Alles Digitaal Alles Digitaal

Alles Digitaal

!

!

20-10-2015 om 11:46

Abonnement voor mobiel voor kinderen?


mijk

mijk

11-11-2015 om 20:01

hollandse nieuwe

Als de bundel op is kan kind gewoon niet bellen dat kun je aanvullen tege zelfde tarief. Buiten bundel bellen kan dus niet. Zoon heeft 9 met internet. Dochter 5 zonder. Prepaid vond ik drama. Zoon belde weinig was tegoed weg en nummer kwijt...

Mijk

Hollandse nieuwe

Die is het inderdaad geworden. 9 euro per maand voor bellen, smsen en een klein internetbundeltje. Prima geregeld.

Heb ook bij Chooze gekeken maar dat lijkt alleen te kunnen als je al een nummer hebt? Althans, ik heb het niet kunnen vinden ...

Ad Hombre

Ad Hombre

02-12-2015 om 22:26

Swaen

"Heb ook bij Chooze gekeken maar dat lijkt alleen te kunnen als je al een nummer hebt? Althans, ik heb het niet kunnen vinden ..."

Trek het je niet aan. Die slimmerds hebben twee verschillende sites:

https://choozze.nu - voor het kopen van een abo
https://choozze.me - voor het beheren van je abo

Soms zijn die marketeers zo 'slim' bezig dat ze hun doel falikant missen. Zelfs ik met mijn net-skilz moest even zoeken.

Maar mijn zoon heeft nu inderdaad een choozze abo...

Simpel heeft ook een goedkope optie

Onbeperkt bellen en sms'en met 1GB voor een tientje bij Simpel. Het is dat ik zelf bij Simyo nu een jaarcontract heb anders was ik gelijk overgestapt. Simpel is ook de goedkoopste volgens deze site: https://www.onbeperktbellen-simonly.nl/onbeperkt-bellen-al-snel-goedkoper-bij-sim-only/

Ziggo Mobiel

Ik ben onlangs gewezen op Ziggo Mobiel. Een voordeel is dat als het internet op is, het kind dan door kan blijven internetten zonder extra kosten. En Ziggo is volgens mij heel goedkoop.
Verder zit het onbeperkt internetten na verval van de databundel alleen bij KPN en Vodafone, maar ik denk dat die providers wel duurder zijn dan Ziggo.

Jamie

Jamie

21-12-2015 om 06:59

hoe werkt dat dan?

Wat betaal je eerst om daarna gratis te internetten? Kan me niet voorstellen dat dat goedkoper is dan Choozze en waarom zou je je kind leren door te internetten als je bundel op is? Wat is dat voor verkeerde vorm van opvoeden? Op is opeens toch even niet op?

Gratis internetten

Als je bundel op is kan je gewoon gratis door blijven internetten alleen het internet wordt langzamer
Ik heb zelf op mijn eigen mobiel een KPN abonnement en de snelheid wordt langzamer als het internet op is maar je betaalt niks extra
Ik denk alleen dat ik zelf ga overstappen naar een goedkopere provider waar je ook zonder kosten kan internetten want KPN is wel erg duur geworden, als ik de prijzen vergelijk is Vodafone iets goedkoper en krijg je daar hetzelfde. En ziggo overweeg ik ook, die is nog goedkoper, maar het nadeel is dat ze geen winkels hebben met een klantenservice?

Mijn dochter gebruikt zelf alleen WiFi en vind het prima zo.

Jamie

Jamie

21-12-2015 om 17:03

We hebben het hier over een kinderabo en ik denk toch dat de prijs die jij hiervoor betaalt behoorlijk hoog is? Dat doe je toch niet voor een kind?

Hangt van he pakket af

Het verschilt per pakket en per provider wat je betaalt. Vind je 300 megabytes voor een kind zat dan betaal je ook alleen voor 300 megabytes. Gaat ie eroverheen jammer je weet in ieder geval dat je geen rekeningen daarvoor krijgt.
Daarnaast heb ik enkele jaren geleden KPN voor mijn eigen telefoon genomen vanwege dat als je over de internetgeneratie heen gaan je nooit wat bij hoeft te betalen, maar aangezien Vodafone en ziggo dit ook al hebben zullen op termijn waarschijnlijk alle providers dit gaan invoeren. (En wellicht zijn deze drie providers allang niet meer de enige met het langzamere internet na de limiet)

Jamie

Jamie

21-12-2015 om 21:21

maar

Wat betaal je nu per maand want je blijft er maar omheen draaien en waarom leer je een kind niet gewoon aan dat het niet altijd internet hoeft te hebben en gewoon wifi kan gebruiken?

MartinE

MartinE

20-07-2017 om 16:34

Vergelijken

Om het goedkoopste abonnement voor een kind te vinden kun je het beste een vergelijkingssite gebruiken. Je kunt dan het abonnement invullen en zien waar deze het goedkoopste afgesloten kan worden. Op deze manier ben ik bij Tele2 uitgekomen.

MartinE

MartinE

20-07-2017 om 16:36

Voorbeelden vergelijken

Aanvullend op mijn vorige bericht nog even een paar bekende vergelijkingssites:
https://www.bellen.com/
https://goedkoopste-telefoon-abonnement.nl/

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.