Gezondheid Gezondheid

Gezondheid

Plien

Plien

22-01-2010 om 11:48

Overdosis homeopathie


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Ayanna

Ayanna

29-01-2010 om 13:46

Nou ja zeg

Over kansloos gesproken. Denkt Onno nou werkelijk dat een nieuw laagje asfalt op zijn oprijlaan indruk maakt op ons kanslozen die toch niets beters te doen hebben dan de hele dag te zitten forummen?
Onno, doe iedereen een plezier en keer je rug toe naar dit forum. Het is idd een kansloze zaak dat je hier bekeerlingen zult vinden. Jouw manier van discussieren en argumenten aandragen zijn ronduit waardeloos en smakeloos.

Pluk53

Pluk53

29-01-2010 om 14:34

Onno, fratsen

Onno, jouw fratsen kennen we onderhand wel . Jammer dat er geen "discussie op punten" gevoerd kan worden. Ook jammer dat je alle interessante vragen niet kunt beantwoorden.

Bastet

Bastet

29-01-2010 om 15:32

Aha

Oprijlaan?Gerestyled?Nu weet ik het zeker.Het is Jean Le Orange,uit het land van Ooit.
Bastet

Puck

Puck

29-01-2010 om 15:46

Nee bastet

Jean d'Orange is leuk en om te lachen. Onno niet....

Kari1

Kari1

29-01-2010 om 18:05

Doorbraak!

Ja! We hebben een doorbraak! "Zelf onderzoek kan natuurlijk ook", dus homeopathie is tóch vatbaar voor regulier wetenschappelijk onderzoek! Dit is een grote stap voorwaarts vanuit de alterneuterij.
Onno, dergelijke onderzoeken zijn al veel gedaan maar worden door de homeopathen altijd argwanend ondergeschoffeld, want als uit zo'n onderzoek (uiteraard) blijkt dat er niet méér effect is dan van een placebo, dan zal het onderzoek wel niet deugen/kan homeopathie niet langs de wetenschappelijke meetlat worden gelegd. Daarom zou het nou zo leuk zijn als er eindelijk eens een homeopaath mee wil doen. Onze hoop was op jou als kinder-redder gevestigd. Wordt die hoop wederom de bodem ingeslagen?
Btw, ik voel me zo geel....heb je daar korreltjes voor?
Kari

Puck

Puck

29-01-2010 om 19:07

Kari

Ik heb wel zangzaad voor je, is dat ook goed? ROTF. En ik weet precies waarom onze zeemeeuw (ondertussen meer een schijtlijster) niet mee durft te doen: dan komt het eindelijk uit dat hij dure suiker en alcohol verkoopt en kan de oprit niet nog een keer geasfalteerd worden als dat nodig is.

Guinevere

Guinevere

29-01-2010 om 20:06

Bleech

Bleech, asfalt op de oprit. Neem dan gewoon bestrating. En je hoeft je niet op een kansloos forum te vertonen, Onno, je mag ook gewoon wegblijven.

Kari1

Kari1

30-01-2010 om 13:34

En didi

We zijn heus (lang geleden) begonnen met serieus op Onno te reageren, we hebben vragen gesteld, een discussie geprobeerd op gang te krijgen. Het is Onno zelf die dat keer op keer saboteert. Gaat niet in op vragen, geeft geen inhoudelijke reactie, komt alleen af en toe langsvliegen en deponeert dan een kwak van een of ander. En wat je zaait...
Kari

Pluk53

Pluk53

30-01-2010 om 14:53

En didi2

geloven is prima, maar dat doe je maar in de kerk . Als je behandeld moet worden voor een kwaal, dan hoop je toch dat de methode die gebruikt wordt resultaat heeft. En of je daar nu ja/nee in gelooft is niet relevant, het resultaat telt. En juist bij dat simpele uitgangspunt, het testen van het resultaat, daar laat de homeopathie het keer op keer afweten.
Dus nogmaals, het gaat er niet om "hoe" homeopathie werkt, maar "of" het werkt; en dat is simpel te meten. Volgens Onno is Sulphor een ideaal middel om de werkzaamheid direct te kunnen vaststellen. Dus waar wachten die homeopaten op.

Guinevere

Guinevere

30-01-2010 om 15:04

En nog iets

Onze huishomeopaat heeft zich in het verleden al meerdere malen ongelooflijk kwetsend uitgesproken. Dus ik ben niet erg geneigd om lief tegen 'm te doen. Bovendien vraagt hij er in deze draad zelf om, door weer eens van alles te beweren en vervolgens nergens aan mee te willen werken.

