Alles Digitaal Alles Digitaal

Alles Digitaal

Gerdina

Gerdina

08-07-2009 om 23:01

Ik wil ie7 terug

Wij hebben hier Internet explorer geüpdate naar IE 8. Maar ik vind het een drama. Hoe krijgen we IE7 weer terug? Kunnen we gewoon IE8 verwijderen? Of is die over IE7 heengeschreven en staat die er dus niet meer op?

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Primavera

Primavera

11-07-2009 om 16:36

Probeer firefox

Doe het dan gelijk goed en ga over op Firefox of Opera, dan hoef je nooit geen Internet Explorer meer, van wat voor versie dan ook. Wel even Firefox als hoofdbrowser aanvinken, ander krijg je nog steeds telkens ongevraagd met IE te maken.
Groetjes Jessica

Kaaskopje

Kaaskopje

12-07-2009 om 01:09

Hetzelfde

Ik heb ook IES 8 gedownload en het is inderdaad geen succes. Ik begrijp best dat er meer programma's zijn die je kunt gebruiken maar ik wil toch ook graag weten hoe ik IES 8 weer terug kan zetten. Ik hoop dat er tips komen. Ik maak trouwens ook gebruik van Google Chrome.

Terug

Ik heb 't niet uitgeprobeerd:
http://www.antoinevandinter.nl/weblog/?p=1472
of
http://support.microsoft.com/kb/957700

Firefox 3.5 schijnt ook nogal veel problemen te geven.

Primavera

Primavera

12-07-2009 om 15:31

Myar

Myar:"Firefox 3.5 schijnt ook nogal veel problemen te geven."
Zelf heb ik geen enkel problemen ondervonden. Even googlen heeft me geleerd dat sommige gebruikers een late opstart van de nieuwe Firefox kregen als de temp folder van Internet Explorer te vol was. Voorlopige oplossing is die folder leger maken volgens https://support.mozilla.com/tiki-view_forum_thread.php?comments_parentId=381674&forumId=1
Maar, je kan ook Firefox 3.0 installeren of Opera of Safari of ...
Chrome is me wat te basic en geeft mij persoonlijk te weinig controle over de layout van de browser. Voor een browser no-frills heb ik dan liever Safari, maar misschien vindt iemand anders het juist wel weer prettig om weinig keuzemogelijkheden te hebben.
Ik kan in ieder geval iedereen aanbevelen om eens wat verder te surfen dan Internet Explorer. Er is zoveel meer en beters in browserland.
Groetjes Primavera

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.