunt hem toch nog steeds opzoeken? Hij ligt alleen niet meer op je bank tv te kijken enzo.

Zou jij serieus een relatie of date met iemand kunnen /willen hebben waarvan je zou weten dat hij een stijve krijgt bij/van kinderen (al dan niet die van jezelf)?

SophisticatedCaribou75

SophisticatedCaribou75

29-03-2022 om 22:21

Caramelzeezoutchocola schreef op 29-03-2022 om 22:19:

[..]

Zou jij serieus een relatie of date met iemand kunnen /willen hebben waarvan je zou weten dat hij een stijve krijgt bij/van kinderen (al dan niet die van jezelf)?

Jij leest dingen die er niet staan. Hinderlijk. 

niet_rechts schreef op 29-03-2022 om 22:21:

[..]

Jij leest dingen die er niet staan. Hinderlijk.

Hoezo. Ze schrijft” je kunt hem toch nog steeds opzoeken”. Wat betekent dat dan volgens jou. Dat je zo iemand überhaupt nog zou willen daten of een relatie mee wilt.

Trouwens, TO, voor zover ik opgelet heb in de biologieklas: een erectie heeft ook met de psyche (geest) te maken. De ochtenderectie is hierop wel een uitzondering. Maar voor de rest zijn alle erecties lichamelijke gevolgen van dingen die zich in de geest afspelen in combinatie met de zwellichamen (in de penis) die zich vullen met bloed als gevolg van de chemische processen in het brein.
Misschien een hele moeilijke uitleg die ook als volgt kan gezegd worden: behalve bij een ochtenderectie is elke andere erectie het gevolg van waar men (bewust of onbewust) in zijn geest mee bezig is.

En natuurlijk gaat hij zeggen als hij met de kinderen gestoeid heeft dat zijn erectie het gevolg is van jou te zien. En gelukkig geloof jij dat nog ook. 

Alles is nu wel gezegd. Tips zijn gegeven. Ik sluit de discussie. Dit omdat de rapportages blijven binnenstromen.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.