Nasha 1st

Nasha 1st

30-01-2010 om 22:44

Didi

tja, onno heeft het echt aan zichzelf te danken...

Puck

Puck

31-01-2010 om 12:48

Ja maar didi

Kijk, als mensen onzin uitkramen en het kan geen kwaad, dan is het vaak idd het beste om gewoon te negeren. Maar de nonsens die onno uitkraamt kunnen gevaarlijk zijn en wat is er tegen om daar tegen in te gaan. Sylvia Millecam? Weet je nog?

Tirza G.

Tirza G.

31-01-2010 om 12:50

Daar gaat het didi68 niet om

Als ik het zo lees. Waar het Didi68 om gaat, is dat elk draadje waar Onno zich in mengt, een Onno-draadje wordt. Of je dat nou positief of negatief labelt, het gebéurt. We gaan (nou ja, we...) allemaal tekeer tegen Onno, de rest en intentie van het draadje krijgt geen aandacht meer.
Hoe was het ook weer in opvoedingsland? Negeren toch? )

Tirza

Onno

Onno

31-01-2010 om 13:34

Even ter opfrissing van het geheugen.

Silvia is never ever nooit bij een homeopatische arts/therapeut geweest. Het waren natuurgeneeskundige artsen/therapeuten en dat is heel wat anders. De casus Silvia wordt natuurlijk tot op het bot uitgemolken en dat is heel jammer omdat de natuurgeneeskunde weldegelijk heel veel kan doen bij kanker. Samenwerking zou tot veel betere resultaten leiden, maar zolang de kankerindustrie zijn winstgevendheid niet een beetje wil opgeven blijft het ieder voor zich.
Daarnaast geloof ik ook niet dat ik kwetsend ben geweest, maar dat is een kwestie van lezen en daar is men niet zo goed in hier.

Puck

Puck

31-01-2010 om 15:10

Onno geef dan eens antwoord

Waarom antwoordt je nooit inhoudelijk op vragen en waarom verspil jij je tijd op een kansloos forum (zoals je het zelf noemt)?

Primavera

Primavera

31-01-2010 om 17:33

Nog meer geheugenopfrissing

Onno:"De casus Silvia wordt natuurlijk tot op het bot uitgemolken en dat is heel jammer omdat de natuurgeneeskunde weldegelijk heel veel kan doen bij kanker. Samenwerking zou tot veel betere resultaten leiden, maar zolang de kankerindustrie zijn winstgevendheid niet een beetje wil opgeven blijft het ieder voor zich."
Willeke besloot samenwerking van alternatieve therapieën uit te proberen voor borstkanker, o.a. bij de homeopaat Tinus Smits. Borstkanker is afhankelijk van de soort en leeftijd van de patiënt heel goed regulier te behandelen, helaas geloofde Willeke liever in de Gouden Bergen van alterneuten die 100% genezing beloofden zonder bijwerkingen. Na zo'n anderhalf jaar alternatieve behandelingen was ze dood. http://kanker.diamental.nl/weblog/augustus/18.htm
Ze is zeker niet de enige die het geloof in niet bewezen alternatieve therapiën en de door hen in de wereld gebrachte angstpraatjes over regulier met de dood moest bekopen. Intriest en het geeft de gevaarlijkheid van alternatief geneuzel aan. Baadt het niet dan geneest het namelijk niet.
Primavera

Pluk53

Pluk53

01-02-2010 om 10:02

Didi

Didi, je leest de postings wel heel erg selectief. Er zijn genoeg verwijzingen gegeven naar sites met informatie. Er is genoeg verwezen naar openstaande vragen. Neem maar eens de moeite om in het archief te zoeken naar homeopathie. In alle draadjes waarin Onno-zeemeeuw zijn kwakje deponeerde zie je hetzelfde stramien: veel claims van Onno (is puur reclame, niet zozeer voor hemzelf als voor de "branche"), en nooit enig antwoord of uitleg. En elke keer weer dezelfde leugens en verdraaiingen van zijn kant. En je vergist je: Onno is de best mogelijke anti-reclame voor de homeopathie die een tegenstander zich maar denken kan. Hij heeft hoogstpersoonlijk al heel wat forummers de ogen voor deze kwakzalverij geopend ).

Onderdosis

Maar bij homeopathie is een onderdosis toch veel gevaarlijker?

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.