Alles Digitaal Alles Digitaal

Alles Digitaal

MaximeM

MaximeM

07-02-2009 om 23:47

Lettertype selecteren is anders

Hoi,

Ineens merk ik dat mijn "word" anders is. Normaal selecteerde ik mijn lettertype op de volgende manier; ik typte het lettertype, selecteerde het. Ging vervolgens naar Opmaak>Lettertype en koos dan een grotere afmeting en kon met het scroll wieltje de lettertypes bekijken. De voorbeeldtekst kon ik dan onderin het schermpje bekijken. Zo zag dat schermpje eruit: http://www.vakkenweb.nl/vaardigh/word_hl/lettertype.htm

Maar nu ineens is het anders! Ik heb niets geinstalleerd maar toch is dat schermpje uitgebreider. Ineens heb ik er 2 regels extra bij staan. Er staat dus niet alleen lettertype maar ook een regel met latijnslettertype eentje met aziatisch lettertype en eentje met complexe schrifttypen. En nu kan ik dus de voorbeeld tekst niet meer bepalen. Er staat alleen het wood SAMPLE en dat woord kan ik dan wel in alle lettertypen bekijken, maar stel dat ik het woord BROOD in een ander lettertype wil dan moet ik, om te bekijken of ik het leuk vind iedere keer omslachtig het woord veranderen, ik kan niet meer snel langs de selectie scrollen. Wie weet wat er aan de hand is? En of ik het schermpje terug kan zetten naar hoe het was?

Maxime

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
MaximeM

MaximeM

08-02-2009 om 12:30

Dat is raar

Hoi,

Heel vreemd, ik start de computer vanochtend op en kijk toch nog eens bij mijn lettertypes en hij staat weer normaal! Probleem is dus opgelost zonder dat ik weet hoe dit nu kwam.

Maxime

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.